Prijsvraag: Welke Ajacied is dit? Win een Ajax-sporttas

vraagteken

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl ook dit seizoen rondom thuiswedstrijd van Ajax een prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal bij de Eredivisiewedstrijd Ajax – FC Utrecht van enkele weken geleden. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? Dan kun je onderstaande rood zwarte Ajax-sporttas winnen!

App-gebruikers: Bekijk de foto op onze website: www.AjaxFanzone.NL en doe mee!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl


1214ajax-utrecht_prijsvraagWie is de verborgen Ajacied op bovenstaande foto?!

 

Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens UITSLUITEND via deze link.

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zaterdag 27 december  a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op zondag 28 november zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis!

 


1222sporttas

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nlBoud’s-inn voor al uw Ajax-artikelen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl
 

Related posts

12 Comments

Comments are closed.