‘Ajax toont opnieuw interesse in psv-talent’

psv-ajax_logos

Joel Piroe staat volgens het Algemeen Dagblad in de belangstelling van Ajax. De vijftienjarige goalgetter speelt momenteel in de jeugdopleiding van psv en mag pas op zijn zestiende een jeugdcontract tekenen. Hierdoor kan de speler op dit moment nog transfervrij overstappen naar een andere club. Naast Ajax zou ook Manchester City met regelmaat Piroe volgen. Drie jaar geleden maakte Riechedly Bazoer de overstap van psv naar Ajax.

Bron: AD

Related posts

32 Comments

    1. Biornha

      Meteen even wat geld van de overheid vragen, die investeren ook graag in die club.

  1. tomik17

    Bij amsterdam krijg je tenminste wel een kans, is het beste! Kom maar naar 020 (:

  2. f-side64

    meteen in pikken dan is het over 3a4 jaar gedaan met pusvee en komen ze net zo als fc Twente diep in de schulden omdat ze dan alleen maar moeten lenen om te kopen.

    1. f-side64

      met andere woorden maak ze maar gek dat ze bij ajax altijd 1 kans krijgen om het 1ste te halen.

    2. Biornha

      Dan verkopen ze de lucht boven het stadion zijn ze weer uit de schulden hoor..

  3. Geroldkohlen

    bij die lampenkappen breekt nauwelijks een eigen speler door uit eigen jeugd bijna alles is gekocht op depay na dan. dus tja lijkt me een makkelijke keuze als je het vergelijkt met ons cluppie.

    1. f-side64

      daarom alle talenten van pisvee verleiden tot ze moeten lenen om 1 volwaardig 11tal te contracteren zodat ze diep in de schulden komen dat walgelijke Brabantse gemeente 11tal.

  4. JCruijff

    Ik adviseer om over te nemen. Dat past ook exact in mijn visie. Groen licht Mark. Je weet wat je moet doen. Groet Johan

  5. Amoebe

    Toch zie ik liever talenten die de gehele opleiding hebben doorlopen.

    Gehaalde talenten hebben nog minder binding met de club als de gemiddelde speler…zal daardoor ook sneller voor het grote geld kiezen denk ik.

    1. Amoebe

      De hele grote talenten daargelaten natuurlijk….daarvoor moet je altijd ruimte maken. Maar dan moeten ze ook echt heel goed zijn.

      1. Velibor

        Als hij vh kaliber Bazoer is dan mogen ze hem van mij inlijven. En anders ook want als ze die gasten dwars kunnen zitten hang ik de vlag uit! 🙂

        1. Amoebe

          Ik snap je gerust wel maar dan lopen ze alleen de echte Ajacieden alleen maar in de weg.

          1. Velibor

            Lijkt me als hij speelt in de jeugd dat hij beter zou zijn als zen concurrenten toch want volgens mij spelen er bij 15 jarige nog niet zoveel belangen,niet anders dan een hysterische papa of mama:)

          2. Amoebe

            Onderschat schreeuwende ouders niet.

            Toch heb ik het gevoel weleens dat ze denken dat alles wat van “ver” komt beter is en ze sommige mensen dan eerder opstellen. Anders moeten ze hun ongelijk toegeven.

      2. AFCA my World

        Als een club als City hem ook volgt moet het toch echt wel een talent zijn,Bazoer kan een voorbeeld voor hem zijn,hij heeft even geduld moeten hebben maar er staat toch een vent op het veld, hopelijk volgt hij deze weg ook!

      1. ELJAX

        Waarom? Juist klein houden die lettertjes anders denken ze dat ze groter zijn! Ik stoor me er juist aan dat psv in grote letters staat en AJAX alleen vaak de hoofdletter!

  6. Brigetelli

    Jongens respect voor PSV
    Maar ik kan trots zijn op Ajax , Cruijff schuift vrijdag weer aan en Frankie blijft
    Er is maar een keuze voor die speler en dat weet ie zelf ook Ajax altijd de beste keuze wanneer hij het niet weet is hij Ajax niet waardig
    En hebben wij hem niet nodig . Zo is Ajax altijd het maximale

    1. f-side64

      Waarom respect hebben voor pisvee ? brigitelli als ze niet waren geholpen Door de gemeente dan was het ook maar 1 club van niveau h’veen az fc Twente.

    1. f-side64

      maar dat gaat niet gebeuren want het technische hart ziet liever een vette bonus op hun rekening dan 1 goed 11tal op het veld.

  7. ELJAX

    Ik hoor echt 10000x in alle berichten dat Bazoer is overgekomen van psv! Jaaaaaa nu weten we het wel! Hij is nu Ajacied! Wil het niet meer horen/lezen!

Comments are closed.