De Mos: ‘Zie niet dat Veltman veel met Stam werkt’

1221excelsior-ajax_veltman

Joël Veltman stoomde via de jeugd van Ajax in recordtempo naar het eerste elftal en haalde zelfs de WK-selectie van Oranje. Niks lijkt dan ook een mooie toekomst in de weg te staan al vinden Aad de Mos en Johan Cruijff dat Veltman een teleurstellend seizoen draait bij Ajax.

‘Joël is voetballend een prima speler maar verdedigend schort er de laatste tijd veel aan. Als je ziet hoe hij soms in de fout gaat in wedstrijden dan is dat best zorgelijk. Tegen Vitesse liet hij zich twee keer kinderlijk afbluffen en ik merk niet dat hij veel met Jaap Stam werkt’. aldus De Mos. Ook Johan Cruijff  had afgelopen week kritiek op Veltman. ‘Joël maakt nog steeds teveel basisfouten. Hij gaat duels aan met iemand die sterker is in plaats van goed te anticiperen. Probeer hem uit balans te brengen of doe vaker een stap terug, zeg maar iets slimmer zijn’.

Bron: AD

 

Related posts

17 Comments

 1. suske

  kritiek geven hoppaaa en ontvangen Aad en Johan??? of Derikse??? nee he want dan weten we te weinig of lopen we weg…… als je zoiets zegt kom dan ook met oplossingen. ….

 2. timsie

  Dan hebben ze bij ajax 1 van de beste nederlandse verdedigers ooit lopen en dan vraag je niet om een beetje hulp….

 3. Moosie

  Dat ziet hij niet omdat hij met zijn domme kop ook alleen op de snertgang te vinden is de achterlijke gloeilamp

 4. Veltman

  Zoals mijn accountnaam doet vermoeden, ben ik een fan van de speler Veltman. Als je ziet hoe hij soms opkomt en de mooiste doelpunten maakt, dan zie je hoe goed hij kan voetballen! Maar verdedigen is een vak apart, en daar heeft hij nog niet veel van begrepen helaas…

 5. lezerGP

  ‘Joël is voetballend een prima speler maar verdedigend schort er de laatste tijd veel aan. Als je ziet hoe hij soms in de fout gaat in wedstrijden dan is dat best zorgelijk. Tegen Vitesse liet hij zich twee keer kinderlijk afbluffen en ik merk niet dat hij veel met Jaap Stam werkt’. aldus De Mos.
  Nu over orakel De Mos zelf.
  ‘Aad is voor zich uit lullend aardig op dreef maar inhoudelijk schort er niet alleen de laatste tijd veel aan. Als je ziet en hoort en leest hoe hij de plank altijd volslagen misslaat is dat echt lachwekkend. In welke media uiting dan ook slaat zijn commentaar nergens op en we merken niet dat hij er veel verstand van heeft’.

  1. dathijn26

   Ik ben het deels met je eens. Aad slaat inderdaad de plank ook behoorlijk mis maar wat hij zegt over Veltman is niks aan gelogen en is volkomen juist

  2. KBouter

   LezerGP…Het gaat niet over het orakel de Mos, maar over Veltman. De Mos is en hele andere discussie en helaas heeft hij hier op dit moment 100% gelijk in.

    1. AFCA my World

     Dat mag,maar je moet er ook van leren,en dat gebeurt nou juist niet,en dat is jammer,dus ff terug naar jong Ajax!

 6. Mooi

  Nu moet je na twee jaar eens eerlijk zeggen dat hij wel verdedigend te kort is gekomen er zit geen snelheid in en het is allemaal te netjes nooit eens de beuk er in het moet wel beter worden anders wordt het geen top verdediger aanvallend en op bouwend een dikke voldoende maar hij is wel mandekker ja toch ?

 7. jacq64

  Opbouwend… We bouwen vanachter retetraag op… Maar ik denk dat dat ook ligt aan middenvelders die het verdommen om vrij te lopen.

 8. AFCA my World

  We missen een Strijder Beuker Vechter en Leider ineen, een N de Jong of een Vlaar, misschien zou Sneijder het ook kunnen!

Comments are closed.