Heitinga hoopt op landstitel voor Ajax

0710ajax-nordsjaelland_heitinga

John Heitinga is deze week met Ajax op trainingskamp in Turkije en daar heeft Heitinga tot nu toe een goed gevoel over. Heitinga, die voor de winterstop slechts twee keer in actie kwam in de Eredivisie, rekent op de 34e landstitel voor de Ajax.

‘Het loopt allemaal prima hier en de spieren zijn weer op spanning gebracht en iedereen is klaar voor de tweede seizoenshelft, die naar ik hoop eindigt met het kampioenschap van Ajax’, vertelt de Ajacied op zijn persoonlijke website. Heitinga beseft dat hij nog maar weinig speelminuten heeft gemaakt sinds zijn terugkeer bij Ajax en hoopt in de tweede seizoenshelft ongetwijfeld op meer. ‘De voortekenen zijn gunstig en we zullen in elk geval met het mes tussen de tanden spelen. Een mes dat nog groter is dan het moordwapen dat de Turkse barbier vanochtend op mijn keel zette’, grapt de Ajacied vanuit Belek.

Bron: John Heitinga Social

 

Related posts

16 Comments

 1. lezerG

  Zou het niet vreemd zijn als hij dat niet hoopte? Wij gaan er toch allemaal vanuit? Nr 34!

 2. robskuuh

  Word tijd dat ze een keer met de mes tussen hun tanden spelen.. Veel te slap en 0,0 dreiging

 3. Indojood

  Leuk grapje maar Ajax speelt nooit met de mes tussen de tanden. Als de tegenstander er een fysieke strijd van maakt zijn we erg kwetsbaar want tegenwoordig hebben we niet meer dat gogme en vernuft om het voetballend op te lossen.

 4. Hika77

  Ik hoop dat Heitinga vaker wordt opgesteld. Ben tevreden over de huidige verdediging maar af en toe wat meer peper erin mag wel. Een leider, dat hebben we nodig.

 5. ashwin676

  huh eerst allerlei colondeance en nu gaat het wel over ajax (heitinga) deze app werkt nog niet helemaal!

 6. -buitenkantje rechts-

  Je kunt zeggen wat je wilt.. Hij blijft altijd positief..al is het een open deur.

Comments are closed.