‘De Boer wil Sinkgraven verleiden tot winterse transfer’

1911sinkgraven

Als het aan Frank de Boer ligt dan speelt Daley Sinkgraven vanaf januari in de Amsterdam Arena. De Boer is vol lof over de middenvelder van Heerenveen en ziet hem graag naar Amsterdam komen.

‘Daley is een goede speler en ondanks dat ik een prima middenveld heb zie ik hem graag naar ons komen. Een winterse transfer behoort zeker tot de mogelijkheden en dan kan hij alvast wennen aan onze manier van spelen en hij zal gewoon gaan spelen als hij beter is dan anderen.’. Ajax probeerde in het begin van het seizoen al om Sinkgraven naar Amsterdam te halen maar toen koos de speler voor een langer verblijf bij Heerenveen. De middenvelder heeft inmiddels ook de belangstelling van buitenlandse clubs getrokken, maar heeft al laten weten dat hij zich voorlopig graag in de eredivisie wil ontwikkelen.

Bron: Novum

Related posts

38 Comments

 1. Geroldkohlen

  Ja of gewoon Douglas voor in de verdediging , en ik zie Urby en Nigel de jong ook graag terug komen.

 2. AFCA my World

  Wij willen Daley toch ook graag? Helaas moeten we Nigel en Urby uit ons hoofd zetten,Nigel gaat naar Duitsland (Schalke) en Urby houd voor veel geld de bank warm! Maar een echte harde verdediger is OOK ECHT welkom!

 3. Geroldkohlen

  Urby wilt toch ook gewoon spelen neem ik aan en hij wilde eigenlijk niet eens weg bij Ajax, em

 4. Green

  Ik snap niet dat er gekeken word naar een fatsoenlijke spits te halen, we hebben er genoeg klaar zitten die zich ieder moment proberen te bewijzen laat die jongens ook eens een seizoen vlammen het liefst 2? Ipv ieder week een andere proberen en dan toch een half seizoen niet of misschien toch effe wel..geef spelers ook vertrouwen…haal een verdediger.!

 5. ajaxpers

  Inderdaad is het moelijk te snappen want de inzichten van de huidige trainersstaf en de leiding zijn meer dan wie dan ook in NL. Dus bewaar je adviezen voor in de kroeg en laat deze fantastische mensen hun werk doen en WEES TROTS op AJAX.

 6. stylo1984

  Waarom altijd die rotzooi uit de eredivisie over willen nemen… Koop es een keer wat goeds

  1. Misterajax

   Inderdaad met Sinkgraven ga je ook niet verder komen in de Europa league. Wanneer gaan mensen nou eens inzien dat je die spelers die het nu ‘leuk’ doen in de Eredivisie geen aanwinst zijn voor dit Ajax. Je hebt een ervaren man nodig die het team stuurt, altijd zijn mannetje staat en vooral altijd vol in de duels gaat. Het zijn (bijna) allemaal verwende watjes die het duel niet meer aangaan! Koop een echte versterking, anders vrees ik het ergste voor de rest van dit seizoen. Mensen zullen mij natuurlijk wel weer een zeikerd vinden omdat ik kritiek geef en alleen maar achter de club sta als het goed gaat, maar zo iemand ben ik niet. Ik zeg dit al jaren en het spel wordt er ook niet beter op, het is echt om van te janken, altijd die balletjes terug, verschrikkelijk! Hoop het beste voor 2015 maar als er nu geen echte versterking wordt gehaald vrees ik het ergste.

 7. Mooi

  Ooit keerde Frank Rijkaard terug naar Ajax dat wilde hij zelf heel graag op zo speler zitten we te wachten weet dat hij groot is gemaakt en later wat terug wil doen als dank naar Ajax toe was een mooi gebaar

 8. bezemsteel

  Suarez en huntelaar, om er maar een paar te noemen, zijn ook ooit overgekocht van een andere eredivisieploeg. Waren die ook niet goed genoeg?

  1. Misterajax

   Tuurlijk waren die goed genoeg, fantastische spelers maar dat is niet waar het Ajax van nu behoefte aan heeft. Het heeft geen zin om een jochie van 20 te kopen want die is net zo onervaren als de mensen die er nu bij Ajax al zijn. Het Ajax van nu heeft een ervaren speler nodig die keihard in de duels gaat en die de ploeg op sleeptouw neemt. Dat is Sinkgraven niet.

 9. ajacied078

  type van bommel halen en een paar verdedigers. sinkgraven alleen halen als schone vertrekt

 10. gianni_ajax

  Ik heb niets te klagen over dit middenveld, alleen andersen mag van mij wat stabieler worden.
  En ’t zou zonde zijn om hem de bank te laten warm houden dus voor mij hoeft ’t niet.

 11. rik2

  Geen echte versterking voor dit moment koop liever een beul voor de verdediging die i
  Ook een leider is

 12. AFCAoostNL

  Wel een goede vervanger van serrero nu hij naar Afrika gaat en voor als schone mocht vertrekken in de zomer. Lees al een paar keer douglas hier voor de verdediging is op zich wel een goeie maar denk dat het probleem meer rond de midmid positie ligt eentje die de lijnen uitzet fysiek sterk is creatief is een pitbull met een goed linkse en rechtse en die de ploeg op sleeptouw kan nemen. Een sneidertje of een davids zon type…gewoon een goede ervaren middenvelder!

 13. jood84

  haal gewoon een duitse of engelse verdediger. in nederland hebben we geen verdedigers.. wij leiden alleen maar middenvelders en buitenspelers op. rechtbacks kunnen niet verdedigen. de linksback is ook een verkapte middenvelder. je kan wel allemaal willen aanvallen, maar zo geef je ook veel ruimte weg. dus koop liever wat echte verdedigers en een rechts en linksback

 14. thijsAJAX1

  slimme jongen, lijkt me een goede aankoop. maar overmars vergeet niet om ook naar verdedigers te kijken he?!

Comments are closed.