De Boer ziet Lens en Dost als opties voor Ajax

0109jeremain_lens

Jeremain Lens is nog altijd in beeld bij Ajax. Dat zegt trainer Frank de Boer tegenover het Algemeen Dagblad. ,,Afgelopen zomer waren we dichtbij om hem vast leggen. Dat is nu nog steeds een optie, ja.”, aldus De Boer. Ook Bas Dost is niet uit beeld, volgens de Ajax-coach. ,,Bas Dost? Ook die zou wel bij ons passen”, aldus De Boer vandaag in AD Sportwereld.

Enkele seizoenen geleden sleaagde Ajax er op de valreep niet in de spits van Heerenveen naar de Arena te halen. Dost speelt inmiddels bij het Duitse VfL Wolfsburg. Voor hem is ook interesse vanuit Engeland van Newcastle United.

Of Dost daadwerkelijk wel naar Ajax wil komen lijkt maar de vraag. Hij kan volgens De Boer wel bij Ajax passen maar dat doen Ronaldo en Messi waarschijnlijk ook wel! Voorlopig houdt Marc Overmars de hand, al dan niet noodgedwongen door de RvC, op de knip en moet er eerst iets verkocht worden voordat er überhaupt ook maar iets gehaald kan worden.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

52 Comments

    1. Ajacied407

      Dan zou ik persoonlijk gaan voor Lens omdat Dost voorzetten nodig heeft. Die krijgt die niet van Fischer, Younes of El Ghazi omdat ze allemaal naar binnen trekken. Milik heeft ze ook nodig, maar krijgt ze niet.

      1. De Ajacied

        Ga dan maar voor Bas Dost dat is een spits en Lens een vleugelspits,
        Of zullen we ze allebei pakken Overmars?
        Ik zeg DOEN ⚽️⚽️

    2. Valentino

      Ligt niet zozeer aan Marc maar aan ee RVC. Die broeden het geld liever uit. Gewoon 100 miljoen bezitten en dan zeuren dat er eerst weg moet alvorens je gaat halen.

  1. Skills

    Wrm zou Lens komen als hij in Premier League speelt en wrm zou je Dost komen als hij bij een club in de top van Duitsland zit en Champions League speelt

  2. rickert

    Dost zal denk ik liever naar Engeland gaan. Maar persoonlijk lijkt Lens me geen verkeerde optie, zeker niet als je pretendeert dat je een spits wilt die mee kan voetballen.

  3. Indojood

    Hallo Fred, ik kan je cynisme in je artikelen zeker waarderen. Haha, Messi is een optie maar het is nog maar de vraag of ie haalbaar is, gezien zijn huidige salaris. On: hoop dat beide spelers niet komen, vooral Lens vind ik een irritant kutventje. Nu is irritant soms nodig maar dan zoals Poulsen of Suarez.

  4. PvL020

    Zolang El Ghazi en Fischer constant visit eugenics succes fan heb je al helemaal niks aan Dost. Lens is het type El Ghazi en Fischer

    1. PvL020

      Hahaha ging niet goed: maar zolang El Ghazi en Fischer voor eigen succes gaan hebben we niks aan Dost en Lens is het zelfde type al El Ghazi en Fischer.

  5. woody79

    dost lijkt me een goeie voor ons. die lange ken wel wat met onze perfecte voorzetten

    1. Rood wit hart

      dat was cynisch toch hoop ik ik heb gudelje weinig goede corners of vrije trappen zien nemen

      1. BobbyHaarms

        Precies de enige die dat echt goed kan wordt met zijn reet vastgeplakt op de reservebank door Frank en luistert naar de naam Lasse Schone.

  6. Rood wit hart

    ze beginnen het eindelijk te begrijpen nu akte ondernemen en niet gierig zijn

  7. FrankiC

    Voor mij hoeven ze beiden niet naar Ajax te komen. Ik zou veel meer zien in spelers als Sam Larson en Traoré. Dát zijn Ajax-spelers.

  8. ajaxhoger

    Er komt weer helemaal niks , praten kunnen ze goed , de boer heeft er ook weinig kijk op , zonder goede voorzetten kan je kopen wie je wil .
    Niemand voldoet zonder goede buitenspelers , dan kan je net zo goed Milik laten staan , dat is namelijk precies hetzelfde als dost , die is ook afhankelijk van de aanvoer .

  9. ajax2theBone

    haha ja vast wel. en wint die niet liever de CL ipv de eredivisie? En is lens niet meer een buitenspeler?

  10. Niels1983

    Dost zou ook wel een optie zijn el ghazi geeft de bal wel regelmatig voor vanaf rechts alleen dan moet de linksbuiten positie meer naar binnen zodat dijks er vaker overheen kan

  11. bobin

    en tegen de tijd dat dat wij spelers hebben verkocht is er waarschijnlijk niks interessants meer haalbaar

  12. AFCA my World

    Ga dan je best doen en haal Zlatan terug,die wil toch weg uit Parijs en heeft veel aan Ajax te danken !

  13. jojo123

    Dost en lens zijn wel ok. … Ronaldo of Messi past ook bij wel bij Ajax, maar ik denk dat Frank de Boer hen niet opstelt omdat hij problemen met ze heeft. Die twee spelers geven wellicht aan hoe er gespeeld moet worden, maar dat zal Fdb niet accepteren.

  14. -buitenkantje rechts-

    Sorry.. Ik snap er niks meer van.
    Lens is een buitenspeler van het type dat we al hebben! Gaat voor eigen succes en vaak binnendoor. Type El Ghazi, Fischer.. Dost is een spits voor in de 16 die het moet hebben van voorzetten. Type afmaker. Die hebben we ook al in de vorm van Milik. Dus beide spelers voegen naar mijn mening niks toe! Ooooh.. Dat heet aankoopbeleid.
    Gelukkig.. Snap het alweer.

  15. War

    Lens niet halen, heb je niets aan, slechte mentaliteit en geen spits, begrijp ondertussen niet wat Frank onder spits verstaat.

  16. EugAjax

    Ajax moet niet teveel praten over interesses in spelers. Geeft verkeerde verwachtingen en gezeur later als alle gewilde opties niet willen of te duur zijn. Ik ben wel eens dat versterkingen wel in die categorie moeten zijn anders gewoon doorgaan met wat je hebt. We kunnen alleen nog kampioen worden en dat kan heel goed met de huidige selectie. Dus gaarne geen ‘paniek’ aankoop. Sinkgraven had achteraf ook beter pas in zomer kunnen komen ipv als mega aankoop in de winter met alle verwachtingen van dien.

  17. Tobias

    Ik vindt het vervelend dat allen spellers van ajax als ze een beetje goed zijn weg gaan. Het gaat ze allemaal om geld als ze allemaal nog 4 á 5 jaar blijven winnen we de euro league makkelijk

  18. Iamsterdam2015

    Lens mwa mwa. Qua ervaring en snelheid zeg ik doen, is ook sterk aan de Bal. Maar ja vleugelspelers hebben we genoeg dus niet echt een noodzakelijke koop/ huur. En over Dost zeg ik: Hoelaat en waar moet ik hem halen!!! 🙂

  19. paulvos

    Nou geloof mij maar Dost die wil heel graag, al is het op z’n knieën,dus gauw Boilesen verkopen en dan Bas halen.

  20. Geroldkohlen

    waarom niet beiden???? dost in de spits en lens rechtsbuiten, dan heb je ook geen problemen meer met voorzetten geven!!

  21. Hazez

    En weer 2 doelpunten van milik tegen HSV we hebben geen spits nodig haal zivcov terug dan komt het goed (offtopic) en Joeri komt eraan

  22. tijger238

    In beide gevallen heeft Frank de Boer het verkeerd. Met het huidige spel zal geeneen spits slagen bij Ajax. Dat gebrei voor de middenlijn zet geen zoden aan de dijk. Spelopvatting is een laffe opvatting en zeer zeker niet des Ajax!!

Comments are closed.