‘Raiola stuurt aan op breuk tussen Kishna en Ajax’

0215ajax-twente_kishna_elghazi

Zaakwaarnemer Mino Raiola haalt vandaag in een interview met Nieuwe Revu opnieuw uit naar Ajax. Raiola lijkt nu serieus aan te sturen op een breuk tussen Kishna en Ajax en is van mening dat Ajax onmogelijke dingen vraagt van de speler.

‘De relatie tussen Ajax en Kishna is verre van ideaal. Ricardo is geen brave kerkganger en daar hebben ze bij Ajax moeite mee. Deze jongen kan de absolute top halen maar dan moet hij vertrekken bij Ajax’. Raiola lijkt zich zo langzamerhand onmogelijk te maken bij Ajax. De club heeft een contractvoorstel in beraad voor Kishna. De huidige verbintenis loopt tot medio 2016 en Ajax lijkt Kishna langer aan zich te willen binden.

Bron: Nieuwe Revu

Related posts

38 Comments

    1. Iceman

      Kan iemand deze idioot opsluiten en de sleutel weggooien want hij verpest talenten in het voetbal dikzak

  1. Sluk

    Rioola bedoelt eigenlijk te zeggen dat hij enorm veel provisie kan krijgen als hij hem goedkoop naar Juventus kan krijgen.

  2. RJS

    Kishna moet niet van club veranderen, maar van zaakwaarnemer ! Zoveel voorbeelden van ’talenten’ die te vroeg naar het buitenland zijn gegaan en vervolgens nooit de top hebben bereikt en hun carrière vervolgens hebben vergooid in de marge.

  3. heesch@ajax

    Tijd dat dat jong zelf is zegt wat hij het liefst wil. Totaal vergif voor je elftal dit. Prima techniek walgelijke mentaliteit laat hem eerst is leren mee verdedigen. En riola lik me zak

  4. Veltman

    Het zou een fantastisch statement zijn als Kishna een andere zaakwaarnemer zou nemen. Maar ja.. wishful thinking…

  5. Jackson

    Meneertje Ravioli is wel te opdringerig, dit ruikt naar stront. Miss zit die in de schuldsanering ofso

  6. Velibor

    Vind dat Ajax moet eisen bij eventuele contractverlenging andere zaakwaarnemer of anders nokken want zo goed is hij nu ook weer niet ,komt bij dat bij eerst volgende akkefietje meneer weer op de stoep zal staan met een grote bek dus denk eerlijk gezegd dat zo’n lullo altijd zo’n speler negatief beïnvloed en een club het meestal kan shaken. Snap trouwens niet waar zo’n Kishna de Gore moed vandaan haalt om na zo’n lange blessure en korte opleving op het veld zoveel kapsones te etaleren tov je werkgever. Ik vind het gewoon een luie lapzwans in het veld met zo nu en dan een opleving ,denk dat hij die Eliah achterna gaat ,tja als je daar voor kiest wat zou jeje dan ook nog druk maken. Bedje gespreid zou ik zeggen.

  7. Bigboss

    Ik ben benieuwd wanneer Kisna nu zelf eens naar buiten komt en zelf eerlijk en open zijn mening over geeft

  8. Hoekie

    Of van zaakwaarnemer veranderen of gewoon lekker samen naar italie gaan .
    Het is met vlagen een goeie voetballer , maar om te zeggen dat die onmisbaar is !!

  9. Kursi tip-up

    Kishna kan een gevalletje van Persie worden. In het begin niet te pruimen en met de juiste trainer richting de top. In principe is de Boer best de man hiervoor maar dan moet inderdaad Raiola wegwezen. De keus wordt in mijn ogen, contract verlengen zonder Raiola en anders heel veel succes elswhere. Verder geen woorden meer aan vuil maken.

  10. coenie

    Dit is tactiek van Raiola. Ik kan mij herrineren dat de vorige contractbesprekingen met hem en Kishna met Ajax ook al stroef verliepen, en door te dreigen dat hij hem transfereerd naar het buitenland (en het vooral vaak genoeg roepen) hoopt hij dat Ajax toch door de knieën gaat voor zijn (Kishna’s) eisen.

  11. ajacied078

    verkopen voor 30 miljoen en lekker 3 goeie verdedigers halen… we hebben fisher nog voor linksbuiten

  12. Veltman

    Een paar vreemde reacties hier… omdat Kishna een lul van een zaakwaarnemer heeft, moet Ajax hem maar gelijk verkopen? Vind ik zonde

    1. AFCA my World

      Nee je ziet het verkeerd,hij word opgehemeld en dat is wat er fout is,hij denkt zelf ook dat alles om hem draait en dat is zijn grote fout,hij heeft goede en mooie acties maar daar draait niet alles om,het gaat om winnen en niet om te laten zien dat je goed bent,bij een buitenlandse club word hij meteen geslacht door zijn collega’s !

      1. Remco425

        volgens mij denkt hij niet dat alles om hem draait. Als dat al zo was dan is hem dat wel verleerd. En dat is dus de reden dat Raiola vindt dat hij weg moet. Dat het dan einde carriere is boeit Raiola niet. Die heeft z’n commissie binnen.

  13. VAK410THEBEST

    Hoelang wacht kishna nog met een andere zaakwaarner zoeken? je wordt toch gek van die vent. Het is al vaak gebeurt dat talenten te vroeg naar het buitenland gingen, dat bleek vaak niet goed te zijn. Laat kishna nog 5 jaar bij ajax blijven, als al die talenten dat doen, dan winnen we CL!! WZAWZDB

  14. Bolle Ron

    Ik denk dat Kishna aan dit spelletje meespeelt. Meneer vind zichzelf erg goed maar gisteren gaf hij weer iets thuis. 1 Wedstrijd goed en dan zie hem weken niet.

  15. Nultwintig

    Rioolrat ziet Kishna juist niet de absolute top halen en wil gewoon nog even cashen voordat Kishna door de mand valt. Juve is niet absolute top toch!?

  16. Ajax4ever1983

    Net als Ouasim Bouy zeker? 1 van Ajax z’n grootste talenten. Ging naar Juve speelt nu bij FC Panathinaikos. FC Panathinaikos is verre van een topclub.

Comments are closed.