Janssen rekent door transfersom van 15 miljoen niet op overstap naar Ajax of psv

0530vincent_janssen

Vincent Janssen keert na de zomerstop naar alle waarschijnlijkheid niet terug op de Nederlandse velden. De spits van AZ gaat uit van een vertrek naar het buitenland.

„Ik heb het het met bondscoach Danny Blind over een transfer gehad, omdat ik er advies over wilde inwinnen. Het was een goed gesprek. Hij adviseerde me een tussenstap in Nederland, maar inmiddels kun je zeggen dat de Nederlandse top om financiële redenen is uitgesloten. Nee, dat is de transfersom, niet mijn salaris”, aldus de topscorer van de Eredivisie van het afgelopen seizoen, die een prijskaartje van ongeveer 15 miljoen om de nek heeft tegenover De Telegraaf.

„Als de top in Nederland wel bereid is die te betalen, dan sta ik zeker open voor een gesprek. Maar of het nu het binnen- of het buitenland wordt: AZ weet dat ik die stap wil maken. En ik weet dat er clubs geïnteresseerd zijn. Welke clubs zich officieel hebben gemeld? Dat moet je aan AZ vragen, maar het is er een aantal.” Onder andere Atletico Madrid wordt genoemd.

Bron: De Telegraaf

Related posts

41 Comments

    1. HURBIE

      Is nog niet eens een heel seizoen op dit niveau kan net als DEPAY zomaar terugvallen

    2. Johan065

      Hij heeft wel een hele andere mentaliteit. Die laat zich niet zo gek maken.

      1. De Ajacied

        Prima voetballer maar geen
        15 miljoen waard op dit moment,
        Ajax mag hem halen voor maximaal 10 miljoen, in mijn ogen meer als genoeg
        ❌❌❌

        1. HURBIE

          We hebben toch een goeie SPITS
          Gewoon zorgen dat hij het vertrouwen van de trainer krijgt
          HENDRIKS is er en die nieuwe Columbiaan

          1. marcussboss

            Hendriks heeft al een poosje geleden te horen gekregen dat zijn contract niet wordt verlengt, dus dat gaat m niet worden? huntelaar zou wel een goeie optie zijn en ben ook wel benieuwd naar de verrichtingen van die colombiaan?

    3. Ajax nr 1

      Lekker laten gaan en verder kijken. Ik denk ook echt dat Janssen niet de spits Is die Ajax zoekt. Ik denk dan ook dat Ajax opzoek moet naar een aanspeelpunt in de punt van de aanval. Iemand die een balletje kan vast houden en steekpasjes kan geven. En niet onbelangrijk hij moet ook een goaltje kunnen maken. Type Sneijder bv.

  1. dickst14

    Een bod doen van 12 miljoen dan. Hij levert over 2 jaar het dubbele op.

    1. f-side64

      Janssen is hoogstends 6 miljoen waard hij komt van 1 simpel provincie clubje niet van 1 top ploeg uit Engeland Duitsland Italië frankrijk of spanje

      1. HURBIE

        Zie je goed F side meer dan genoeg voor deze speler
        Je moet het toch maar afwachten hoe hij het gaat doen

        1. f-side64

          djw hurbie het is geen Ronaldo messi suarez neymar of zlatan het is een provinciaaltje van een provincieclubje genaamd
          azijn zombies

  2. Rinus

    Je kunt er wel een kaartje van 30mlj omhangen maar moet er wel een koper zijn die dat wil betalen….buitenlandse clubs bieden ook echt niet die 15 voor een eredivisie spits….als we het EK hadden gespeeld met Janssen wel

    1. f-side64

      dan ook niet Janssen id maar een matige spits voorbeeld genoeg kijk maar naar die pisvee spits ja die slome mislukt in duits-en engeland.

      1. Iamsterdam2015

        Tja dat kan dan wel zo zijn en zit ook een kern van waarheid in f- Side64 maar die is wel topscorer en…….. Kampioen.

        1. f-side64

          dat kwam niet door die slome hoor maar door het matige spel van Ajax en dat milik te vaak gewisseld werd

      2. marcussboss

        Ik zou janssen absoluut geen matige spits noemen. Deze jongen presteert het niet alleen bij az (volgens jou “azijn zeikers”) maar ook in ons oranje! ik zeg niet dat hij er al is, wat ook niet gek is met zijn 21 jaar, maar een matige spits is het zeker niet! Ik hoop dat ajax hem voor 10 miljoen weet te strikken en hoger dan dat moeten ze nog niet gaan?

  3. Geroldkohlen

    hunter is transfer vrij en Janssen kan je krijgen voor 12 miljoen, ziyech 8 miljoen dan heb je 3 kanonnen voor 20 miljoen binnen! dan moet een club als Ajax dat gewoon overwegen te doen, mocht je de CL halen met deze 3 dan krijg je er 8 miljoen bij, en dan nog de miljoenen die je krijgt voor het verkopen van milik wat sowieso een winst bedrag zal zijn , aangezien we hem voor een fooitje gekocht hebben. dus de gok om ze alle 3 te nemen is het meer dan waard!!! Ik zeg alle 3 halen en opschieten a.u.b.!

      1. Velibor

        Nou het zal allemaal wel maar voorlopig blijf ik bij men stelling van gister

    1. marcussboss

      dat heb je goed gezien, maar ajax gaat dit van zn levensdagen nooit doen (jammer genoeg ). hopelijk lezen ze jouw reactie en zien ze in dat je wel een punt hebt ??hahaha

  4. JCruijff

    Jongens we gaan geen 15 mio of 10 mio betalen voor een spits die nog niks heeft bewezen. Ik wijs maar eens op de transfer van Sulemani. Bovendien staan er binnen niet afzienbare tijd een aantal jonge door Ajax opgeleide spitsen klaar. Een transfer van Huntelaar zou ik begrijpen. Zowel financieel gezien als op het sportieve vlak.

  5. Coenie

    Voor Janssen zelf lijkt het mij beter dat hij dan nog maar een jaartje bij AZ blijft. In het buitenland zal het snel over zijn denk ik. 15 miljoen is idd te veel. AZ drukt hem hierdoor ook in een hoek om naar het buitenland te gaan, terwijl het voor zijn ontwikkeling beter is om in Nederland te blijven. En waar gaat hij dan naar toe? Een onbekend clubje in het buitenland waar het niveau niet veel hoger is dan de eredivisie? Bij een topclub in Nederland doet hij iig wel europeese ervaring op. Nogmaals als Janssen slim is blijft hij nog een jaartje bij AZ!

  6. KBouter

    Huntelaar gaat echt niet komen, die gaat geen mega salaris inleveren. Janssen is geen 15 mio waard en gast Ajax ook echt niet voor betalen.

  7. paulvos

    Allemaal dollar tekens in de ogen daar in Alkmaar, zijn helemaal de weg kwijt,gestoorde.

  8. Johan065

    Toch gewoon in gesprek gaan met az. Hij word alleen maar meer waard als hij zo door ontwikkeld.

  9. -buitenkantje rechts-

    Binnenlandse transfer gaat hij niet maken.. Ik zou als ik Janssen was niet blij zijn met zo’n hoge transfersom.. De enige weg is nu richting buitenland waar je wellicht de tweede viool speelt en uit het oog van bv de bondscoach raakt.. Grote kans dat je op de bank als spits nr 3 mag functioneren..

  10. a.p.

    15 miljoen voor AZ voor iemand die een half seizoen goed is .een beetje erg veel,die straks ergens in europa ook op de bank terecht komt.

  11. Heldenzoon

    15 miljoen is een redelijke prijs…. Moet altijd lachen om mede-fans die 25-30 miljoen voor Milik willen zien, maar 15 miljoen voor een veel betere spits te veel vinden…..

  12. Super Ajax

    15 miljoen voor een spits die pas één seizoen heeft gepresteerd, daarvoor in de JL uitkwam en een redelijke techniek heeft. Als ik zijn doelpunt tegen Oostenrijk nog eens bekijk dan denk ik: wat een giga slechte timing, mooi vrij gelopen maar totaal verkeerd geraakt ondanks zoveel vrijheid. Transferbedrag is puur door zijn lopende contract tot midden 2019 en dan nog veel te hoog. Hij is geen topscorer geworden in één van de toplanden maar gewoon in Nederland. Zo’n 7 miljoen is in mijn ogen het max. bedrag en dan moet je nog afwachten of hij het kunstje weer flikt.

  13. bloedgroep AFCA

    Denk dat wij daar nooit meer wat van gaan horen…behalve geklaag over weinig speel tijd en dan na een paar jaar dat hij wel naat Ajax wil….jammer net de boor gemist, bedankt en tot ziens verhaal

  14. ferike

    Janssen kan aantonen dat hij sportief enorm vooruit gaat bij Ajax.
    Zo niet stapt hij naar de Rechter.
    Dat hebben de broertjes de Boer ook gedaan, en verhuisden naar Barca

Comments are closed.