Zivkovic: ‘Blij met invalbeurt maar ben er nog niet helemaal klaar voor’

ricardo_zivkovic

Richairo Zivkovic kwam in de tweede helft binnen de lijnen tijdens Excelsior – Ajax en scoorde prompt de 0-2. Toch is de spits nog huiverig en weet hij dat hij het niveau van het eerste elftal van Ajax nog niet helemaal bezit.

‘Ik heb in de Jupiler League veel wedstrijden gespeeld om sterker te worden. Dat ik nu mag invallen door de blessure van Sigthorsson is mooi meegenomen maar ik ben nog niet op het niveau wat de trainer van mij verwacht. Ik werk keihard om dat doel te bereiken en hoop dat ik in de tweee seizoenshelft nog meer kansen krijg in het eerste team. Ik moet nog wat stappen maken maar daar werken wij hard aan’.

Bron: NOS

Related posts

14 Comments

 1. Vakje129

  Ondanks het invallen scoort deze jongen toch die goal, en heeft daar hard voor gewerkt de afgelopen periode , maar hij komt er wel!!

  1. marvinww

   kan niet wachten tot hij in het eerste komt een speler die alles heeft fysiek snelheid schot ik zie hem een heel grote speler worden!!

   1. frenkynairo

    Terwijl die 2 weken geleden nog zei hoop dat elke goal in de Jupiler league de laatste is. Hij verandert wel erg snel van mening

 2. nick-afca95

  Kan ook zijn dat hij eindelijk inziet dat hij niet alles moet zeggen wat in zn kop opkomt. Of hij is inderdaad verstandig geworden. Dit zullen we helaas nooit te komen te weten. Ik ben wel erg positief over zijn ontwikkeling. De jupiler league heeft hem goed gedaan. 2e seizoenshelft zo door gaan en misschien is hij er dan volgend seizoen helemaal klaar voor. Maar dan is mijn vraag: wat doe je met 2 potentieel goeie spitsen? Als je Milik vastlegt gaat hij volgend seizoen geen genoegen nemen met een plaats op de bank. En als zivcovic zich zo blijft ontwikkelen gaat hij dat ook niet doen.

 3. ELJAX

  Waarom zou hij er nog niet klaar voor zijn? Hij heeft toch al 2 seizoenen bij Groningen aardig wat goals gemaakt?

Comments are closed.