Opstellingen Excelsior – Ajax

1221namennummers

Frank de Boer heeft zojuist de opstelling bekendgemaakt voor het uitduel met Excelsior. Jairo Riedewald vervangt Nick Viergever als linksback terwijl Lasse Schöne terugkeert in de basiself ten koste van Anwar El Ghazi.

Opstelling Excelsior: Coutinho, Bovenberg, Fischer, Mattheij, Kuipers, Bruins, Kruijs, Stans, Auassar, Van Weert, Gouriye

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Niklas Moisander, Jairo Riedewald, Davy Klaassen, Thulani Serero, Lucas Andersen, Lasse Schöne, Arek Milik, Ricardo Kishna

Related posts

67 Comments

 1. Ruubruub

  Serero als verdedigende middenvelder lijkt mij dan? Staat omgewisseld met Klaassen in het plaatje

  1. AFCA my World

   Hopelijk vertrekt Denswil snel,heeft niet de kwaliteit en mentaliteit die bij een Ajax speler hoort,is lui en arrogant!

 2. kluivert

  19 min…7 lange ballen en 33 breedte ballen…3 driehoekjes met voldoende balsnelheid….op eigen helft…heb er zin an!

 3. Mikeeo079

  volgens mij zijn ze al op vakantie, totaal geen snelheid, foute pases, klein veld onodige overtredingen het is weer DRAMA!!!

 4. kluivert

  Beste Marc: Ik stel voor dat we  Coutinho, Bovenberg, Fischer, Mattheij, Kuipers, Bruins, Kruijs, Stans, Auassar, Van Weert en Gouriye kopen en Dijkhuizen als coach aanstellen.

 5. polaroids

  Ik weet nu al wat het commentaar wordt. We zijn slap aan de wedstrijd begonnen. Het moet beter de volgende keer. Maar we staan er beter voor dan vorig jaar…….. Triest!

 6. Vakje129

  Het is nog steeds drama,Veltman heeft nog geen 1 bal naar voren gespeeld alleen maar weer breed naar Moisander

 7. Geenemotie

  Zijn echt volledig de weg kwijt. Super onzeker. Bij geen winst wordt kampioenschap moeilijk. We moeten hopen op een bevlieging en een Lucky goal denk ik.

  1. jacq64

   Aan kampioenschap denken is momenteel niet heel reëel als je het mij vraagt. Er gaan nog vele punten verloren worden als er geen wonder gebeurt. Vandaag niet verliezen zou al wonderlijk genoeg zijn.

 8. afcatheone

  hoe ken het nou zijn dat je nog 10 minuten heb om te scoren en je gaat achterin het ballentje lekker breed spelen naar voren moeten jullie!!!!!!!!!!!!

 9. Geroldkohlen

  Pfff in de winterstop moet er echt wat versterking komen, ik denk aan Nigel de jong en een beul in de verdediging zoals Douglas en Emanuelson terug.

 10. polaroids

  Gelukkig winterstop. Tijd om te bezinnen en om je te gaan versterken. Het woord is aan u, Marc Overmars!

Comments are closed.