‘Manchester City lonkt voor De Boer’

1121deboer

Frank de Boer stelde Ajax enkele weken geleden gerust met het bericht dat hij ook volgend seizoen trainer bij Ajax is, en dat hij niet zal ingaan op pogingen van onder meer Engelse clubs om hem in te lijven als trainer. Binnenkort zal blijken hoe sterk De Boer in zijn schoenen staat want volgens de Daily Mail heeft Manchester City zijn pijlen gericht op De Boer en ziet het in hem de vervanger van de huidige trainer Manuel Pellegrini. De Boer stond eerder in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Newcastle United maar wees die interesse resoluut af.

Bron: Daily Mail

Related posts

63 Comments

      1. Ajax013

        City is juist een grote uitdaging voor frank. City wint bijna nooit de CL. Als frank dat lukt met city zal hij meer intressen van grotere clubs zoals, bayern munchen, real madrid en barcelona, EN zouden ze hem wss wel oproepen om trainer te worden van het nederlands elftal, dus er zit een en al ontwikkeling in die overstap van ajax naar man city

    1. marvinww

      ik denk dat hrt gewoon genoeg is na dit seizoen ik hoop dat er een trainer komt die geld uit durft te geven en dan aan echte versterkingen!!!

      1. -THE BULLDOG-

        Jonge nie zeveren….marc gaat over de portomonee.
        Frank gaat gelukkig niet en zeker niet naar City dat is geen uitdaging. Die club gaat niet vanuit de jeugd maar vanuit een rijke arabier.

        1. marvinww

          als de trainer zegt we hebben bijvoorbeeld in de verdediging versterking nodig en hij zegt dat gewoon tegen matc dan gaat marc dat gewoon regelen hoor!

          1. Dinandd1994

            Maar zolang er volgens marc teveel betaald moet worden voor die versterkingen gaat het niet door. Frank kan wel een wens doorgeven, maar uiteindelijk gaat marc erover

          2. AFCA my World

            Op van de Hoorn en Sinkgraven en Viergever na wel ja, Zimling Duarte enz zijn nix en blijven nix !

      2. nannie1971

        Als je mee wil doen in europa heb je wel 300 miljoen nodig dus lekker doorsparen zou ik zeggen.

        1. f-side64

          Lukt ze niet hij heeft al moeite met kishna laat staan met die overbetaalde spelers

    2. jojocoolio

      Hij zou nog een jaar blijven ivm zijn gezin… En dat city is nou niet bepaald een uitdaging… Ze kopen 30 tot 40 spelers en zien dan wel of er iets bruikbaars tussen zit… Verschrikkelijk die Russen en Arabieren die het handelshuis voetbal over nemen bah…

      1. creutz1977

        hou is op over die jongen!! dat hij niet in vorm is dat mag duidelijk zijn maar hij blijft een ajax speler.. en een echte supporter steunt zijn spelers door dik en dun… ik hoef maar 1naam te noemen…BLIND.. die werd ook door zijn EIGEN supporters voor alles uitgemaakt.. en kijk hem nu is!!!

        1. AFCA my World

          Nee we gaan gewoon door,ik wil hem wel steunen maar pas als hij zelf OOK inziet dat hij uit vorm is, en als hij zich echt gaat terugknokken dan wel,maar nee nu dus niet,en nee ik heb ALTIJD vertrouwen in Blind gehad,hem ook hier verdedigd toen het minder ging en zelfs toen hij verhuurd was, en er waren er meer die het zagen, alleen de grote horde viel over hem heen !

        2. Jari1995

          Dat was toch heel anders. Die was op de bank gezet en verhuurt. Boilesen speelt bijna elke wedstrijd en is onbegrijpelijk ook nog aanvoerder. Mag je dan ff zeiken?!

  1. ajaxpers

    Als het waar zou zijn dan is hij niet meer te houden en is het ook een stap hoger voor FDB. Wel jammer voor Ajax. Een geschikte opvolger met zoveel charisma en know how heb je niet zo snel

  2. ajacied17

    niet doen! als je daar een paar wedstrijden slecht speelt word je er snel uitgeknikkerd.

    1. Sazzz

      dat valt wel mee. mancini heeft er best lang gezeten en zoveel resultaten heeft hij niet geboekt. pellegrini zit er ook al ff

      1. ajacied17

        hij is kampioen geworden pellegrini en ze staan nu 2e dus waarom zou je hem ontslaan?

    1. AFCA my World

      Ons ijskonijn mag niet weg dat is namelijk Cillissen,jij bedoelt waarschijnlijk de verschrikkelijke sneeuwman !

  3. josgoudvink

    De enige reden die ik kan bedenken om daar naar toe te gaan is vanwege het grote geld, want internationaal heeft City nog niks bereikt. Dan kan hij net zo goed bij AJAX blijven want daar zit meer toekomst in.

  4. Coenie

    Ik denk dat Man.City niet de club is voor Frank. Veels te veel ongemotiveerde spelers zoals Nasri en zelfs Bony die daar alleen maar spelen (of de bank warm houden) omdat er veel geld wordt over gemaakt. Ik zie niet echt de uitdaging voor Frank. Denk je echt dat hij Nasri diciplinair kan schorsen? En Geld is voor Frank niet de motivatie om iets aan te gaan. Ik denk dat hij een man van zijn woord is en ben er niet bang voor.

    1. Velibor

      Denk het wel want die gaan echt niet lopen omdat ze een nieuwe uitdaging aan de horizon zien haha( lees veel meer geld ). Zou best wat kunnen worden want er staat daar voor een godskapitaal op het veld en voor nog meer ernaast alleen is het punt daar dat ze altijd superlaf spelen naar hun mogelijkheden en dat het niet gek voor hun zou zijn als zo’n type FdB er zou komen binnenlopen( geen woordspeling trouwens )

  5. jojocoolio

    Denk niet dat het zijn club is maar goed als hij gaat laat hem dan meneer Boilesen meenemen ;-p

  6. jojocoolio

    Trouwens volgend is hij gewoon trainer van Ajax. Hij heeft het pas zelf nog gezegd…

  7. JCruijff

    Prima ga maar. Trainers van de A1 naar Ajax 1. Krijgen we eindelijk weer eens een swingend Ajax te zien. De wedstrijden van dit seizoen waren niet om aan te gluren met ‘dank’ aan Frank de Boer. Heb al 36 jaar een seizoenkaart maar dit seizoen heb ik nog geen enkele wedstrijd gezien waarvan ik kon smullen. En ik ben niet d enige als ik dat zo hoor oude tribunes. Frank dan voor de mooie tijden, maar nu is het tijd voor een ander voor de groep.

    1. Joeguh9

      Waardeloze reactie. Met dank aan Frank zeg je? Ook Frank kan van matige spelers geen toppers maken.

  8. ferike

    Kijk hoeveel het woord van Frank waard is. Ik denk dat hij beter af is in Amsterdam. Daar ligt nog heel veel potentie

  9. Alabe

    Is geen club voor Frank, geen filosofie, alleen maar geld en Arabieren die hun wil opleggen

  10. Bolle Ron

    Dat moet hij niet gaan doen. Trouwens,de prijzenkast van Ajax is veel voller en met echte grote prijzen.

  11. Geroldkohlen

    man city is niks voor frank en hij houd zijn woord, ik denk dat hij eerder voor de spurs of liverpool zou kiezen dan man city. marc zal voor volgend seizoen echt wel de nodige versterking gaan halen want als hij dat niet doet gaat marc netto het geen jaar meer uithouden.

    1. Velibor

      City niks voor FdB? Welke club wel dan in Engeland ,Arsenal dat werd toch ff mooi afgedroogd door Monaco , Spurs ook alleen maar traditieclub maar nooit echt wat gewonnen,Liverpool is ook weer te laat met verjongen net als altijd daar dus tja en Manchester united eigenlijk ook niks dat teert ook op roemrijk verleden en zie lowietje het niet redden daar dus City is zo gek nog niet,er zit een vracht geld en of het nou een Arabier is of een Rus er zit altijd iemand boven een trainercoach en zo hoort het ook,toch wel lekker dat je in de winter zo’n Bony erbij kunt halen of dat jeje eigen druk moet maken om zo’n Kishna pff.

      1. Geroldkohlen

        city is een club waar je als trainer denkt dat je wat te zeggen maar uiteindelijk ben je maar een marionet poppetjes van de arabier die werkelijk de touwtjes in handen heeft, dus voor frank zijn carriere als trainer zou city geen goede keus zijn en zou ik inderdaad naar arsenal of spurs of naar een ander land gaan zoals spanje of duitsland.

  12. ajacied078

    is wel een mooie club voor frankie. lekker snoeien in die verwende selectie. jeugd een kans geven. denk dat de arabieren gek worden hehe.

  13. quadsboy

    Zou ik niet doen Frankie leuk voor je cv en voor een zogenaamde grote club gaan trainen,maar blijf lekker nog hier want die grote kerels waar he mee gaat werken zijn heen mondig en denk echt wel dat zij over je gaan lopen en het is niet dat je binnen een jaar weer terug komt

  14. Robin

    Ik ga Frank maandag aanstaande meteen helpen met het inpakken van zijn koffer…..

    1. Ajacied1999

      Wie denk jij dat het beter doet dan Frank? Niemand, zo’n goede selectie hebben we niet. Mensen riepen eerst voor de revolutie van Cruijf en nou dat ineens niet meer? Ik weet dat we goed voetbal willen zien maar daar hebben we op dit moment het materiaal niet voor.

  15. -buitenkantje rechts-

    Hij werkt nu toch al voor een grote club? Manchester City? FC olie? Geen enkele traditie of uitstraling. Dan moet hij het voor het geld of de Engelse competitie doen, maar voor het geld hoeft Frank het denk ik niet meer te doen. En alle Engelse clubs zijn inmiddels ook al uitgeschakeld in de CL. Dus het niveau van de Engelse competitie valt ook tegen. Bovendien heeft hij zijn woord gegeven dat hij nog een jaar Ajax gaat coachen. Marc hoeft de telefoon niet op te nemen waren zijn woorden. Nee, volgend jaar met een paar goede versterkingen weer kampioen worden en overwinteren in de CL. Dan kan hij de clubs uitzoeken..

  16. Litmanen

    Beloofd is beloofd, maar ik weet zeker dat hij binnen een half jaar een geoliede machine van dat team zou maken. Goede voetballers genoeg…….

  17. Marcie

    Hij heeft aangegeven dat hij zelfs een aanbieding van Barcelona naast zich neer zou leggen.
    Manchester City is helemaal geen club voor de Boer. Als Arsenal zou aankloppen maak ik me meer zorgen.
    Komend jaar nog Frank in de Arena.

Comments are closed.