De Boer: ‘ Dit gun je je ergste vijand niet’

0208vanderhart

Frank de Boer is blij met de drie punten maar de manier waarop het vandaag ging in Deventer kon de trainer opnieuw niet bekoren. Na een blunder van Mickey van der Hart greep Ajax alsnog de overwinning die volgens De Boer wel heel fortuinlijk was.

‘Wij zijn blij met de drie punten want daar waren wij wel aan toe maar de manier waarop is voor Mickey natuurlijk erg sneu. Volgens mij zat er echt een hobbel in het veld en hij kon hier niks aan doen. Het is sneu voor Go Ahead Eagles en voor Van der Hart want hij speelde een puike wedstrijd en dit gun je je ergste vijand niet. Wij moeten nu ook niet te hoog van de toren blazen want in de tweede helft lieten wij Go Ahead Eagles weer in de wedstrijd komen. Dat moet eruit en dan komen de punten vanzelf’.

Bron: Foxsports

Related posts

12 Comments

  1. Remco425

    nou, er is niemand dood hoor. En ok, ik gun dit Van der Hart niet en het is schandalig zo te moeten winnen van GAE, maar als dit op deze manier tegen pisvee of feyenooit was gegaan had ik me echt doodgelachen, dus ja ik gun dit m’n ergste vijanden zeker wel

  2. 53years4Ajax

    Van mij mogen ze zo ooit de CL winnen tegen Real Madrid. Frank zal daar ook niet minder om feesten 🙂 Cruijff zou zeggen: het is een doelpunt en dat is het enige wat telt.

Comments are closed.