‘Ajax kan binnen zes weken de koppositie pakken’

1206ajax-willem2_klaassen2

Davy Klaassen is er zich van bewust dat er na de winterstop flink gebuffeld moet worden om de koppositie over te nemen. Het verschil in punten is opgelopen tot vier.

Door de wedstrijd tegen Excelsior te winnen, wist de Amsterdamse ploeg de achterstand op de koploper gelijk te houden.  “Het is echt heel lekker om deze wedstrijd alsnog te winnen. Ik zat toevallig een beetje te rekenen. psv heeft een beter doelsaldo. Als de achterstand dan groeit tot zes punten is twee keer winnen al niet meer genoeg. Als psv nu verliest en een tweede keer iets laat liggen, kunnen we er alweer overheen” weet Davy Ajax Life te melden. “We weten in 2015 binnen een week of zes wat er mogelijk is. psv speelt iets moeilijkere uitduels dan wij, maar verder verschillen onze programma’s niet veel. We moeten er gelijk staan na de winterstop, net als vorig jaar. Dat is wel lekker. Het is fijn dat het nu even klaar is, maar over anderhalve week heb ik alweer zin in om te voetballen”.

Bron: Soccernews

Related posts

9 Comments

  1. SPHAFCA

   Inderdaad, belachelijk dat Boilesen aanvoeder is, totaal geen leider. Ik vind dat Boilesen niet eens in de basis hoort als hij fit is, maar ach dat ben ik.

   1. jacq64

    Hij mag zeker aanvoerder worden, maar deelt de laatste 2 wedstrijden lekker mee in de malaise hoor…
    Wat Boilesen betreft, sinds zijn blessure zijn we er niet op vooruit gegaan vind ik. Ook geen topverdediger maar wel creatief.

    1. SPHAFCA

     Vond hem vorig seizoen voor zijn blessure wel lekker spelen, na zn blessure bakt ie er vrij weinig van

 1. Roso007

  hij zegt het niet alleen maar hij doet het óók nog. die band om en die anderen aan de hand meenemen. zijn jonkies maar ook nu kan het nog, zoals Davey zelf benoemt. su6 jongens.

 2. Bolle Ron

  Dan zou ik eerst je collega’s maar eens aan hun verstand brengen dat ze toch echt met een andere instelling moeten gaan spelen.

Comments are closed.