Bazoer: ‘Wil met Ajax kampioen worden en over drie jaar naar Barcelona’

0820ajax-jablonec_bazoer

Riechedly Bazoer is op dit moment misschien wel het grootste talent in de Eredivisie en laat wekelijks van zich spreken in het eerste elftal van Ajax. Dat zijn prestaties inmiddels ook over de grenzen zijn opgevallen mag duidelijk zijn en met name de droomclub van Bazoer heeft al voorzichtig interesse getoond in het 19-jarige talent.

‘Ik ben opgegroeid in een achterstandswijk in Zuilen. Na school voetbalde ik op een pleintje met mijn vrienden en broer Irchandly en kreeg van hem op mijn kloten als ik een duel verloor. Dat gevoel van toen neem ik nog steeds mee naar de wedstrijden. Ik weet nog wel dat Rodney Sneijder er ook vaak was en ik was toen best wel jaloers dat hij naar Ajax ging. Dat ik er nu speel is geweldig en als ik af en toe terugkeer naar dat pleintje vragen veel jongens hoe ik het allemaal voor elkaar heb gekregen en ik geef ze maar de tip om veel op het pleintje in Utrecht te blijven voetballen’.

‘Natuurlijk droom je als klein jochie om profvoetballer te worden en daarin komt natuurlijk heel snel de naam van Ajax in voor. Mijn doel dit jaar is om kampioen te worden met Ajax en dan over twee of drie jaar de stap te maken naar Barcelona want dat blijft mijn droomclub. Als je nu al zo af en toe leest en hoort dat ze je in de gaten houden is dat wel een beloning en ik moet eerlijk zeggen dat ik zal twijfelen als ze me nu vragen. Ronaldinho was toentertijd mijn held maar mijn trainers Frank de Boer en Dennis Bergkamp ook want die hebben ook alles laten zien op het hoogste niveau. Ik kijk soms weleens beelden terug, bijvoorbeeld die pass van Frank de Boer op Bergkamp tijdens het WK 1998. Bergkamp die de bal vervolgens op zo’n geweldige manier aanneemt en in de kruising schiet. Hij is een legende’.

Bron: Helden Online

Related posts

57 Comments

      1. AFCA my World

        Nee 3 jaar is lang genoeg,je moet hem niet belemmeren in zijn verdere ontwikkeling,ben met zijn uitspraken nu al tevreden !

      2. Remco425

        Mee eens hoor. Dan is hij 24 en goed gerijpt. Ik weet niet of Suarez zo geslaagd zou zijn daar als hij meteen al naar Barca was gegaan.

          1. BobbyHaarms

            En 24 was toch de leeftijd dat ze rijp genoeg zouden zijn voor een volgende stap in hun carrière? Al is Bazoer wel eentje van de buitencategorie hoor als je het mij vraagt. Laat hem daarom nog maar zo lang mogelijk bij ons blijven, zijn spel is nu al vaak een lust voor het oog.

          2. Remco425

            Ook voor Bazoer is 19 nog te jong. Seedorf was ook 19 toen hij vertrok, maar die was wel een flink stuk verder in zn ontwikkeling.

    1. DanielenRico

      Anders zit je ook heel je leven bij de zelfde club aan het voetballen als je naar Barcelona gaat(Messi bijvoorbeeld)

      1. De Ajacied

        Wat mooi gesproken door dit jonge talent!!!!
        Super gast is het ook he
        ⚽️⚽️????

    2. -buitenkantje rechts-

      Mannen.. Loffelijk streven hoor, maar bekijk het liefst seizoen voor seizoen.. Eigenlijk liever van wedstrijd tot wedstrijd! Dan komt de rest vanzelf..

  1. Indojood

    Toch wel veel gasten uit Utrecht die bij Ajax groot zijn geworden. Van Basten, Vanenburg, W. Sneijder, Bazoer, en Wouters en de Wit waren prima aankopen toentertijd. Hoop het ook voor je, Barcelona is het hoogst haalbare, samen met Bayern en Real.

  2. HURBIE

    Hoop voor jou dat het gaat lopen zoals je denkt .
    Aan je instelling zal het niet liggen want dat is goed ,alleen heb ik liever dat je langer blijft
    Maar 3 jaar na nu zijn we ook al blij KLASSESPELET

  3. Velibor

    Lijkt me toch geweldig voor zo’n ventje om met Messi en co te voetballen en heel Europa in de zeik te nemen op een klein stukje voetbalveld en niemand maar dan ook niemand die de bal krijgt in een razendsnel tempo?

    1. Didron

      Inderdaad Widi, en dat dan alle seizoenen dat hij nog bij ons aller Ajax speelt! Ik gun hem (over een paar jaar) een top transfer! Mooie uitspraken van Ba(as)zoer

      1. Widi

        Precies! Nog 3 keer met ons kampioen worden en dan weg. Hij is dan zeker de beste speler van de eredivisie.

      1. Remco425

        Graag?? Een half jaar geleden was hij nog geweldig en nu moet hij alweer oprotten? Ben benieuwd wat er gezegd zal worden als Bazoer 3 wedstrijden slecht heeft gespeeld. Het zijn jonge gasten, die hebben altijd ups and downs. Met jouw mentaliteit zal geen enkel talent het redden…

    1. Widi

      Tja….ik las het ook. Laat hem eerst maar eens een heel seizoen constant spelen. Daarna is het vroeg genoeg om te vertrekken.

  4. Ajax nr 1

    Jammer voor ons en Ajax want Bazoer gaat geen 3 jaar meer bij Ajax blijven. (Ben ik bang voor)

  5. Indojood

    Grrr, ik lees net dat we blijkbaar bereid zijn om Bazoer voor €25 miljoen te laten gaan. Napoli wilde zover wel gaan maar Bazoer en zijn familie zijn zelf zo verstandig geweest om te bedanken. Waar zijn we in godsnaam mee bezig?

        1. ajaxhoger

          Lekker verkopen en zelf niks kopen , dan is alles te duur , en kunnen ze zogenaamd geen spelers vinden die in het goede beleid van ajax past , dus alleen de centen die passen er goed in .
          De Sups kunnen de kleren krijgen ,het word tijd voor een opstand in de arena , ze willen maar niet wakker worden , let maar op , er zit een verlies aan te komen de komende game .

          1. ajaxhoger

            Juist dat denk ik ook , het gaat echt de verkeerde kant op , we zijn het lachertje van de competitie , we staan nog bovenaan , vraag niet hoe lang nog , maar niet lang meer denk ik .

          2. AjaxBarcelona

            Je kan nooit het lachertje zijn en tegelijk bovenaan staan. De top drie tot vijf is nooit een lachtertje van een competitie.

    1. Remco425

      Niet echt. 25M is het basisbedrag. Daarbovenop komen nog bonussen en een doorverkooppercentage. Afgezien van de opleidingsvergoeding.

  6. Ajaxforlife

    akkoord met Napoli en Overmars lag er al. Bazoer was uitgenodigd voor de bekerwedstrijd tegen Inter…..maar heeft idd zelf bedankt… nu 25 mio.. ieder jaar er 10mio bij

  7. AjaxBarcelona

    Waar rook is,is vuur. Het zou inderdaad van volledige incompetentie getuigen om Bazoer überhaupt nu te laten gaan laat staan voor 25 miljoen. Ik had het echt nooit gedacht maar zo langzamerhand ben ik steeds meer fan van de naam Ajax en niet van de huidige club. Het is diep triest wat er de afgelopen maanden/jaren aan het gebeuren is. Het Ajax hart bloed.

    1. Toppertje

      Eens AB. Onbegrijpelijk dat Ajax halverwege het seizoen bereid is om 1 van zijn beste spelers te verkopen. We zitten niet in geldnood en het bedrag is ook niet van dien aard dat we als supporter hiervoor begrip zouden moeten hebben. Voor mij het zoveelste bewijs dat we een RvC en een algemeen directeur hebben die lak aan de supporters hebben.

      1. AjaxBarcelona

        Klopt Toppertje, als ADO of Twente zo zouden handelen kan je het begrijpen gezien de financiële situatie. Maar bij Ajax?

      2. ajacied078

        snap ook niet dat ze clubjes als napoli willen versterken. dat zijn toch concurenten. met de droom die ze hebben om ooit de europa league te winnen.

  8. Indojood

    Je zou bijna de familie Bazoer het voor het zeggen geven bij Ajax. Denken meer in het belang van Ajax dan Ajax zelf.

    1. AjaxBarcelona

      Jammer dat de fam. Bazoer geen rijke Arabische oliesjeik is 🙂 Mogen van mij de club kopen. :-))

  9. Didron

    Las net dat Ajax en Napoli het eens waren over een 25 Miljoen transferbedrag voor Ba(as)zoer… Gelukkig hebben hij en zijn broer dit afgewimpeld!!

    1. AjaxBarcelona

      ????waar denk je dat we het hier direct boven steeds over hebben deze ochtend?? Nog slaap in je ogen??? :-))

      1. Didron

        Ehhh AB, ik heb de rest hierboven niet gelezen, maar mijn tekst getikt en gepost… excuus, dus ja nog slaap in mijn ogen… 🙁

Comments are closed.