Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax uitshirt?

vraagteken

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 7 maart j.l.  De vraag was: Wie was de speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom enkele honderden inzendingen, helaas waren enkelen wederom vergeten de juiste maat er bij te zetten. Veel foute inzendingen helaas ook maar de echte kenners hadden het allang gezien natuurlijk: Het was Joël Veltman!
Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Bjorn Gasseling uit Wehl er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Bjorn met dat schitterende Ajax uitshirt! Het komt zsm jou kant op! Het Uit-& thuis tenue is overigens nu met maar liefst 30% korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

0228ajax-az_prijsvraagantwoord

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl

Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting!

Related posts

16 Comments

  1. HURBIE

   Wat een pech voor PSV
   Geweldige wedstrijd gezien reclame voor het Nederlandse voetbal
   COCU TOP GEDAAN

   1. Indojood

    Ze hebben het goed gedaan maar lampies zijn nooit reclame voor het NL voetbal. Het is en blijft een counterploeg. Prima en dat is hun keuze maar mij doet het niets.

    1. Hika77

     Kijk, jij snapt het. Vind het ook een waardeloze counterploeg. Speelde met 5 verdedigers.. Anti voetbal zeg..

 1. ashwin676

  de vraag moet zijn: wie Wilt een Ajax uitshirt. alsof je een verkeersleider op het veld ziet rennen?…

 2. afcadeluxe

  loop dan liever met afca spullen rond,valt minder op en heb minder gezeur met politie/douane,heb al tig keer mn auto moeten leegmaken hier is amsterdam drugswalhalla….

Comments are closed.