VI: Inter en Tottenham Hotspur melden zich voor Haller

0322haller

Inter en Tottenham Hotspur hebben zich gemeld bij FC Utrecht voor Sebastien Haller, zo meldt Voetbal International. Onlangs informeerde Ajax al naar de voorwaarden van een eventuele transfer van de spits. De Fransman moet naar verluidt een bedrag tussen de acht en tien miljoen euro opbrengen. Haller zou het liefst in Nederland blijven, maar een overstap naar de Premier League zou hij ook wel zien zitten.

Eerder toonden ook Bayer Leverkusen, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en AS Monaco al belangstelling in de spits.

Bron: VI.nl

Related posts

52 Comments

 1. Amoebe

  Het feit dat de geruchten gaan dat Ajax ook interesse heeft.

  Ik zie het echter ook niet zo zitten in de borst als ik eerlijk ben…..er moet gewoon beter materiaal zelf op te leiden zijn!

 2. Geroldkohlen

  hahaha ja ja word steeds gekker, gewoon een trucje van de zakenwaarnemer om de prijs op te drijven, vind zowiezo dat we betere kunnen opleiden of betere kunnen halen! ik zeg met nadruk kunnen maar het ook doen is een 2de!

 3. AjaxKat

  Op zich zou ‘ie bij Ajax kunnen passen maar uit de cijfers die VI laatst publiceerde bleek dat Milik beter is. En als je ze qua aankoopprijs moet vergelijken vind ik het ook teveel geld vergeleken met Milik. Zet dan je geld in op Huntelaar.
  Laat Haller maar lekker gaan. Voor dat geld kan ‘ie alleen maar tegenvallen.

 4. Mooi

  De poppenkast is weer in volle gang met allemaal wartaal en met eigen belangen en Ajax wordt hier bij gebruikt.Als hij wil is hij welkom en anders veel succes waar je heen gaat.

 5. Rvdt020

  Geef Milik volgend seizoen nou gewoon alle vertrouwen, geen spits halen, Zivkovic op het bankie achter Milik en gaan!!

 6. paulvos

  Lekker laten gaan, niet eens meer op reageren. Volgend seizoen hopelijk met Milik en Zivkovic of eventueel Klaas jan, als hij nou eens zou willen.

 7. -buitenkantje rechts-

  We zullen tot het eind vh seizoen wel dit soort berichten krijgen.. Allerlei clubs die zich melden voor spelers. Wat belangrijk is wat de speler zèlf wil.. Bv.. Haller heeft zelf aangegeven liefst nog een paar jaar eredivisie te spelen bij een Ned. topclub. Ik denk dat Ajax een goede kans maakt. Tenzij de zaakwaarnemer het onderste uit de kan wil..
  Huntelaar heeft zèlf aangegeven vorig jaar nog niet te willen komen.. Ook dit seizoen had hij al bij Ajax kunnen spelen. Klaas Jan komt niet is mijn mening.
  Mijn advies zou zijn: probeer Milik nog tenminste 1 seizoen te behouden.. Zorg ervoor dat daarachter Zivco en Dolberg de strijd aan gaan als opvolger. Dat is zeker de goedkoopste oplossing.

  1. Geroldkohlen

   snap je punt BR, maar ik denk wel dat het goed is te investeren in 2 a 3 jongens die cl waardig zijn gehaald worden ,het word ook wel weer eens tijd dat we de volgende ronde in de cl halen!

   1. -buitenkantje rechts-

    Ajax wil niet meer betalen dan 8 miljoen.. Dan zijn er weinig spelers die CL waardig zijn die je dan kan halen.. Kijk wat je hebt en probeer het talent te behouden.. Er moet eens gekeken worden naar het zogenaamde salarisplafond.. Rek die op naar max 4 miljoen.. Dan kan je spelers behouden tot zeker 25 jaar.

    1. Geroldkohlen

     maar europees wil je toch ook wat? met talent alleen red je het niet! het word wel weer eens tijd dat er gekeken word wat nodig is om eens een keer de volgende ronde te halen in de cl , los ervan dat ik het met je eens ben dat je talent zolang mogelijk moet behouden.

     1. Remco425

      Is Haller dan CL waardig? Nee dan toch eerder Milik, die met zowel Ajax als Polen Europese ervaring heeft. Wat heeft Haller tot nu toe gepresteerd?

 8. ajacied078

  haller is te duur… als je vanaf Auxerre 2 komt kan je ook nooit goed genoeg zijn voor ajax 1

 9. Velibor

  Ben niet zo onder de indruk van deze meneer,gewoon een simpele spits die er 15 tot 20 inknalt zo zijn er 13 in een dozijn volgens mij en ook nog redelijk aan de prijs volgens mij!

 10. In memory of J.C.

  Ook al zou Haller 2 miljoen kosten, geen aandacht aan besteden, is geen Ajax spits.

   1. In memory of J.C.

    Niks mis mee als je voor Haller bent hoor, ik ben het gewoon niet. Twee mensen twee meningen.

   2. Velibor

    Haha ja maar die verdiend denk ik net zoveel per seizoen als Ajax nu in kas heeft dus die moeten we na 1 seizoen weer doorverkopen en die is volgend jaar ook alweer 30….

 11. -buitenkantje rechts-

  Vincent Janssen speelde vorig seizoen nog Jupiler League .. Nu in oranje en scoort op Wembley..

   1. Velibor

    Prima,heb liever die Janssen dan na vanavond ,die loopt zich helemaal het apezuur en dat zie ik die Haller niet doen zo gauw.

  1. Geroldkohlen

   ben zelf ook meer een voorstander voor Vincent janssen niet alleen nu om die pingel 😉 , ik zeg als hunter niet kan of wilt komen en je geen goede spits kan halen die Europees ook wat kan, dan vind ik Janssen de beste optie.

   1. Velibor

    Maar goed als die haller er volgend seizoen er 25 intrapt zul je mij niet horen hoor?

 12. Iamsterdam2015

  Gaat lekker zo. Cillessen klaasen en nu Bazoer. Lekker zo in deZe beslissende fase

 13. JappieXXX

  Laten we eerst maar de dragende spelers zoals: bazoer, younes, en Klaassen houden

Comments are closed.