Record aantal punten bij winterstop onder De Boer

1221excelsior-ajax1

Ajax bereikte met 39 punten de winterstop, al was het op het tandvlees tegen Excelsior. In de voorgaande seizoenen onder leiding van Frank de Boer haalde Ajax nog nooit zoveel punten in de eerste seizoenshelft. ‘Al met al is het een redelijke eerste seizoenshelft,’ aldus De Boer voor de camera van de NOS. De seizoenen onder leiding van De Boer sloeg Ajax altijd in de tweede seizoenshelft toe en gaf het na de winterstop telkens nauwelijks punten meer weg. ‘Als het scenario van de voorgaande jaren zich opnieuw voordoet, dan ziet het er rooskleurig uit. Maar je krijgt het niet cadeau. We zullen er alles aan moeten doen.’

Related posts

7 Comments

  1. Ruubruub

    Voorgaande jaren waren alle ploegen in perioden aan het kwakkelen. Dit seizoen heeft PSV dat nog niet gehad, maar waar ze vorige jaren nog als 11 individuelen op het veld stonden lijkt het nu meer een team. Ik denk niet dat ze de 2e seizoenshelft enorm veel zullen laten liggen dus we moeten niks weggeven willen we kampioen worden. Ik gok dat de winnaar van de Eredivisie toch minimaal 77 punten moet hebben en dat het tussen Ajax en PSV gaat.

    1. rik2

      Ajax maakt geen kans tot mijn spijt, PSV speelt countervoetbal en wint punten terwijl Ajax met moeite wat puntjes verzameld. Na de winterstop az en Feijenoord…… Ajax zal moeten verstevigen als wordt het niets dit jaar

Comments are closed.