Broer en zaakwaarnemer: ‘Nieuw contract Bazoer zal een formaliteit zijn’

0215ajax-twente_bazoer1

Riechedley Bazoer ontwikkelt zich dit seizoen pijlsnel bij Ajax. De 18-jarige middenvelder, die de jeugdopleiding doorliep bij psv en vervolgens een gevoelige overstap maakte naar Amsterdam, lijkt inmiddels zelfs een basisplaats afgedwongen te hebben in het keurkorps van Frank de Boer. Broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer verwacht dat Riechedley binnen afzienbare tijd zijn handtekening zet onder een nieuwe verbintenis bij Ajax tot medio 2019.

“Onze intenties zijn bekend, we willen langer met elkaar door. We zien Riechedly graag verder groeien bij Ajax. Ik verwacht dan ook weinig problemen wanneer we rond de tafel gaan. Verlengen zal een formaliteit zijn”, aldus Irchandly Bazoer in gesprek met FOX Sports.

Bron: FoxSports

Related posts

11 Comments

  1. Indojood

    Ben normaal gesproken redelijk terughoudend met loftuitingen maar deze jongen wordt een topspeler (mist blessurevrij en beide benen op de grond). Wel voorlopig bij ons blijven maar als ik zijn broer zo hoor zit dat wel goed. Slimme zet geweest om bij ons te komen. Betaalt zich nu al uit.

  2. f-side64

    en maak het maar pijnlijk voor pisvee haal je ex collega,s over om ook voor ajax te kiezen zodat pisvee weer het boerse clubje word zoals altijd

  3. delano2101

    Kishna. Milik. El ghazi.

    Bazoer Klaassen
    Serero

    Riedewald mois velt rhijn

    Cillesen

Comments are closed.