‘Manchester United heeft 27,6 miljoen over voor Cillessen’

0301psv-ajax_cillessen

Jasper Cillessen heeft uitgesproken dat hij de komende seizoen de eerste keeper van Ajax wil blijven maar of dat ook werkelijk gaat gebeuren begint twijfelachtig te worden. Manchester United kan er in één klap voor zorgen dat Cillessen de duurste Ajacied ooit gaat worden.

Louis van Gaal ziet komende zomer zijn vaste doelman David de Gea zo goed als zeker vertrekken naar Real Madrid en heeft Cillessen bovenaan zijn lijstje staan om de keeper op te volgen. In de Britse media verschijnen inmiddels berichten dat Manchester ver wil gaan voor Cillessen en er wordt gesproken over een transfersom van 20 miljoen pond en dat is omgerekend een kleine 27,6 miljoen euro. Of Ajax dat bod gaat weigeren valt te betwijfelen daar het eerder al eens Wesley Sneijder en Klaas Jan Huntelaar op de valreep verkocht voor 27 miljoen. Cillessen zou hiermee gelijk de duurste Ajacied ooit zijn in de historie van Ajax.

Bron: Daily Mirror

Related posts

93 Comments

  1. Ajax nr 1

    Nou Cillessen en weg ben je. Nou Marc probeer nu deze transfer maar tegen te houden. Wedden dat je dat niet gaat lukken. Kleine Marcje met zijn grote mond 🙂

    1. Ajax nr 1

      Ik zou het erg jammer vinden als je gaat. Maar ik zou het zeker begrijpen. Veel plezier en geluk alvast geniet ervan.

      1. FrankiC

        Prijs nog wat opdrijven en verkopen, maar het geld direct uitgeven aan echte versterkingen (Vlaar, Maduro, Sam Larson, Buttner/Willems, Traoré), maar te beginnen met Warner Hahn.

          1. Biornha

            Willems? Traoré? dat zijn er al zeker 2 die nooit gaan komen… Hahn kan ik dan weer wel snappen, heb ik al eerder genoemd als mogelijke vervanger zeker voor de prijs (die in mijn ogen niet verbijsterend hoog zal zijn) een goede keeper.. Maar ik dacht dan ook dan Van Gaal fan was van vermeer… laat Jasper maar mooi bij ajax en haal die keeper waar je fan van was maar. Of kan die het niveau in Engeland niet aan met zijn blunders op corners/hoge voorzetten?

          2. FrankiC

            De wens is enigszins de vader van de gedachte, maar het lijken me uitstekende Ajaxspelers. Gewoon even wennen als Ajacieden, maar Willems en Traoré zouden directe versterkingen.

          3. FrankiC

            Goed gelezen: Vlaar
            En meteen dat rare salarisplafond afschaffen als Ajax nog ooit de tweede ronde wil halen in de CL!!

          4. Remco425

            Salarisplafond hoeft niet afgeschafd te worden, maar nu is die gewoon te laag.

          5. Remco425

            Vond hem op het WK wel veruit de beste verdediger van Nederland. Hij pakte bijna alles af, dan maakt het niet of je langzaam bent.

        1. ajaciedpiet

          FrankiC je weet dat Marc geen uitgaves doet, alleen op viergever- moisander- en duarte-gehalte. Waardeloos dus…

        2. Gudelj

          Ik denk niet dat Willems naar Amsterdam komt, Ron beton trouwens ook niet ; )

        3. Geroldkohlen

          vlaar maduro larson willems hahn???? dus jij wilt meteen allemaal waardeloze aankopen gaan kopen. aangezien dat heitinga terug komt heb ik liever urby terug stekelenburg om mee te beginnen!

          1. FrankiC

            Tuurlijk, Urby is ook welkom en Stekelenburg is ook een mogelijkheid. Bij de anderen verschillen we even van mening, moet kunnen.

    2. De Ajacied

      Hoop dat Marc nu ook zo halsstarrig is en hem alleen laat gaan bij een bod vanaf 32 miljoen!!!!!
      Anders blijft Cillissen mooi bij ons aller Ajax 🙂

      1. -THE BULLDOG-

        Casso en Heutink…
        Relax mannen, ik hoop ook dat ie blijft, maar met dit soort bedragen hou je dat gewoonweg niet tegen en daarom moet je de prijs nog wat opdrijven.
        Bij man united zit veel geld en daar moet je dan maar van profiteren!
        Maar nogmaals…ik wil ook niks liever dan dat ie blijft.
        Maar voor een keeper is dit veel geld!!

    1. dickst14

      inderdaad. vraagprijs 40 miljoen kom je misschien uit op 35 en dan gelijk Stekelenburg halen en Sightorsson voor minder verkopen zodat hij inderdaad vertrekt en kijken voor een spits en verdedigers. geld dan geen probleem.

      1. nannie1971

        helemaal mee eens steek kopen en op naar de 200 miljoen. Als ajax mee wil doen in europa hebben we wel 300 miljoen nodig.

  2. Mikeeo079

    Dat is een aardig bedragje voor een keeper, gewoon lekker blijven en pas over 2 jaar ofz weg gaan!!!

  3. EvdB

    Altij doen
    Hoe goed een keeper ook is die maakt je geen kampioen
    PS
    gelijk Stekelenburg terughalen en probleem opgelost

  4. FrankiC

    Prijs nog wat opdrijven en verkopen, maar het geld direct uitgeven aan echte versterkingen

  5. BobbyHaarms

    Ik kan begrijpen dat dit voor beide partijen (Cillessen en Ajax) verdomd aantrekkelijk is, maar toch heb ik er alle vertrouwen in dat Jasper zich aan zijn woord houdt! Nu Marc nog 😉

  6. Bert62

    Laat ze godverdomme maar op hun knieën gaan die Engelse. Jasper is minstens het dubbele waard

  7. FrankiC

    Goed gelezen: Vlaar
    En meteen dat rare salarisplafond afschaffen als Ajax nog ooit de tweede ronde wil halen in de CL!!

  8. christiaan 34

    marc overmars jij moet het tegen houden of weet je misschien de opvolgen van cillessen als die niet heb dan moet gewoon cilessen houden

    1. Ajax nr 1

      Dit gaat Ling niet doen want dat vind zijn opdrachtgever niet goed. Het lijkt wel dat Ajax niet beter mag worden van die zogenaamde RasAjacieden.

  9. quadsboy

    Hier word ik niet goed van maar ja met veel geld kan je alles bijna alles dan

  10. hansjmn

    Mooie verkoop zowel voor Cillessen en Ajax 25 mio pond en hij mag vertrekken!
    Uiteraard jammer super fijne en mooie speler. Maar er zijn altijd opvolgers die het weer gaan maken!

  11. Coenie

    Altijd maar weer de macht van de grote getallen! We mogen gewoon niet beter worden. Telkens worden de uitblinkers weggekocht. Telkens komen we inbhet seizoen de nodige ervaring en kwaliteit te kort. Ben je 010 en staat het water je aan de lippen dan kan ik mij nog voorstellen dat je zo veel geld aanpakt, maar in Ajax’ geval moet je nu toch eens een krachtige daad stellen door voor sportief succes te gaan ipv financieel succes. Wie je ook terug haalt je wordt er nooit beter van. En je maakt gewoon een europeese concurrent beter……

    1. FrankiC

      Dit is juist de enige manier om beter te worden!!
      Maar dan moet het geld niet op de bank blijven.

  12. Valentino

    27,6 miljoen pond mag ik dan toch hopen.
    Maar Marc ik zou zeggen bel eens met Stekelenburg, transfervrij en een meer dan prima keeper voor Ajax.

  13. Ajaxforlife

    Bij dit soort bedragen voor een keeper zeg ik doen en inderdaad direct Stekelenburg ophalen.
    Maar ja, in deze app stellen we wel vaker simpele oplossingen voor, maar wordt er heel moeilijk gedaan. (ref. aan Dijks)…..

    1. Ajax nr 1

      Jij wordt gratis weggegeven als ze je maatjes sammie en Moosie erbij willen wordt het anders dan BETALEN we geld :-))

  14. Ajacied1996

    Cillessen met tegen zin voor €35 mil verkopen! En Stekelenburg, Heitinga, Dijks en een ervaren spits achter Milik en het team is compleet!!!!!

  15. Ramon1

    Veel te weinig en niet verkopen kan volgend jaar ook nog heeft contract tot 2018 dacht ik

  16. AFCARay

    Prijs verder opdrijven naar 35miljoen pond, als ze hem zo graag willen en daarvan gelijk paar goeie halen, zlatan ofzo…
    Laat het geld nu maar eens rollen marc, kunnen we nu ook eens wat gaan betekenen in europa!!!

  17. Corr

    27,6 voor een keeper helemaal zo gek nog niet.. Zal het jammer vinden cil maar kan het begrijpen stap hoger mooie club en miss krijgen wij Ajax nooit meer zo’n prijs voor je… Je bent onwijs belangrijk voor ons en hebt een bult punten gered dus gun je alle geluk verder mocht alles door gaab

  18. Royb020

    27,6 miljoen is een lachertje in Europa!!!! Gewoon 50 miljoen vragen en ga dan maar kijken of ze hem nog willen!! Als ie zo hoog op hun lijstje staat dan betalen zo ook maar die 50 miljoen!!

  19. johnie stalker

    Ajax is een beursgenoteerd bedrijf, mannen. Wat telt aan het eind van het jaar zijn positieve cijfers: meer inkomsten voor de groot aandeelhouders. Dus toedeledokie Jasper, hoe jammer ook.

  20. AjaxKat

    27 miljoen en Van Persie erbij zou ik wel wat vinden. Met Stekelenburg (terughalen) en Onana heb je volgens mij een goede vervanging. Als het bedrag écht klopt dan is Cillissen niet meer te houden en moeten wij ons (helaas) erbij neerleggen.
    Dan nog Maduro erbij en we zijn klaar voor aankomend seizoen!

    1. FrankiC

      Ik heb me al genoeg interlands geërgerd aan Van Persie, dus die mag wegblijven. Maar ik ben blij een Maduro-aanhanger te treffen. Uitstekende inschuivende CV, als de houdbaarheidsdatum niet verlopen is tenminste.

  21. toon61

    Die is ook weg ,let maar op ,en wat kopen ze ,helemaal niks ,wat een beleid bij ons ajax ,we winnen echt nooit meer de cl en de el ook niet ,sterker nog we doen er helemaal niet voor mee ,voor de eerste prijs .

  22. Coenie

    Vraag is: wat moeten ze kopen? Er komt altijd iets minder voor terug. Stekelenburg zit niet voor niks bij buitenlandse clubs op de bank? Wil je verder in Europa dan zul je echt een keer nee moeten zeggen tegen het geld. Als Ajax daar duidelijk over is naar Cillessen en de kopende partij dan is hij nog niet zo maar vertrokken. Als het net zo gaat als bij Blind ben je op de laatste dag van de transfer periode de sjaak!

  23. Litmanen

    Overigens een bericht van enkele dagen oud.
    Ling belt Cruijff en die zegt verkopen. Ling belt van Duijvenbode en zegt verkopen. Van Duijvenbode is de lul, want die mag tegen Overmars en De Boer zeggen dat ze hun keeper kwijt zijn en geen nieuwe mogen kopen, er is toch genoeg jong talent in huis?
    Nu gaan AjaxBarcelona en Moosie weer even tekeer maar als je mijn teksten van twee weken geleden leest dan was dit al voorspelbaar.
    Cruijff bedoelt het waarschijnlijk goed, maar op deze manier is PSV komende jaren kampioen. Daar durven ze wel geld uit te geven.

  24. -buitenkantje rechts-

    Persoonlijk vind ik 27,6 miljoen te weinig.. Hoewel het erg veel geld is voor een keeper.. € 35 miljoen dan zou ik hem verkopen, voorop gesteld dat hij zelf ook wil.. Maar dat denk ik wel, ondanks zijn eerdere uitspraken. Zowel financieel als sportief een enorme stap vooruit voor Cilissen. Voor dat bedrag kan je echt gelijkwaardige vervanger kopen..of misschien gewoon Onana een kans geven..

    1. fjonkman

      27,6 miljoen… Te weinig??? Voor een keeper??? Uit de Mickey Mouse competitie?? REALLY??? 😉

      1. -buitenkantje rechts-

        Is kwestie van onderhandelen hè.. Je kan nu het zwak van v Gaal voor Ajaxspelers uitbuiten..

    2. Remco425

      Voor dat geld kan je wel een gelijkwaardige vervanger kopen, maar niet 1 die in de Eredivisie wilt spelen voor max. 1 M

  25. fjonkman

    Al zou ik het doodzonde vinden als Jasper weg zou gaan, een bod van 27,6 miljoen èn het feit dat Jasper dan kan doorgroeien in de sterkste competitie ter wereld… Dan moet je blij met de euro’s zijn, dankjewel Jasper en succes zeggen en zelf weer gaan investeren. Of we het nou leuk vinden of niet, Ajax (en heel Nederland) telt Europees gewoon niet meer mee en dat gaat ook niet meer gebeuren zolang de fairplay regels niet aangescherpt worden.

  26. Ramon1

    Ik lees ook veel sites ja coor veel geld kan die weg en dan hijnis zo belangrijk en Stekelenburg lost dat niet ff op ben ik bang ook al was Stekelenburg bij Ajax een goede keeper maar ik vind cillessen en heel goed en die word alleen maar beter en als die volgend jaar gaat heeft die nog een tweejarig contract dus kenners nog 25 vangen dus nog 1 jaartje kan toch gewoon ook financieel

  27. Remco425

    Er is nog steeds niets veranderd ten opzichte van het eerdere bericht van een aantal weken geleden. Ook toen zou ManU belangstelling hebben en ook toen wisten ze dat ze met een flink bedrag konden komen. Toen zei Jasper dat hij niet weg wil en Marc dat ze hem niet laten gaan. Dat lijkt me nu nog steeds zo.

  28. Remco425

    En de verkopen van Sneijder en Huntelaar erbij halen is zo irrelevant. Dat was een andere tijd. Toen waren verkopen noodzakelijk om geen verlies te draaien. Nu staat er zo’n 100M op de bank…

  29. AjaxBarcelona

    Ik ben het helemaal wens met Toon61. Hou vertrouwen, dan komt alles goed.

  30. Ramon1

    Hij is volgend jaar nog steeds miljoenen waard contract tot 2018 dus noodzaak om te verkopen is er niet en financieel gaat het goed en volgend seizoen mag die voor een bak geld weg want dat gun ik hem

  31. Maikvz

    Wegbrengen met een strik er om, die penaltykiller. Steek ophalen en een paar echte versterkingen

  32. pietprecies

    Bod gelijk van tafel vegen, als man united dan echt ballen heeft komen ze met 30 miljoen wel over de brug en anders toch lekker niet joh. Sowieso minder dan een maand voor het sluiten van de markt is het nee.

  33. Gero77

    Volgens mij zit er best een aardige lijst aan verdedigers in manchester…. Laat die dan in een deal rond cillessen meespelen….. Voor dit geld is jasper pleite…. Helaas maar waar….maak van een nood een deugd

  34. Slingertje.

    Veel mensen roepen om Stekelenburg maar die blijft liever op de bank zitten in het zonnige Monaco en vult daar lekker zijn zakken. Die gaat echt niet inleveren denk ik.

  35. ajacied078

    mooi voor jasper. ajax en nec. minder voor de supporters. maja zo’n bedrag voor een keeper. en hahn weghalen bij 010. en met de rest van die centen een leuke spits en een sterke back en centrale dan halen we wel weer een schaaltje op in mei

Comments are closed.