Klaassen: ‘Als we donderdag worden uitgeschakeld is het seizoen mislukt’

0222willem2-ajax_klaassen

Volgens Davy Klaassen moet Ajax zich volledig richten op de Europa League. ‘We moeten niet in de put gaan zitten. Maar de Europa League is een andere competitie. Daar staan we er wel goed voor. Daarin willen we verder komen. Als we donderdag worden uitgeschakeld is het seizoen mislukt’, aldus de middenvelder tegenover het Algemeen Dagblad.

Klaassen zegt verder ook geen verklaring te hebben voor de structurele terugval van de ploeg in de tweede helft. ‘Je praat erover, je probeert van alles, maar het is zo moeilijk om aan te geven waarom het na de rust niet meer lukt. We raken de bal kwijt en ineens is het allemaal zo onzeker. Het verschil tussen de eerste en tweede helft is zo groot.’

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

22 Comments

  1. Veltman

    Heel goed Klaassen, zet de boel maar op scherp 🙂
    Off-topic: Ajax moet echt geld uit gaan geven om die Corona van Twente over te nemen. Dat is gegarandeerd een gevalletje Suarez en mag best een miljoentje of 10 kosten wat mij betreft.

    1. f-side64

      Ik haal wel een mexicano pinda bij de snackbar kosten 2,00 ? geen pony club speler zeg we zitten al met vd hoorn 4 G en zimling

      1. Veltman

        Die jongen heeft dezelfde drive als Suarez en ook het talent. Dus dat geld krijg je dubbel en dwars weer terug

  2. ferike

    Het verschil tussen de eerste helft, en de tweede helft is één bakkie slappe thee. De rest zit in de hoofden van de spelers. Kijk maar eens als ze tegen, bijvoorbeeld, Barca spelen, dan kan het namelijk wèl 90 minuten lang….

  3. JLAvG

    We dienen wel positief te zijn en blijven, ondanks dat het een seizoen niet lukt! Steek daar je energie maar in (supporters)! Je zal zien dat het volgend seizoen stukken beter gaat.

  4. JCruijff

    Het is heel gezond om eens een stapje terug te doen om vervolgens met een kwalitatief veel betere selectie (de huidige is de slechtste van de afgelopen 20 jaar) wel een gooi te doen naar de titel, de dennenappel en de halve finale CL.

  5. Bob0667

    Misschien niet te veel rouleren maar spelers ” het vertrouwen geven ” het ziet er zo hopeloos uit. Geen plezier in het spel, de tegenstander het gevoel geven dat ze kunnen winnen. Schouders naar achteren, borst naar voren en laten zien dat je voor de mooiste club van Nederland speelt.

  6. heesch@ajax

    Jullie weten dat we het zelfde aantal punten als vorigjaar hebben? Je kan dus ook zeggen de laatste jaren zijn we kampioen van de armoe geworden. Ik vind het wel ok zo even weer voetjes op de grond. Gewoon 2 de worden en volgendjaar de verdediging aanpakken.

  7. Ajax nr 1

    Nu komt speler na speler ons vertellen dat het niet lukt en dat zij niet weten waaraan het ligt pfffff. Let op technische staf en spelers. Wij Ajax selectie en staf WIJ ZIJN NIET GOED GENOEG. Ik vergelijk Ajax met helemaal niemand maar een blinde kan zien dat het elftal met staf in geen jaren zo beroerd is geweest qua voetbal,kennis,beleid,wissels aankopen,scouting enz. En wat ik nog dommer vind is dat er nog mensen zijn die hier allemaal achter staan en denken dat het goed komt. Ik zeg het komt alleen maar goed als je maatregelen gaat nemen anders volgend jaar weer k. tvoetbal.

  8. ruben464

    Ik heb dit eigenlijk wel zien aankomen,
    Hand op de
    Knip, de jeugd, filosofie, oude voetballers aan het roer. Allemaal heel erg leuk. 4 titels! Maar eigenlijk was ajax niet niet des ajax.
    Elk jaar werd het minder. Maar nu zie je dat de concurrent wel de portomenee opent en zie je dat we op alle fronten zijn afgetroefd. Het kampioenschap met winterstop verspeeld, achja kan gebeuren een offyear word er geroepen of er word mooi weer supporters geroepen. Maar iedereen kan toch zien dat dit het slechtste seizoen ooit is en dat er gvd op elke linie minimaal 1 ervaren krachtige speler moet staan. Er moet geld uitgegeven worden als je weer kampioen wilt worden. Als we op deze manier doorgaan zullen we lang naar slecht voetbal kijken en ons alleen maar irriteren van die kinderlijke fouten. Achja toch kijk ik elke keer weer.

    1. Ajax nr 1

      Wij echte voetbal liefhebbers dus echte supporters van AJAX praten tegen een muur. En jij zegt precies zoals het is 3 duimpjes van mij

Comments are closed.