Na Klaassen en Cillessen loopt ook Bazoer blessure op bij Oranje

0820ajax-jablonec_bazoer

Frank de Boer zal dinsdagavond wel even hebben gevloekt bij het aanschouwen van de oefeninterland tussen Engeland en Oranje. De trainer die zelf herstellende is van een operatie aan zijn achillespees moest  zondag vernemen dat Jasper Cillessen zijn neus brak op de training en daar bleef het niet bij. Davy Klaassen liet weten last te hebben van knieklachten waardoor hij de wedstrijd op Wembley liet schieten.

Riechedly Bazoer kon wel starten in het keurkorps van Danny Blind maar ging in de 78ste minuut geblesseerd naar de kant. Of het drietal inzetbaar is tegen PEC Zwolle zondag, is nog niet duidelijk. Overigens won Oranje op Wembley door een benutte strafschop van Janssen en een doelpunt van Narsingh. De wedstrijd stond natuurlijk ook in het teken van Johan Cruijff die groots werd herdacht op Wembley.  In de veertiende minuut verscheen het gezicht van de legendarische Nummer 14 op de borden en eerde Wembley de donderdag overleden Nederlander met een staande ovatie.

Bron: De Telegraaf

Related posts

30 Comments

  1. Afca tino

    Schadevergoeding eisen bij de KNVB!! Bazoer loopt 10 min te hinken en die blind laat hem vrolijk staan? klote oefenwedstrijden van Nederland rond deze tijd van het jaar

    1. Charka53

      Ja Afca tino als Bazoer een vent is loopt hij naar de kant en gaat lekker zitten dan wordt er gewisseld ,nu maar zorgen dat we zondag met invallers van PEC Zwolle winnen.

      1. De Ajacied

        Ja stop met deze onzinnige potjes voetbal !!
        Wat levert het op? Een hoop ellende, waardoor je straks de titel nog verspeeld ook GVD ??dus stop hiermee ❌❌❌

  2. rickert

    Dit is echt schandalig.. voor deze nietszeggende wedstrijden loop je nu dus risico om het kampioenschap te verliezen. 3 sterkhouders eruit, welke club kan dat wel opvangen als je de helft van je verdediging al kwijt was.

      1. Charka53

        Dat is wat ver gezocht hoor er zijn eerder wedstrijden knullig verloren ,daar hebben we een hoop punten mee verloren dus is dit onredelijk hoor.

  3. Heldenzoon

    Ach, als hij geen Ajacied oproept is de wereld ook te klein. Shit happens…..

  4. rekel23

    Hier worden we echt heel blij van. Stomme oefenwedstrijden voor alleen wat eer mogen van mij gestolen worden. Wanneer gaan ze in Zeist nu eens begrijpen dat de clubs een groter belang hebben en zeker aan het eind van de competitie. Als het ergens om gaat begrijp ik het maar nu …..
    Pppppfff zo moe van.

  5. Kevke87

    hetzelfde geldt ook voor de fa, Franse, spaanse, Italiaanse bond en alle andere bonden. het zou eerder vanuit de fifa en/of uefa moeten komen

  6. Kevke87

    ik weet nog dat wenger altijd boos werd als van persie geblesseerd terugkwam bij arsenal. en zo nog heel wat clubcoaches. van gaal o.a. fifa uefa moeten optreden em de clubs moeten beginnen met aanhoudend protesteren om in deze fase oefenwedstrijden te organiseren. maar ook dat is moeilijk omdat in Zuid Amerika al gespeeld wordt voor het wk kwalificatie

  7. De seijs

    We moeten eerst maar effe tot zondag wachten. Wie wel en wie niet start want misschien valthet allemaal wel mee en zijn we te snel met onze conclusies.

    1. BobbyHaarms

      Te snel of niet, feit blijft dat er altijd risico’s verbonden zitten aan dit soort oefenpartijtjes. Maar we zillen ons er bij neer moeten leggen, de andere kant is wel dat onze spelers op deze manier de broodnodige ervaring opdoen. Het mes snijdt dus aan 2 kanten..

  8. In memory of J.C.

    Wat een ongelooflijk gemiep. Als je voetbal speelt en je bent goed speel je interlands,ook oefenwedstrijden net als bij je club. Als je niet voor het Nederlands elftal speelt,speel je een oefenpotje met je club tegen een andere club. Internationale wedstrijden zijn prachtig voor ervaring en voor landen ook nodig in de aanloop naar een toernooi. Had Nederland zich geplaatst hadden ze nu ook oefenpotjes moeten spelen met dezelfde kans op blessures. Maar als er afgegeven kan worden op KNVB, UEFA etc. zonder enig logische reden dan zal men dat niet laten. Bazoer had overigens ook gewoon kunnen gaan liggen als hij echt niet verder kon maar eerst rende hij nog om een pass te kunnen geven waar uiteindelijk het doelpunt uit kwam.

  9. Litmanen

    Ik vond het vreemd dat Blind niet eerder spelers ging wisselen. Aan het eind van een wedstrijd loop je altijd meer kans op blessures.
    Ook vdBrom zal niet blij zijn dat zijn spits vlak voor PSV helemaal leegspeeld terugkomt.
    Ik kan.me vergissen maar ik kreeg het idee dat Huntelaar geen zin meer had in de laatste 10 minuten.

  10. f-side64

    meteen verbieden die nutteloze wedstrijden want de clubs zitten met de ellende

  11. -buitenkantje rechts-

    Erg jammer, maar kan gebeuren met voetbal.. Cillessen breekt zijn neus op de training.. Moet je dan ook maar niet meer gaan trainen?

  12. ajaxhoger

    Die klote oefenpartijen , kunnen goed er voor zorgen dat ze weer punten gaan morsen tegen pec , dus dag kampioenschap .

  13. Hika77

    Laat eerst maar even afwachten of ze zondag wel inzetbaar zijn voordat we van de daken gaan schreeuwen

  14. Indojood

    Valt allemaal mee. Spelers kunnen ook op de training bij Ajax geblesseerd raken. Als ik voetballer zou zijn, zou ik maar wat graag op het prachtige Wembley spelen.

    1. f-side64

      als het ergens om gaat wel maar ze weten al 100 j hoe frankrijk en engeland speelt en anders via 1 dvd dit leverd de clubs qua vergoeding geen moer op

        1. f-side64

          weet ik daarom zouden de clubs ook midden of tegen het einde van 1 zwaar seizoen moeten weigeren spelers af te staan naar me weten kunnen die kolerelijers in Zeist het niet eisen

  15. afcadeluxe

    las ook net dat het wel meeviel die blessure,maar zo doen ze ervaring op tegen goede tegenstanders kunnen ze wennen voor volgend jaar in de c.l.

Comments are closed.