De Boer: ‘Misschien nog heel lang bij Ajax’

1218ajax-vitesse_trainersstaf

Frank de Boer speelt vandaag met Ajax de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Excelsior en moet winnen om de strijd om de landstitel nog spannend te houden. Of De Boer ook de komende jaren nog actief zal zijn in de Amsterdam Arena is niet met zekerheid te zeggen al denkt de trainer zelf dat het wel degelijk tot de mogelijkheden behoort.

De Boer wordt namelijk al weken gelinkt aan een baan als trainer bij Liverpool. Broer Ronald heeft al meerdere malen op televisie laten doorschemeren dat zijn broer klaar is voor de volgende stap. ‘Ronald is analist voor de televisie. Hij zit daar om zijn mening te geven en hij mag van mij, en óver mij, zeggen wat hij wil. Hij spreekt op persoonlijke titel en hij doet niet mijn pr. Daarom nuanceer ik zijn woorden af en toe. Maar als hem op tv wordt gevraagd of Liverpool een goede club voor mij zou zijn en hij antwoordt bevestigend, dan mag dat.’

Persoonlijk wil ik daar nu niet verder op ingaan gewoon uit respect voor de huidige trainer Rodgers. Twee jaar geleden heeft Liverpool ook contact gezocht maar toen was ik er nog niet klaar voor. Als ze bellen ga ik luisteren en bellen ze niet dan is het ook prima. ‘Zoals het nu gaat bij Ajax, wilde ik graag werken. En dat is ook de reden waarom ik ben ingestapt: de eigen jeugdspelers hebben weer het gevoel dat ze worden gezien, dat ze kansen krijgen om door te breken. Misschien zit ik daarom nog wel heel lang bij Ajax’.

Bron: Het Parool

Related posts

11 Comments

  1. frank is baas

   denk niet dathij voor het geld weg zou gaan want hij heeft.egt wel genoeg hoor voor hem de rest van zijn leven…..

   1. thijsAJAX1

    genoeg om heel leuk van te leven, maar als er echt iemand met zo’n absurt bedrag komt dan kunnen sommige mensen moeilijk nee zeggen.

 1. nicks

  lekker blijven frank! voor mij ben je een held!!!! jij bent ajax jij bent de beste!!! word een tweede fergusson en je word een legende waar ze over 100 jaar nog met warmte in hun hart over praten!!

 2. fjonkman

  Op zich lijkt het mij geweldig als de Boer nog lang bij Ajax blijft. Al is het alleen maar om de eventuele vruchten van het jeugdbeleid te kunnen plukken. Het is echter wel te hopen dat Ajax inderdaad ook Europees weer eens echt serieus gaat meedoen om de prijzen. Maar ook de overige clubs in Nederland zullen sterker moeten worden zodat de competitie ook zwaarder oftewel beter word. Hoe sterker de tegenstand in de competitie, des te beter we zullen presteren in Europees verband.

 3. Vakje129

  De jeugd in Nederland moet niet denken aan die zak met geld uit het buitenland maar aan hun clubs die veel voor hen doen , en dat zal de boodschap moeten zijn van de trainers /coaches zodat het Ned.voetbal weer Europees van belang wordt. En dat dan de Coaches in Nederland willen blijven.

Comments are closed.