Ajax Legends genieten in Madrid maar verliezen met 3-1

0606ajaxlegends

De Ajax Legends hebben zondagavond weliswaar met 3-1 verloren van een sterrenteam van Real Madrid toch was het een prachtig affiche in het Estadio Santiago Bernabéu. Voor ruim 80.000 toeschouwers lieten de sterren hun kunsten zien waarbij de opbrengst ten goede komt aan de daklozen in Spanje. Ook Sjaak Swart genoot volop maar besloot wel om negentig minuten op de bank naast Leo Beenhakker te blijven zitten. ‘FC Barcelona is mijn club in Spanje, maar dit was groots. We hadden wel gelijk moeten spelen natuurlijk.  Maar… die scheidsrechter zat ook niet mee natuurlijk. Het klikte uitstekend tussen Leo en mij op de bank. Dat hadden we een paar jaar eerder moeten doen, of niet Leo?’. 

Ajax Legends: Van der Sar, Reiziger, Heitinga, Bogarde, Winter, Finidi, Swart, De Boer, Rob Witschge, Overmars, Perez, Seedorf, Reuser, Kreek, Musampa, Richard Witschge, Tahamata, Schoenaker, Wooter, Ogararu

Real Madrid Legends: Buyo, Salgado, Roberto Carlos, Hieroo, Raul, McManaman, Velasco, Figo, Seedorf, Guti, Sanz, Contreras, Llorente, Butragueno, Ivan, Dani, Amavisca, Congo

Bron: Ajax.nl

Related posts

10 Comments

    1. BobbyHaarms

      Echt wel, er is niemand op de wereld die er zo’n pesthekel aan heeft als Ajax verliest. Als het zou mogen zou ie zo het veld op stormen en laten zien hoe het wel moet ?

      1. Velibor

        Ja mooie kerel maar begint wel een beetje een parodie van zichzelf te worden,om nu over de scheids te gaan staan zeiken in zo’n wedstrijd?

        1. BobbyHaarms

          Haha ja Velibor maar dat is Sjaak ten voeten uit he? Zo’n beetje de laatste die een week niet vreet als Ajax verliest. Zouden we er meer van moeten hebben bij Ajax..

    2. De seijs

      Als je al een tijdje uit gevoetbald ben en je mag nog een keertje op draven. En er zit dan 80.000 man in het stadion. Dan is dat toch echt kicken voor die gasten. Mooi man.

  1. paulvos

    Dat is nou club liefde, bestaat helaas niet meer, Sjaak is van het uitstervend ras.

    1. BobbyHaarms

      Dat is ie zeker. Ik hoop dat Sjaak minimaal 100 wordt in goede gezondheid en de boel bij Ajax verbaal af en toe eens ouderwets wakker schudt zoals alleen hij dat kan.

  2. Indojood

    Ben net terug dus ik heb er niets van gezien. Werd er nog gerefereerd aan Jopie? Daar was het deels toch om te doen?

Comments are closed.