Zimling terug op trainingsveld; Mido wederom toeschouwer

niki_zimling1

Ahmed ‘Mido’ Hossam was woensdag aandachtig toeschouwer op de training van Ajax op De Toekomst. De voormalig Ajacied is bezig met zijn trainerscursus en bezocht Ajax afgelopen januari ook al tijdens het trainingskamp in Qatar. Slechts acht veldspelers en drie keepers werkten een oefensessie af op het trainingsveld. Onder hen Niki Zimling. De 29-jarige Deen is herstellende van een bovenbeenblessure, die hij op 13 februari opliep in aanloop naar het competitieduel tegen FC Twente. Zimling nam nog geen deel aan de groepstraining maar werkte samen met fysiotherapeut Pim van Dord een individueel herstelprogramma af.

Bron: Ajax.nl

Related posts

29 Comments

  1. rickert

    wordt tijd dat deze topper weer fit wordt, denk dat we dan kampioen kunnen worden!!

  2. Macky

    Ik heb hem niet gemist waardeloze speler van de zomer mag hij weer weg zonde van het geld geweest is geen waarde voor het team geweest

    1. Remco425

      Klopt, dit is echt weggegooid geld geweest. Hadden ze evengoed Poulsen terug kunnen halen, ook al was Zimling er al, want daar hebben gewoon niets aan gehad. 1 wedstrijdje tegen PSG leuk meegedaan en dat was het.

  3. afcabass

    Ik vind Boilesen op moment echt waardeloos, maar Zimling… die is nog waardelozer. Sorry dat ik t zeg, maar Zimling is wel de slechtste speler van de afgelopen paar jaar…

  4. ajax10

    Laat Pim hem a.u.b. Ffies laten uitglijden ofzo. …. Hoeft voor mij nooit meer terug bij ons. Wat die daarna doet maakt me niet uit! !!

  5. Jari1995

    Ben blij dat Zimling de afgelopen weken foutloos was. Echt een versterking voor de groep!

Comments are closed.