‘Oude’ gastenboek weer online!

gastenboek

Dit afgelopen jaar hebben wij enige aanpassingen gedaan met onze website om alle doelgroepen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kregen wij na allerlei complimenten ook vragen waarom het oude vertrouwde gastenboek verdwenen was van onze website. Het reageren op berichten was altijd een prettige aangelegenheid op onze site en daaruit zijn ook veel contacten ontstaan. Na overleg hebben wij besloten om het ‘oude’ gastenboek weer terug te laten keren op onze website. Geniet ervan, reageer, maar bedenk wel dat het gaat om ons aller Ajax en laat een ieder in zijn waarde.

Het gastenboek staat weer in het menu of klik HIER

Het gastenboek is vooralsnog alleen te bekijken op onze website www.AjaxFanzone.NL en niet in de apps.

Redactie AjaxFanzone.NL

Related posts

7 Comments

  1. lezerG

    Ik wens alles en iedereen die Ajax een warm hart toedraagt een een jaar zónder raadselachtige nederlagen van 5-1 en 0-4 in bekerfinales en thuiswedstrijden tegen suffige tegenstanders. Cheers 2015!

Comments are closed.