‘Janssen scoort opnieuw en sluit Ajax nog steeds niet uit’

0530vincent_janssen

Het Nederlands Elftal won zaterdagavond in Wenen de interland tegen Oostenrijk met 0-2 en opnieuw was het Vincent Janssen die scoorde voor Oranje. De spits van AZ heeft er geen geheim van gemaakt dat hij een transfer naar een grotere club wel ziet zitten en dat hoeft volgens Janssen niet perse in het buitenland te zijn, zo laat hij weten tegenover De Telegraaf.

Janssen werd voor de camera van Telegraaf TV de vraag gesteld of hij op de hoogte is van de interesse van Atletico Madrid waarbij hij nogal nuchter reageerde. ‘Atletico Madrid?, dat zeg jij maar ik weet van niks. Als een club mij wil hebben zullen ze eerst met AZ om de tafel moeten gaan zitten. Als ze bereid zijn om de gewenste transfersom te betalen dan ben ik bereid om met elke club te praten, welke club dat ook is’, aldus Janssen. De spits opende voor Oranje de score tegen Oostenrijk waarna in de tweede helft Wijnaldum voor de 0-2 tekende. Kenny Tete en Riechedly Bazoer begonnen in de basis. Doelman Jasper Cillessen kwam een kwartier voor tijd in het veld voor de geblesseerde Jeroen Zoet. Joël Veltman verving vijf minuten voor tijd Kenny Tete.

Bron: De Telegraaf

Related posts

71 Comments

  1. dickst14

    Halen ook al kost hij 10 miljoen. Wordt alleen maar beter en is een spits die helemaal bij Ajax past.

    1. De seijs

      Allemaal wel leuk dit soort berichten. Maar ik zou wel eens duidelijkheid willen van ajax. Straks is het weer net niet. En milik moet ook eens opschieten met wat hij wil. Het is allemaal oponthoud nu. Ik hou mijn hart vast. Zenuwen over ajax gieren Door mijn lichaam elke dag.

      1. rickert

        Milik heeft naar Ajax denk ik wel aangegeven hoe hij het wil, maar dat zal nog niet bekend worden. Ajax zal wel stappen moeten ondernemen op de markt en niet wachten tot het laatst voor paniekaankopen. Die selectie moet zo snel mogelijk volledig zijn.

      2. antonajax

        Milik heeft niet heel veel te willen. Hij heeft een contract. Ajax moet eens zeggen wat ze willen

        1. De seijs

          Ajax wil alleen maar veel geld verdienen. Als milik dit seizoen nog blijft gaat hij volgend jaar weg. Huntelaar nu halen is transfer vrij voor 2 jaar. En die Colombia anse spits halen. Kost 4.5 miljoen ofzo .Milik nu voor minimaal 15 miljoen verkopen. En dan kan je Het salaris van huntelaar 2 miljoen van betalen.Dan hou je toch geld over zou ik zeggen. Maar dat gemierenneuk van ajax gaat me wel eens te ver.

      3. BobbyHaarms

        Dat is elk jaar zo na afloop van het seizoen. De spelers horen zelf ook duidelijkheid te scheppen naar hun club (zie Klaassen) zodat Ajax weet waar het aan toe is. Geef je aan dat je blijft, blijf dan ook! Wat de daadkracht betreft mag Ajax idd wel wat slagvaardiger zijn. Nagenoeg elke club van hoog tot laag heeft zijn zaakjes ruim voor de start vh seizoen uitstekend op orde, bij Ajax is het elk jaar peentjes zweten tot 1 september of komt er 5 minuten voor het verstrijken van de deadline weer een 1 of andere aanstaande flop uit de hoge hoed getoverd.

        1. Iamsterdam2015

          Precies. Sorry dat ik het zeg maat wat dat betreft kunnen we leren van PSV en Heerenveen. Maar het zal wel weer een you tube speler worden die Ajax gaat aantrekken.

    2. EvdB

      Idd
      Actie !!!!
      Janssen wordt alleen maar beter en Milik gaat weg na het EK

      1. HURBIE

        Als AJAX een goeie scouting zou hebben gehad dan hadden ze eerder ontdekt moeten hebben

          1. De Ajacied

            15 miljoen is te veel voor deze speler,
            Maximaal 10 miljoen betalen
            ❌❌❌

  2. DanielenRico

    Als Milik weg gaat zou ik eerst The Hunter halen en daarna Janssen.

    1. antonajax

      Nee eerst Janssen. Deze jongen kan nog 10 jaar mee aan de top en brengt na 2 jaar Ajax een zak geld op. Huntelaar is financieel afgeschreven

      1. BobbyHaarms

        Dat is misschien wel zo maar Huntelaar is veel gehaaider EN brengt de broodnodige ervaring mee. Broekpoepers lopen er nou wel genoeg rond bij Ajax, routine heb je nodig in die voorronde CL. Neemt niet weg dat Janssen idd meer oplevert na een paar jaar, maar wat moet je met al dat geld? Op uitgeven staat nog net niet de doodstraf bij Ajax.

    2. AFCA my World

      Gewoon allebei halen,als je kampioen wil worden en in Europa presteren heb je gewoon goals nodig,daar kunnen ze allebei voor zorgen, bovendien zouden ze Ziyech moeten halen en kan je een hoop vuil het team uitgooien ! Dat moet er gebeuren dan hou je ook geld over wat weer nuttig besteed kan worden ! Maar ja slapen op een dik matras van geld is veel leuker dan zorgen dat Ajax weer meetelt ! Waardeloos bestuur,ga gewoon eens investeren, de kosten voor de baten,en daar kom je veel verder mee !

      1. Velibor

        Ja inderdaad gewoon doen en die Colombianen ook ,niks aan het toeval over laten!

  3. Amoebe

    Denken jullie nu echt dat er geen contacten lopen?

    Zulke zaken gebeuren uiteraard achter de schermen.

    Ik weet dat jullie overmars niet hoog hebben zitten maar die is echt wel druk bezig op dit moment.

    En iedereen kan roepen dat Ajax Janssen moet halen maar je hebt ook nog te maken met wat de speler zelf wilt.
    De tijd van slavernij is voorbij mensen.

    1. AFCA my World

      Overmars is alleen maar bezig met afdankertjes,kosten weinig tot nix en hij vult aan het eind zijn eigen zakken, werkt alleen maar voor zijn eigen en niet voor onze club,en ja hij heeft Milik gehaald maar veel meer missers,die nooit hun geld waard zijn geweest en waar je veel meer mee had kunnen doen. Hopelijk kan Bosz wat lospeuteren !

  4. Geckoo

    Wat te denken van AZ?? Zou die Janssen naar Ajax laten lopen, zomaar? Die weten hoe de financiën van Ajax ervoor staan en zullen dus veel meer vragen dan aan een buitenlandse club.. Hebben ze eerder ook al gedaan, net als Groningen en Heerenveen..

  5. Hazez

    Echt niet halen
    1 goed seizoen en dan al Ajax waardig pppffff het moet niet gekker worden

    1. f-side64

      we hebben genoeg az kneusjes gehad w.o moisander el hamlap en sigthetraagson en wd zitten nog met 4g opgescheept dus aub niet nog zo’n kaas kneusjes.

  6. Rinus

    Het gaat weer fout let maar op….We halen niets, Janssen en andere goede spelers zijn elders gecontracteerd en wij verkopen Milik voor 25 miljoen kort na het EK aan het begin van de competitie

  7. Iamsterdam2015

    Als hij in Nederland verkast naar een ” grotere club” dan is het PSV. Ten eerste omdat hij dan ZEKER CL speelt en Ajax dat nog maar moet zien te halen, ten tweede de kans is dan vele malen groter, omdat hij CL speelt hij meer in de pic is bij Europese toppers. Zou geweldig zijn maar zie het biet gebeuren.

    1. BobbyHaarms

      Het is vrij simpel: Ajax mag dan een grote club zijn in Nederland, maar ze spelen (nog)geen CL! Natuurlijk kiezen 9 vd 10 spelers voor de club die 100% zeker CL speelt EN landskampioen is als ze kunnen kiezen. Als club zijnde (psv in dit geval)heb je dan gewoon een streepje voor op de rest. Verkeerde zuinigheid van Ajax (en dus het mislopen van titel en zekere deelname CL) maakt jou als club zijnde uiteindelijk dus minder aantrekkelijk voor spelers die een keuze moeten maken. En maakt de tegenstander ook nog eens sterker…

  8. BobbyHaarms

    Even off-topic: wat een smerig irritant mannetje was die arnautovic gisteravond zeg. Vond de tackle van Tete echt briljant, wat een baas van een verdediger hebben we toch!

  9. knudde32

    milik is niet de Ajax spits die ons hoger op helpt vind het zelfs een veel te beperkte spits kan geen bal vast houden met Janssen en of Huntelaar komen we een stuk verder mee zou zeggen milik verkopen en van dat geld Janssen halen

  10. Heldenzoon

    Deze jongen gaat echt niet naar PSV omdat dat dit seizoen CL speelt…. Lijkt me een verstandige jongen, wacht op een goed bod en Peter Bosz zal wel eisen op tafel hebben gelegd

  11. KBouter

    Voor de prijs conform zijn marktwaarde halen, zal denk ik een miljoen of 8 moeten kosten denk ik? Dat zal denk ik Ajax nooit betalen.

  12. Mauheb

    Hahaha BobbyHaarms. “Broekpoepers” idd veel te veel van, laat ze nu eens leren van het verleden, maar dit zeggen we volgens mij, tegen dovemansoren! Helaas…….

  13. KBouter

    Ajax zal moeten…Milik gaat vertrekken bij een goed EK, Ajax heeft geen plaatsvervanger in de selectie, dat zag je vorig jaar. Dat jochie uit Colombia is nog te jong en Ajax zei dat ze een paar toppers ging halen. Misschien dan toch…??

    1. BobbyHaarms

      Eerst zien dan geloven. We zijn wel vaker als ezels behandeld die achter een denkbeeldige wortel aanlopen

      1. Geroldkohlen

        precies Bobby, dit zijn 3 kanonnen die gewoon gehaald moeten worden, met deze drie pak je 3 a 4 kampioenschappen met goed voetbal, en niet te vergeten de nodige ervaring van hunter.

  14. KBouter

    Huntelaar gaat echt niet komen, die heeft nu 7 miljoen netto per jaar en gaat echt geen 5-6 miljoen inleveren, die aast op een club in Engeland.

  15. -buitenkantje rechts-

    Huntelaar of Janssen.. Sorry, hoef ik geen 2 sec over na te denken..
    Huntelaar natuurlijk! Geweldige Ajaxspits.. Leider in het veld voor de jonkies.. En kan goede mentor zijn voor de spitsen achter hem.. Huntelaar maakt het hele team beter.. Janssen alleen de spitspositie..

  16. paulvos

    Huntelaar en Janssen samen kopen en opstellen, gegarandeerd heel veel doelpunten.

  17. f-side64

    wat een prestatie weer gewonnen als het nergens om gaat wat 1 top coach die blind NOT

    1. KBouter

      Zó n slecht elftal heeft Oostenrijk ook niet hoor. Winnen gewoon van Rusland en Zweden.

      1. f-side64

        het ging nergens om zo hadden ze tegen ijsland en Turkije moeten spelen dan waren we ook actief op de e.k

  18. f-side64

    aub geen Janssen hebben ze nx geleerd van die vorige az spitsen el hamlap en sigtetraagson

    1. dickst14

      dus geen spelers van AZ kopen???? Je gaat zien dat Janssen het waar dan ook gaat redden. Ajax moet hem kopen als het kan.

      1. f-side64

        Nee hoor Janssen word net zo als steven Berghuis ook 1 ex az speler bankzitter bij een clubje van het niveau watford.

  19. ajaxhoger

    Ik zou hem niet gaan kopen , teveel risico , we hebben bij az nog niks fansoenlijks kunnen kopen , koop dan gvd die columbiaan , zal ook wel te duur zijn , die klolte hommel van een sinkgraven was twee keer zo duur , en die kopen ze wel , we hebben gezien wat die kan laten zien , helemaal niks .
    Ik ben bang dat het dit jaar weer hetzelfde gaat als andere jaren , namelijk praten , en nog een praten , en niks kopen .
    Als je janssen wil , moet je meteen toehappen , en niet zo zeiken allemaal ., centeneukers

    1. KBouter

      Man man man…waar haal je zoveel onzin vandaan, Sinkgraven is 1 van de fijnste voetballers die op de velden rondloopt. Hij moet echter iets volwassener worden , maar ballen kan hij echt wel.

      1. f-side64

        is geen onzin ik vind schone klaassen v beek en zelfs serero 3x beter dan kuifje

      2. ajaxhoger

        Je koopt hem om het voetbal , niet om het volwassen worden , de fijnste voetballer hahahahahahah

        1. f-side64

          die kabouter is vast van zijn paddo gelazer boven op zijn koppie met zijn rare opmerking

  20. JohnDoe77

    Lijkt mij sterk dat ze nu wel opeens de knip trekken? Ook al verkopen ze Milik voor een soortgelijk bedrag, dat was tot nu toe nooit reden om goed te investeren in een opvolger helaas….

  21. Afca nick

    Wie kent die Theo janssen nog…? dat was ook na 1 seizoen goed spelen de spits en bij ajax presteerde hij helemaal niks…

  22. Oosterse Ajacied

    Als we niet uitkijken verkoopt PSV Bruma voor 15 miljoen en gaat ie naar Eindhoven! Snel actie Marc!

  23. Velibor

    Ja jongens ik snap er niks van! Er zou een kanon gekocht worden of misschien wel Twee!!! Moeten ze nou echt wachten tot er eentje verkocht word,das toch gelul,je kunt toch beter eerst kopen en dan tegen bepaalde spelers zeggen die niet goed zijn of in de belangstelling staan van clubs ,okee wieberen jongens wij bepalen en niet jullie! Die Bruma verkopen ze bij PSV en die kopen gewoon 2 of 3 spelers terug desnoods alleen voor de breedte misschien niet altijd de sterren maar wel sterkere als de rest van Nederland dus meer kans op kampioenschap ,CL en dus weer meer centjes,lijkt toch een beetje slimmer dan bij ons waar ze zich druk maken over de verhuur van een paar bankzitters en ajax2 spelers en komen aankakken met een gesprek met een ex topspits die giga over de streep moet worden. getrokken met euro’s en geruchten over een afgeschreven mooiweer voetballer die al jaren niks maar dan ook helemaal niks heeft laten zien ,het is hier gvd geen revalidatie centrum voor bijna ex-voetballers met mooie verhalen van vroeger ! Ik wil dat Ajax weer wat gaat voorstellen in Holland en Europa ,het is toch beschamend dat in die laatste wedstrijd in alle stadions Ajax uitgelachen werd door die 1-1 …….bij de graafschap!

    1. Velibor

      Zie trouwens net pas op VI dat transferwindow pas op 1 juli is dus wie weet heb ik het helemaal niet goed!

      1. BobbyHaarms

        Haha ja idd, nou het is te hopen dat de heren nou wel hun huiswerk gedaan hebben en nu eens doorpakken! Lukt plan A niet dan plan B maar doe iets, en niet pas op 31 augustus als alleen de afdankertjes nog over zijn….Ajax moet weer Ajax worden waar de clubs van in hun broek schijten van angst ipv andersom!

Comments are closed.