Ook Klaassen haakt geblesseerd af bij Oranje

0331oranje-spanje_klaassen

Na Jasper Cillessen (met een gebroken neus) heeft ook Davy Klaassen het trainingskamp van het Nederlands elftal moeten verlaten. De aanvoerder van Ajax kampt met lichte knieklachten en reist daarom niet mee naar Engeland voor de vriendschappelijke interland tegen de Engelsen die aanstaande dinsdag gespeeld wordt. Bondscoach Danny Blind heeft Michel Vorm en Marco van Ginkel opgeroepen als vervangers.

Related posts

24 Comments

 1. De seijs

  Goed gedaan om nu te stoppen bij het Nederlands elftal. Als je zou doorgaan dan zou het misschien alleen maar erger worden. En ajax is je broodheer. we moeten kampioen worden daar draait het om.Klasse man

     1. Mokumertje020

      Jongens hij had helemaal niet moeten gaan dat nederlands elftal speelt voor niks en is niks nu is het al te laat

 2. -buitenkantje rechts-

  Prima dat hij terug gaat naar Ajax! Ook al zou hij helemaal geen klachten hebben.. Focus moet nu vol op Ajax liggen.. Beter dan jezelf forceren bij een interland die je eigenlijk alleen wilt bijwonen voor de 14e minuut..

  1. Amoebe

   Ik snap de frustratie…heus maar ik hoop dat er zoveel mogelijk Ajacieden bij het Nederlands elftal komen….wedstrijden op hoog niveau, trainingen op hoog niveau, een keertje andere koppen.

   Het hoort nu eenmaal bij een club als Ajax! Ik bedoel als er maar 1 of geen (is gebeurd) Ajacied instaat vind ik dat echt een aansluiting. Wij moeten de dragende kracht zijn van oranje.

   Spelers weten in een wedstrijd heus wel tot hoever ze moeten gaan en ongelukken op een training kan ook in Amsterdam gebeuren.

   Ook opmerkingen dat er nu dan PSV-ers moeten worden opgeroepen en deze dan extra vermoeid raken vind ik laf!

   Wij zijn Ajax, wij zijn het Nederlandse voetbal en wij gaan geen wedstrijd uit de weg.

   Uiteindelijk worden we hier beter van!

   Het is de plicht van een Ajacied!

 3. rekel23

  Snap die wedstrijden ook niet. Gaat bij nederlands elftal nergens meer om terwijl elke competitie nu op het kookpunt staat. Had je naar het ek gegaan begrijp ik het maar nu ….
  Hopelijk snel herstel Klaassen en Cillesen.

  1. Remco425

   Vind ik dus ook. Al dat risico lopen om alleen maar sparring partner te zijn voor landen die wel gaan. Het helpt ook niet. Iedere wedstrijd dat er weer verloren wordt maakt de deuk van het zelfvertrouwen die we hebben opgelopen alleen maar groter.

 4. Joep

  Baal hier wel van. Vorige jaar had hij ook lichte knieklachten. En vervolgens heeft hij hierdoor een aantal wedstrijden gemist. Jasper en Davy beterschap ik hoop je snel weer op het veld te zien.

 5. bloedgroep AFCA

  Inderdaad waarom blessure oplopen voor dit soort onzin wedstrijden…gewoon kampioen worden en volgend seizoen CL spelen lijkt mij belangrijker dan de wedstrijden van pim pam pet oranje

 6. Remco425

  Als Jasper en Davy hierdoor de komende wedstrijden niet kunnen spelen mag pisvee bij een eventueel kampioenschap het NL elftal erg dankbaar zijn.

 7. f-side64

  lekker he die onbeduidende oefenpartijtjes cillessen en klaassen geblesseerd zulke wedstrijden zijn er alleen maar om de kas van die flikkers in zeist te vullen.

 8. Geroldkohlen

  precies nu kunnen jasper en davey rusten en dan zondag weer aan de bak, zo belangrijk zijn die interlandjes voorlopig toch niet.

 9. Bert62

  Dat krijg je met die kut oefenwedstrijden. Laten ze dat buiten het seizoen doen.

  1. In memory of J.C.

   Is niet zo handig als je als geplaatst land oefenwedstrijden nodig hebt voor een toernooi buiten het seizoen. Heeft Nederland ook heel vaak gedaan toch ?

 10. Charka53

  Het moet niet gekker worden we hebben al een volle zieken boeg dus pas op a.u.b

 11. timkloppers

  perfect nu wordt van Ginkel opgeroepen. Dus hoop op een zware pot. veel psv ers dus laat die Engelsen er maar op vliegen. Onze ajacieden corrigeren de vriendschappelijke wedstrijden wel in de kwalificatie voor wk.

 12. JappieXXX

  Er moeten niet nog meer geblesseerden komen want dan worden de laatste potten nog spannend: cillessen, Klaassen paar verdedigers

Comments are closed.