De Zeeuw op amateurbasis naar NAC

demy_de_zeeuw

Demy de Zeeuw heeft alsnog een nieuwe club gevonden. De oud-Ajacied gaat de rest van het seizoen op amateurbasis aan de slag bij NAC Breda. De Zeeuw zat zonder club nadat Spartak Moskou hem vorig seizoen nog had verhuurd aan Anderlecht maar er geen heil in zag om het contract te verlengen. De voormalig international, die in 2010 nog deel uitmaakte van de Oranje-selectie tijdens het WK in Zuid-Afrika, voegt zich aankomende week bij de selectie van NAC.

Bron: De Telegraaf

Related posts

19 Comments

    1. Dinandd1994

      Ik hoef m niet meer terug. Heeft na die trap tegen zn hoofd niks meer laten zien van wat hij eerst kon. Kan misschien beter stoppen

    2. Remco425

      als Ajax hem had gewild was hij waarschijnlijk wel gekomen, maar denk niet dat Ajax hem wilde.

      1. AFC Ajax in mijn hard

        Ajax moest hem hebben ervaren speler erbij altijd goed voor Ajax want ze hebben een veel ste jong middenveld

    1. Sazzz

      Klaassen is ook echt minder dan De Zeeuw… Niet dus. Bij Anderlecht werd ie echt zo’n beetje uitgekotst. Als NAC de enige zijn die hem willen, waarom zou hij in vredesnaam goed genoeg zijn voor Ajax??? Dat was ie namelijk al niet meer toen hij vertrok bij Ajax

  1. Ed96

    Was de ideale ervaren verbindings speler voor Ajax geweest, mooi voor de verdediging met pasjes strooien. Dan Klaassen en Serero ervoor.

  2. slm020

    kun je na gaan hoe ver hij is terug gezakt kwa niveau . Heel spijtig maar bij AJAX was hij ook niet van toegevoegde waarde geweest !! Die jongen heeft inderdaad na die trap tegen zijn hoofd nooit meer op top niveau gepresteerd !! Helaas maar waar .

  3. Amoebe

    Ik heb het gevoel dat bijna iedereen maar denkt dat iedereen ouder als 25 de juiste speler is voor Ajax betreffende ervaring.
    Ik weet zeker dat Ajax druk zoekt maar dat zij, volgens zichzelf, niet de juiste persoon kunnen vinden.

    Je kunt wel 100 miljoen hebben maar het over de balk gooien slaat ook nergens op.

    Dure exotische namen komen nu eenmaal niet naar Nederland en niet elke ex-Ajacied is per definitie een aanwinst.

    Heb vertrouwen en wie weet waar ze mee op de proppen komen. Poullesen was ook ook onbekende voor de meeste mensen.

    Laat de zoektocht verdergaan. Het komt allemaal goed. Een beetje vertrouwen in het bestuur/staf/koffiejuffrouw en weet ik veel wie meer.

Comments are closed.