Poolse media verwacht zomerse transfer Milik

0815ajax-willem2_milik

De laatste dagen gaan er geruchten rond dat Ajax een oogje heeft op FC Utrecht spits Sebastien Haller en ook de naam van Klaas Jan Huntelaar is opnieuw gevallen. Volgens het Poolse medium News Fútbol is dat niet zo vreemd want in Polen verwacht men een zomerse transfer van Arek Milik.

Inmiddels zouden er negen clubs interesse hebben in Milik waaronder Bayern Munchen en Barcelona. Milik was dit seizoen al goed voor zestien competitietreffers voor Ajax en gaat aankomende zomer met zijn land naar het EK, waar hij dus wel eens een toptransfer zou kunnen gaan verdienen. Milik ligt bij Ajax nog tot de zomer van 2019 vast.

Bron: Voetbalzone

Related posts

40 Comments

  1. rickert

   Hij doet het heel goed, maar Bayern? Barca? Na een paar goede wedstrijden.. lijkt me persoonlijk niet.

  2. De seijs

   Dus dan toch Haller en Hunterlaar. Ik moet zeggen het bestuur is al goed bezig om te proberen ajax volgend seizoen sterker temaken. Want als Milik een goed EK speelt is hij weg . Dus mocht het zo gaan zijn ze toch goed bezig nu. Mijn benieuwen.

    1. rickert

     Ik wilde het net delen… verdomme.. Johan, ik hoop dat je rust vindt daarboven…

  3. De seijs

   Jezus hoor net dat Johan Cruyff is overleden. veelste vroeg onze held is niet meer .wat een drama gecondoleerd iedereen met dit grote verlies. Vaarwel verlosser.

   1. De Ajacied

    Nee nee hoor die gaat niet naar Barca of Bayern
    Of minimaal €20.000.000,- klaar ⚽️⚽️⚽️

 1. Sazzz

  wat hebben die lui van de Poolse media gesnoven? milik is amper goed genoeg voor Ajax, laat staan Bayern München of Barcelona…

  1. f-side64

   nou hij begint eindelijk zijn draai te vinden bij Ajax dus 1 transfer geloof ik niet.

  2. Braatje87

   Je bent niet goed wijs… Milik is een uitstekende spits alleen wordt hij totaal niet op de juiste manier gebruikt. Niet het eerste voorbeeld van een spits die bij Ajax de nek om word gedraaid…. Klein voorbeeld: kijk maar eens naar de nationale ploeg van Polen hoe Milik daar samenspeelt met Lewandowski. Milik is een goede spits!

   1. Ajax nr 1

    Precies Braatje87 jij snapt het spelletje. Milik is beter dan menig persoon hier denkt. Milik moet bedient worden zoals iedere spits. Een spits kan het niet in zijn eentje. Ik hoop dat Milik nog even een paar jaartjes blijf.

    1. Remco425

     Hoop ik ook Ajax nr 1. En zou hij echt Suarez uit de basis van Barca kunnen spelen? Of Muller bij Bayern? Dacht het niet. Nee deze geruchten zijn uit de lucht gegrepen.

  1. BobbyHaarms

   Denk dat Ajax voorlopig zijn top is. Lekker rijpen bij Ajax, en mocht die interesse er echt daadwerkelijk zijn dan onmiddellijk actie zonder getreuzel en Huntelaar binnen slepen!

   1. hackitjacki

    hunty is ook steeds vaker geblesseerd vraag t me af of hij waarde gaat hebben….

 2. Ramon1

  Barcelona lijkt me heel raar mja ik zie hem wel na een Duitse club vertrekken en als die bij ajax en Polen nog ceel goals maakt kan je er best veel geld voor vragen maar wat ik lees over kjh zal hem graag terugzien dan

 3. Iceman

  Ja Ze Mogen hem wel Hebben, Maar hij moet ons eerst even kampioen maken en dan wel weg voor de hoofd prijs. En dan THE Hunter te rug halen voor de CL..

 4. Ajacied407

  Off topic: onze legendarische nummer 14 is overleden..

  R.i.p Johan

  En veel sterkte aan de familiezin en andere Ajacieden hier!

 5. Ramon1

  Ja lees het net wat een triest nieuws zeg wens familie en iedereen om hem heen alle sterkte en we gaan hem eren op een waardige manier

Comments are closed.