There are no ads, please add some


‘Maduro voelt voor terugkeer naar Ajax’

Maduro1502

Hedwiges Maduro maakt er inmiddels geen geheim van dat hij graag terug wil keren bij Ajax. De middenvelder speelt momenteel bij PAOK Saloniki maar die club zou Maduro aankomende zomer willen verkopen daar Maduro eigenlijk nooit zijn draai heeft gevonden in Griekenland, zo meldt Ajaxshowtime.

Journaliste Vicky Tsotsou van het Griekse medium Agelioforos laat weten dat Ajax de speler relatief goedkoop kan ophalen. ‘Maduro is aangetrokken toen Huub Stevens hier nog trainer was en maakt er geen geheim van dat hij graag terug wil keren bij de club waar hij doorbrak  Eigenlijk heeft Maduro nooit zijn draai kunnen vinden en mocht Ajax aankloppen dan verwacht ik snel een akkoord. Voetballend zou Maduro misschien geen verbetering zijn voor Ajax maar wat ervaring betreft wel’. Frank de Boer heeft inmiddels kenbaar gemaakt dat hij komende zomer het liefst twee ervaren krachten wil toevoegen aan zijn selectie.

Bron: Ajaxshowtime

Gerelateerde posts

37 reacties

 1. Geroldkohlen

  ik las er net ook een stuk over op voetbalprimeur.nl ,lijkt mij een goed alternatief wanneer de jong echt niet haalbaar zou zijn.

 2. -THE BULLDOG-

  Ik zie zijn terugkeer niet zitten.
  Hij kan misschien wel een beuk uitdelen. Maar Voetballend gezien voegt hij denk ik niet veel toe.
  Ervaring?? Mwa.
  Nogmaals ik denk niet dat we er heel veel beter van worden.

 3. Teddss

  Top vervanger van moisander!! Halen! In het verleden heeft hij regelmatig als cv gespeeld

 4. -THE BULLDOG-

  Is Maduro beter dan Moisander??
  Maduro speelde bij PAOK Saloniki en Moisander bij Ajax.
  Het moet wel een versterking zijn anders ga je er nog niet op vooruit.

 5. Joeguh9

  Mensen, Maduro is nergens zeker geweest van een basisplaats. Is ontzettend traag, veel handelingen nodig, niet sterk in de lucht, heeft de draaicirkel van een vrachtwagen. Deze jongen is van niveau Az, Fc Groningen! Absoluut niet geschikt om CL te spelen! Geen toegevoegde waarde dit!

  1. SchweizerAjaxfan

   huh nergens zeker van een basisplaats? heb je hem gevolgd? Dan weet je dat hij bij Valencia altijd in de basis stond, totdat hij fysieke problemen kreeg.

   1. Joeguh9

    Die vraag kan ik beter aan jou stellen denk ik. Onder Koeman speelde hij ja, was een aankoop van hem. Daarna weinig gespeeld. Inderdaad ook door fysieke ongemakken maar het is nooit ergens een zekerheid geweest.

 6. AFCA my World

  Hij is echt niet nodig,we kunnen wel Beter krijgen,is Europa in gekomen doordat hij bij Ajax speelde maar is nergens een meerwaarde gebleken en dus ook niet bij Ajax !

 7. Bolle Ron

  Laat Ajax dat maar niet doen want hij zit mij te vaak op de bank of tribune.

 8. SchweizerAjaxfan

  Ik zeg halen, misschien niet de snelste maar wel fysiek sterk en dat is voor CV ook belangrijk. Vd Hoorn of Veltman ernaast. Enne hij mag Affelay gelijk meenemen naar Amsterdam, is ook transfervrij. En begin niet te klagen over lampekap ofzo want Ooijer Stam en Bazoer waren dat ook.

 9. Jari1995

  Eerst maar herstellen, daarna zien we wel verder. Ik denk dat hij helaas niks zal toevoegen.

 10. Velibor

  Waarom niet kan mooi in laatste half uur de boel over de streep trekken of evt nog wat afdwingen en de boel rustig houden of op de plek zetten.

 11. Cees

  Ik vind dat frank de boer hedwiges maduro binnen moet halen is goed voor. Het 1 ste elftal Ajax kan wat ervaren spelers gebruiken word Ajax aleen maar sterker van waar ik trots op kan zijn dus ik zou zeggen welkom hedwiges maduro op het oude nest bij Ajax

  1. DennisTheMenace

   Mwoah, doe je hem wel een beetje te kort mee vind ik. Heeft een aantal jaren verdienstelijk gespeeld bij Valencia, afgelopen jaren is het (mede door blessureleed) een stukkie minder. Goeie kerel lijkt me al moet ik zeggen dat ik weinig viel voor een terugkeer naar Ajax.

   1. f-side64

    nou dat valt wel mee het laatste jaar was hij meer invaller of zat hij op de bank maar net zo als rvdv kan hij ons ajax ook niet op een hoger niveau brengen

 12. Geroldkohlen

  ibra zou geweldig zijn, maar dat zak wel niet. ik hoop Gil, nigel de jong en propper.

Reageren is niet mogelijk.