‘De Boer gelinkt als opvolger Wenger bij Arsenal, ook Bergkamp en Overmars genoemd’

0221ajax-excelsior_deboer

Frank de Boer als nieuwe trainer van Arsenal met Dennis Bergkamp als assistent. Het zou volgens het Engelse Metro een van de mogelijkheden zijn als de huidige trainer Arsene Wenger de club uit Londen gaat verlaten. Het is onrustig bij de club en na de uitschakeling afgelopen zondag in de FA cup tegen Watford neemt de druk toe op de Franse oefenmeester.

Volgens Metro kan Arsenal een ideale slag slaan door Frank de Boer en Dennis Bergkamp aan te stellen. Bergkamp maakte furore bij Arsenal, is zeer geliefd onder de fans en heeft inmiddels een standbeeld voor het Emirates Stadium. Over Frank de Boer is men ook goed te spreken want het is uiteindelijk de trainer die Ajax vier landstitels op rij schonk en daarmee gelijk de eerste trainer in de Eredivisie die dit heeft gepresteerd. Ook de naam van Marc Overmars is gevallen in Londen. Hij moet als nieuwe technisch directeur gaan fungeren met de helpende hand van Dennis Bergkamp die de club door en door kent.

Bron: Metro.uk

Related posts

73 Comments

 1. Indojood

  Dat zou lekker zijn. Met zijn allen Jonk wieberen en dan zelf de benen nemen. Had je lekker de moeite bespaard en Jonk laten zitten.

   1. Indojood

    Van mij ook, hoor. Ben ze zat en in de hele affaire met Jonk hebben ze zich van hun slechste kant laten zien. In de kleedkamer en op het veld steunden ze elkaar maar eenmaal op het pluche stond Jonk er alleen voor.

    1. Litmanen

     Hou eens op met je Jonk. Een jeugdtrainer die dwars lag, kom op nou een keer…..

     1. Respect

      Litmanen open je ogen een keer ajb. v.d. Sar is intern als een dictator. Als het hem niet bevalt doet hij niet aan overleg. De Boer durft geen echte stelling te nemen en Overmars is vanaf begin de weg kwijt. Het was allemaal een nice try maar na een paar jaar gewoon inzien: het is mislukt. Ajax speelt al jaren klote ondanks de titels en men sabelt collega’s neer. Ze staan steeds verder af van de supporter en daar gaat het uiteindelijk om. Voetbal speel je voor je supporters.

     2. Litmanen

      Ik heb mijn ogen open. Het spel is beter maar kan zeker nog beter en mooier. Maar als we zondag winnen staan we gewoon bovenaan. En PSV heeft gisteren aangetoond dat de Nederlandse topclubs helemaal nog niet zo slecht zijn!

     3. Jari1995

      Als wij zondag winnen staan we bovenaan, maar verspeelt DIT Ajax het gewoon weer uit bij Heerenveen. Leuk al dat geneuzel over wedstrijd om de titel en blablabla maar zo is Ajax op dit moment gewoon. Non Creatief voetbal.

   2. FdB=Ajax

    Jullie doen net alsof Jonk zo’n grote Ajax-held is..
    Frank de Boer en Bergkamp verdienen veel meer respect

     1. Respect

      Als je als directeur kranten gaat verwijderen van de toekomst omdat een artikel je niet aanstaat en er een hecht team van mensen het voor een collega opneemt ….. dan ben je mijn respect gewoon kwijt. Respect moet je verdienen en blijven verdienen, daar kan en mag je niet op teren.

  1. De seijs

   ze worden genoemd als een van de mogelijkheid. Dus het is geen feit. Er wordt zoveel geschreven. En dat Overmars wordt genoemd zou wel weer mooi zijn als die ophoepelt.Dan krijgen we er misschien een met ballen.

 2. lrsvdrk

  Ik zou het snappen en vrede mee hebben als Frank en Dennis dit zouden doen. Overmars moet ik nog zien, al zou dat goud zijn!

 3. FdB=Ajax

  Jullie zijn echt triest, zo over Bergkamp, Overmars en Frank de Boer te praten

 4. hubert

  het gaat weer nergens over hier. en Dat noemt zich ajax supporter. schaam jullue om zo een onzin hieruit te kramen

 5. Amoebe

  Ik ben blij dat er meerdere mensen zich afzetten tegenover het negatieve gelul over deze Ajacieden.

  Je kunt het met iemand oneens zijn maar het zijn wel echte Ajacieden die een hoop hebben bereikt….enig respect is dus op zijn plaats.

  1. BobbyHaarms

   Voor wat betreft de status als speler en voor hetgeen Frank en zijn staf gepresteerd hebben bij Ajax echt niks dan hulde, absoluut! Maar op bestuurlijk gebied betreffende de zaak Jonk hebben deze heren het lelijk af laten weten en de natuurlijke opvolger van Frank (Jonk)hierin laten vallen als een baksteen en daarmee ben ik het volledig eens met Indojood. Gun Frank een mooie club als Arsenal, maar ik zie op dit moment echt geen waardige opvolger. Die is namelijk al een half jaar foetsie..

   1. Respect

    Klopt Bobby, respect voor ze als voetballer. Enorm veel zelfs maar nu laten ze teveel steken vallen en doen ze menselijk gezien respectloze dingen.

   2. Litmanen

    Weet je Bobby, iedereen zal in deze kwestie wel een beetje gelijk hebben, maar we moeten uitgaan van de situatie zoals die nu is. Als er geen topclub komt, dan blijft De Boer. Als de selectie in tact blijft dan moet hij volgend seizoen absoluut vanaf de eerste minuut knallen, want er is dan geen enkel excuus.

    Wat je er ook allemaal van denkt, iedereen werkt knalhard binnen Ajax. Of iedereen de capaciteiten heeft voor de functie, daar twijfel ik ook aan. Overmars heeft geen vrijheid van handelen en vdSar heeft een groot probleem om op een fatsoenlijk niveau te communiceren. Er komt werkelijk geen normale zin uit zijn mond, behalve de cliché ’s die hij uitbraakt.

    Maar ja, zolang er van bovenaf er niet ingegrepen wordt dan blijft die situatie zo. Het heeft alleen geen zin om hier maar door te gaan op de situatie Cruijff/Jonk bij elk probleem wat zich voordoet. Dat is verleden tijd. Cruijff vecht voor zijn leven en Jonk gaat tenonder aan zijn eigenwijsheid. Er zouden vier clubs zijn die hem graag willen, maar ik ben bang dat dat een sprookje is.

    Er zijn heel veel mensen beschadigd in het verleden, ook door het duo Jonk/Jongkind. Maar we moeten verder en hopen dat Ajax uiteindelijk aan kan haken bij de Europese subtop.

 6. Niels1983

  Ik vindt wel dat fdb zijn krediet snel verdwijnt als ik de reacties zo lees deze man is vier keer op rij kampioen geworden en zich niet gek laten maken door de crisis die speelde met alle respect voor jonk ik weet niet of hij nou zo een geweldenaar was bij ajax

 7. Charka53

  Wat is het verschil tussen Ajax en Arsenal ,ze voetballen leuk maar winnen ook niet veel dus waarom daar naar toe dan?

 8. Indojood

  Respectloos? Gewoon zaken nuchter bekijken. Het gaat mij om het algehele welzijn van Ajax.

  FdB heeft het zeker prima gedaan maar zit op een dood spoor en krijgt het elftal niet verder. Wat de rol/invloed van Bergkamp is, is nog steeds onduidelijk, wel was hij uitgesproken kritisch naar zijn maatje van vroeger. Overmars zegt doodleuk tegen Napoli dat Bazoer te koop is terwijl de familie Bazoer held andere plannen heeft. Vd Sar zit al ruim 3 (!) jaar in zijn proeftijd als directeur om het vak te leren.

  Met zijn allen hebben ze Cruijff in zijn hemd gezet. Cruijff gaf hen het vertrouwen om zijn ideeën uit te voeren maar dit vertrouwen hebben ze beschaamd door hun eigen gang te gaan, met alle gevolgen van dien. Juist van deze oud-spelers waar we fan van waren had ik dit nooit verwacht.

  Wij willen als Ajax vooruitgang boeken en het mooie voetbal terugkrijgen. Wanneer dat niet met de huidige mensen dan kunnen ze beter vertrekken.

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Het volgende hoofdstuk van het martelaarschap van Jonk wordt al weer geschreven, zie ik. Wat een zieligheid weer zeg …

  2. FdB=Ajax

   @Indojood
   Het is maar net hoe je het interpreteert. Je kan niet verwachten dat iedereen binnen Ajax elke week aan onze God Johan Cruijff gaat vragen of alles gaat zoals Hij dat wil. Iedereen binnen Ajax heeft gewoon zijn eigen verantwoordelijkheden en daar worden ze ook op afgerekend. Dus een visie volgen is leuk, maar het is logisch dat iedereen daar zijn eigen draai aan geeft.

   1. Indojood

    Dat hoeft ook niet maar de afspraken waren helder en iedereen had zich eraan verbonden. Er is gebleken dat er van de visie flink is afgeweken en de heren waren bereid hun maatje uit de kleedkamer op te offeren. Ajax moet gewoon doen wat Cruijff vraagt: “Ga je eigen gang maar gebruik mijn naam niet meer.”

 9. afcadeluxe

  waren hun dan gisteren in london voor de jeugd of hadden ze nog ergens anders een date met de leiding van arsenal?

 10. Velibor

  Arsenal en Ajax zijn clubs die de jeugd een kans geeft toch,ze winnen alleen niet zoveel en de enige die een beetje des Ajax speelt is een Duitser en een geweldige middenvelder die ze nb uit de jeugd vd concurrent hebben gehaald er schijnt nu een goeie lichting aan te komen dus we wachten maar weer af,volgens mij hebben de huidige staf en waarschijnlijk onder druk van hogerhand de hele talentenstroom leeggezogen en zal nu wel richting Engeland gaan, FdB kan er denk ik ook weinig aan doen maar overmars en vd sar zijn een paar linkmichels die uit de nek lullen ten faveure van hunzelf en bonussen.

 11. AFC98

  Haha sorry hoor maar dan nemen ze overmars erbij? Tuurlijk hij heeft goede dingen gedaan met bijv milik en younes, maar hij moet zich echt nog bewijzen hier voordat hij zo’n stap kan maken…

 12. Hika77

  Dennis Bergkamp zal wel als een held worden ontvangen. Wat een voetballer was dat zeg..
  En goede keus van ze . Nieuwe uitdaging en bij Ajax een frisse nieuwe wind.

 13. Remco425

  Zou stom zijn van Arsenal. Met hun beleid (vergelijkbaar met die van Ajax) van jeugd kansen geven en een enkele gerichte aankoop win je in Engeland gewoon nauwelijks prijzen meer met al het koopgeweld. En voor dat beleid is Wenger gewoon de beste die ze kunnen hebben.

  1. Velibor

   Dat denk ik ook wel ja Remco,misschien Wenger dan in rol van TD daar ,maakt me eigenlijk ook niks uit want wat heb ik met Arsenal te maken,ik vind het echt zo’n gereformeerd aandoen allemaal daar tenminste zo komt het over….

 14. Hoeda Fak Ajoe

  Bij Arsenal waarderen ze ons Technisch Hart kennelijk wel! Vreemd dat ze Jonk en Jongkind niet vragen!

   1. Ajax nr 1

    Waarderen van ons technische hart wel zeg die. Jij kan beter naar de beurs gaan want echt verstand van hoe het voetbal gespeelt moet worden heb jij niet. Een paar jaar geleden was er een slogun ALS JE VAN VOETBAL HOU DAN HOU JE VAN AJAX. Nu is het als je van geld en matennaaierij hou hou je van Ajax. Nee jij bent goed bezig.

  1. Ajax nr 1

   Nog niet paullus. Let op dit raak je aan de straatstenen niet kwijt. Zet het bij het grofvuil en de beste vuilnisman laat het staan. Wil zou dit nu als voetbalclub willen. Ja je wordt er rijker van maar voetballend wordt je alleen maar slechter. Sorry maar ik hang echt de vlag uit als deze naaiers pleiten zijn.

 15. paulvos

  Grote personele veranderingen, binnen de club, als dit allemaal zo doorgaat komt er ’n heel nieuwe organisatie te staan in alle geledingen.

 16. Velibor

  Ik denk dat we ons druk maken om niks want ik ben bang dat ze fijn blijven zitten,ja wie doet me wat niemand toch zeker!?

 17. Respect

  Ach het heeft ook een voordeel als ze blijven. Ik hoef geen seizoenskaart meer te kopen, hoef niet thuis te blijven voor wedstrijden op de tv maar kan genieten van leuke dingen. Win win. Gewoon lekker teletekst Ajax fan tot dat ze eindelijk weer het licht zien. Investeren in een slechte onderneming doet een normaal mens niet tenslotte. En ja, ik ben en blijf Ajax fan want dat zit in je hart. In de mijne al 57 jaar maar gek ben ik niet 🙂

  1. Ajax nr 1

   Gelijk heb je. Ik heb ook mijn seizoenskaart opgezegd voor dit seizoen. Als ik zo de wedstrijden volg op fox en tt dat vindt ik het toch droevig hoe Ajax voetbalt. Het is nog slechter dan dat je het vanuit het stadion ziet. Er zijn al steeds meer lege stoeltjes maar eigenlijk wordt er niets mee gedaan. Ajax stuurt een mailtje ja met een paar vragen waarom je niet bij de wedstrijd bent geweest. Nou je geeft antwoordt en er wordt of kan niets aan gedaan worden. Stuur dan niets Ajax. Maar ik hou nu veel vrije tijd over en koop zeker volgend seizoen nog geen nieuwe kaart. Nu is Ajax aan de beurt om te laten zien wat de supporters voor Ajax zijn. Tot nu toe stront

   1. Ajax1958

    @Ajax nr 1. Die enquete was ook een wasse neus. Ze geloven in hun eigen sprookjes. Op vakantie of ziek hahahaha

  2. Ajax1958

   @Respect, idd voor mij hetzelfde. Als de Boer blijft exit seizoenskaart (na 23 jaar!) en wat je zegt, even tt aan en weer uit. Dan ga ik leuke dingen doen met mijn meisje ipv elke keer mijn zondag te laten vergallen.

 18. ajacied078

  tijd om dag te zeggen …tijd om dag te zeggen…. teletubbies ga maar gauw… veel slechter wordt het niet zonder jullie

   1. ajacied078

    die stammen uit de tijd dat er nog wel goed voetbal op tv of in het stadion was…

 19. Heldenzoon

  Namaak Supporters! Klef en Eng. zo een godsgruwelijke hekel aan mannetjes die ‘ik kom niet meer totdat ze …..’ schrijven. Lekker optieven! Ga maar aan je Teletubbie trekken en Teletekst kijken. Hoe zielig kan je zijn?

  1. Respect

   Ik heb er een godsgruwelijke hekel aan om geld uit te blijven geven aan iets waaraan me dood aan erger. Dat jij dat wel doet is jou vrije keus maar veroordeel een ander niet op het feit dat hij het geld beter wil besteden. Jij blijft toch ook niet iets eten wat keer op keer verkeerd en smerig wordt klaar gemaakt?

Comments are closed.