Ajax A1 thuis onderuit tegen feyenoord (Incl foto’s)

0304ajaxa1feyenoord2

Ajax A1 heeft voor het eerst in het kalenderjaar 2015 punten laten liggen in competitieverband. Na zes zeges op rij werd op De Toekomst met 0-1 verloren van de leeftijdsgenoten van aartsrivaal feyenoord. Idrissi tekende in de 27e minuut voor de enige treffer. Ondanks de eerste nederlaag blijven de Amsterdammers koploper in de Eredivisie voor A-junioren.

Ajax A1 was vanaf het begin de bovenliggende partij en kreeg ook direct aan het begin van de wedstrijd een goede kans via Abdelhak Nouri. Zijn inzet ging echter over het doel. Na de feyenoord-treffer van Idrissi drong Ajax steeds meer aan en kreeg meerdere kansen op de gelijkmaker, onder andere wederom via Nouri. Desondanks gingen beide ploegen rusten met een 0-1 tussenstand.

Ook na rust bleef Ajax slordig in de afronding. Een geweldige combinatie tussen Nouri en Aschraf El Mahdioui eindigde in de handen van feyenoord-doelman Miazek. Ook een doelpoging van Ajax-spits Zakaria El Azzouzi strandde voor de lijn. Tijdens het slotoffensief waren Dekker en Van de Beek nog dichtbij de gelijkmaker maar het mocht niet meer baten.

Ajax A1 – feyenoord A1 0-1 (0-1)
30. Idrissi 0-1

Opstelling Ajax A1: Groothuizen, Sno (Eiting), Mirani, Savastano, Dankerlui, El Mahdioui (Vissers), Cerny (Clement), Nouri (Bulut), El Idrissi (El Azzouzi), Van de Beek en Dekker

Opstelling feyenoord A1: Miazek, Ulusoy, Van der Meer, Verdonk, Gronsveld, Schuurman, Idrissi, Hamer, Van der Struis, Slabbekoorn en Van Eijk

0304ajaxa1-feyenoord 0304ajaxa1feyenoord1 0304ajaxa1feyenoord2 0304ajaxa1feyenoord3 0304ajaxa1feyenoord4 0304ajaxa1feyenoord5

Related posts

12 Comments

  1. VAK410THEBEST

    Kan gebeuren, overkomt je altijd een x een toppet verliezen. volgende wordt weer gwn 3-0 ofso

  2. f-side64

    Op deze zege moeten die kut kakkerlakken weer jaren teren hebben ze ook eens gewonnen van ajax

    1. f-side64

      daarom tomik kunnen ze er weer jaren tegen 1 overwinning op ajax in de tig jaar

  3. Ajacied1999

    Ach het eerste van Feyenoord wint toch nooit van Ajax hoe goed ze ook spelen.

      1. f-side64

        Nee hoor re ajax deed wat pisvee al 25 wedstrijden doet nu hadden ze eens vette pech en ons ajax heeft nu eenmaal een klasse keeper en zoet is niet van het zelfde niveau.

        1. Velibor

          Wat,al 25 jaar hangen ze daar in Eindhoven met de reet in hun strafschopgebied en loeren op de counter bah , hoe sterk hun elftal ook was ,altijd counteren.

Comments are closed.