Selectie voor trainingsweek De Lutte

0712delutte

Ajax reist maandag af naar De Lutte waar het tot en met vrijdag weer het jaarlijkse trainingskamp zal houden. Nicolai Boilesen en Thulani Serero blijven wegens een blessure achter in Amsterdam. Vrijdag zal Ajax terugkeren en speelt het om 19:00 uur de vriendschappelijke wedstrijd in de Amsterdam Arena tegen Vfl Wolfsburg.

Selectie voor trainingskamp De Lutte

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Mike van der Hoorn
John Heitinga
Riechedly Bazoer
Viktor Fischer
Daley Sinkgraven
Arek Milik
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Nemanja Gudelj
Lucas Andersen
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Jairo Riedewald
Kenny Tete
Andre Onana
Nick Viergever
Diederik Boer
Mitchell Dijks
Queensy Menig
Donny van de Beek

Bron: Ajax.nl
Foto: Proshots

Related posts

22 Comments

    1. Biornha

      Ik ook maar ik hoop dat hij nog een tijdje op het EK -19 mag blijven.. Ook had ik graag Cerny en Muric gezien maar helaas.

      1. AFC AJAX

        Oja was ek helemaal vergeten dan zoiezo in de tweede seizoenshelft doorbreken met Muric en cerny

  1. Koud.he

    Eind van de week Wolfburg, kaarten bei VakantieVeilingen.nl per 4 stuks vakantie Preis als je oplet

  2. timkloppers

    praat met psg,op vi staat dat psg er 5.5 miljoen voor vraagt. Misschien wil hij salaris inleveren. had maxwell ook nog wel graag als ervaring terug gezien.

    1. -buitenkantje rechts-

      Ja, las dat Zlatan 5,5 miljoen moe kosten en 3 miljoen per jaar moet gaan kosten.. Is te doen voor Ajax! Hoop dat Frank de Boer dit forum ook leest.. 🙂

      1. BobbyHaarms

        Ik ben bang dat Frank andere dingen aan zijn hoofd heeft. Los daarvan zie ik het er helaas niet van komen dat Zlatan onze kant opkomt. Het zou echt geweldig zijn maar met zijn klasse blijft ie zeker nog wel een paar jaar in die zuidelijke landen ballen (en geef hem eens ongelijk)

  3. -buitenkantje rechts-

    Prima club spelers mensen… Nouri..Cerny en Muric op het vinkentouw.. Barst van het talent.

    1. toon61

      formitabel jongens daar kunnen we mee aankomen in de cl ,de grote club ,daar loopt de poep al in de broek als ze ajax loten .
      Man lul toch eens niet zo slap ,die spelers zijn allemaal te min voor ajax 1

      1. AjaxBarcelona

        Mag ik persoonlijk een karrevracht met mest door je voordeur rijden? Alvast bedant namens velen hier en de volledige Ajax selectie.

        1. Litmanen

          ik snap niet dat iemand die Toon nog aandacht geeft. Je kan het oneens zijn, maar dit figuur is het sowieso met alles en iedereen oneens.
          Kan toch geen Ajax supporter zijn?

  4. Laurenss08

    Ik hoop dat ze gaan trainen en oefenen met een echt nummer tien zo sta je met meer mensen voor het doel en ben verdedigend ook met een meer

  5. Hika77

    Beste laurenss08. Hoe zie je dat voor je? Dat je aanvallend een mannetje meer hebt begrijp ik wel maar je kan niet van een nummer 10 verwachten dat die ook nog gaan verdedigen.. Dat doet die 3 keer en dat kan die aan het zuurstof.
    Of je moet 4-1-2-1-2 spelen zodat de cvm kan inzakken. Maar dan nog is voor de 10 alleen een aanvallende rol weggelegd..

  6. jeroen81

    de selecktie is dit jaar weer te licht is et net niet jammer van ons ajax flut zooi geld sparen en een stel druiven op et veld

    1. AFCAoostNL

      Denk dat je uit deze selectie best een goed elftal kan opstellen. Al kan er nog wel een goede spits bij met o.a gudelje milik cillesen Singraven schone heitinga Veltman van rhijn el ghazi dijks is toch niet verkeerd. De druiven worden rijp nu let maar op

  7. Mijn Club

    Van Nouri, Cerni en van Beek mag je dit en komend seizoen echt geen wonderen verwachten. Zou al mooi zijn als een wedstrijdje mogen invallen. (Muric wellicht ook). Uiteraard zijn ze allemaal nog veel te licht voor het grote werk (CL). In onze competitie is iedereen jong, dus dat zou nog gaan. In CL voetballen veel ervaren internationals. Daar worden ze omver geblazen helaas

  8. Mijn Club

    En nu weer hopen dat ze Sanogo kunnen strikken :))
    De volgende soap wellicht

Comments are closed.