‘Ajax heeft Colombiaans international Roa op de korrel’

ajaxscout

Ajax heeft naar verluidt het oog laten vallen op het Colombiaans talent Andrés Felipe Roa.De 22-jarige middenvelder van Deportivo Cali debuteerde vorig jaar voor de nationale ploeg van Colombia. Volgens El Deportivo zat een Nederlandse delegatie op de tribune tijdens een Copa Libertadores-duel tussen Deportivo Cali en het Argentijnse Racing Club. Het is onduidelijk of de Ajax-scouts werkelijk op de tribune zaten voor Roa.

Bron: El Deportivo

Related posts

39 Comments

  1. Amoebe

   Ik wil vanaf nu alleen nog maar namen horen als het echt concreet is.

   Als het goed is hebben ze sowieso elk talent op de korrel.

  2. De seijs

   als het een vuurvreter is dan is die wel welkom .zo een kunnen we wel gebruiken.

  3. DanielenRico

   Haal maar beter Klaas Jan dan Roa want geeft meer ervaring! Werkt ook beter!

 1. afcamike

  Eerst zien dan geloven, we hebben de afgelopen tijd erg veel geruchten gehad en niks daarvan was iets daadwerkelijk iets geworden. Ik wacht vol spanning af

 2. Geroldkohlen

  het lekker maken met spelers voor volgend seizoen is behoorlijk vroeg begonnen weer, maar uit eindelijk????

 3. hackitjacki

  Wat hebben we aan middenvelders nu dan? Met huidige basis heb ik niks te klagen. En met de wetenschap dat Nouri, vd Beek, De Jong en Andersen nog voor de deur staan hoef ik geen versterkingen hoor…. Extra Verdedigers die mogen er bij komen nog als het aan mij ligt of een goede tweede keeper. En misschien 1 spits, hoewel Zivkovic het aardig doet weer in Jong. Hij oogt sterker dan vorig jaar in duels.

  1. BobbyHaarms

   Maar is het goed genoeg voor het niveau wat Ajax nastreeft? We zullen het gauw weten. Wat deze Colombiaan betreft zeg ik: niet doen. We komen om in de middenvelders en die bulken allemaal van het talent.

   1. dioajax

    met je eens bobby met je eens man…we hebben al veel getalententeerde middenvelders….zoek gewoon voor een goeie rechts buitenspeler….

 4. Respect

  Nu hebben we opeens geen versterking nodig, nu is de huidige basis zelfs voldoend? Goh, ik heb ook echt genoten van dit seizoen en kan niet wachten op mijn volgend seizoenskaart. Not dus. Rare mensen hoor die supporters.

 5. f-side64

  word je toch gestoord van ze hebben zowat de halve wereld op het oog maar ze kopen geen ene moer.

 6. paulvos

  Allemaal weer geruchten, is niks concreets, hebben trouwens genoeg middenvelders.

 7. Kevke87

  Hoe kan het nou onduidelijk zijn of de scouts wel of niet wekelijks aanwezig waren? HOE KAN DAT?? zo onduidelijk allemaal dit en gebrek aan communicatie. vind je het gek dat het hele scoutsysteem niet deugt!!

 8. Geroldkohlen

  vind trouwens ook dat we ons moeten versterken, want ondanks onze positie in de competitie is dit echt niet een goed seizoen, als we dit seizoen kampioen worden dan kunnen we het niet veroorloven om volgend seizoen weer europees te falen, want dan zijn wij weer het lachertje ten aanzien van de lampen die wel de volgende fase halen! versterking is nodig maar wel daadwerkelijke versterkingen met niveau!

 9. afcadeluxe

  iemand heeft de laptop van onze hoofdscout gehackt,als die iemand erinzet staat het gelijk hier met de aanmerking op de korrel op de radar etc,zet het hier maar in als die speler (s)op de toekomst zijn

 10. AjaxStaff2015

  Ajax kan bijna een elftal opstellen en dan nog steeds meer belang, laten ze eerst wat verkopen bijna een leuke verzameling .

 11. AFC98

  Ja mannen, stel Klaassen en/of bazoer vertrekken, heb je toch een vervanger nodig. Dan kan je alles in een paar dagen gaan scouten en op goed geluk maar wat kopen, maar je kan ook nu al gaan scouten en stel er vertrekt iemand, dan heb je meteen een aantal opties.

  1. f-side64

   maar klaassen en bazoer vertrekken nog lang niet want bij Ajax zijn ze verzekerd van 1 basis plaats en bij 1 transfer is het maar afwachten er zijn voorbeelden zat van talenten die nergens geslaagd zijn

 12. Ramon1

  Wel keer iets anders het zijn wel gasten die vaak echt door blijven gaan met heel andere mentaliteit misschein kunnen we die wel gebruiken al hebben wr heel veel middenvelders

 13. Heldenzoon

  Ik ook, maar het ging toch niet om of ik hem goed vond? Won 2 x de schaal. Luis?

Comments are closed.