De Boer: ‘Ook Veltman kan een keer op de bank belanden’

1218ajax-vitesse

Frank de Boer stond bekend om zijn solide spel als verdediger, bereikte uiteindelijk het eerste elftal van Barcelona en speelde 112 interlands voor het Nederlands Elftal. Toch had de huidige Ajax-trainer ook wel eens een ‘Frank de Boertje’ in zijn spel zitten net zoals Joël Veltman nu een paar keer is overkomen. Dat ook Veltman een keer op de bank kan belanden mag duidelijk zijn aldus De Boer.

‘Ik twijfel niet aan de kwaliteiten van Joël want hij heeft ook veel goede wedstrijden gespeeld maar verdedigers worden ook vaak op hun fouten beoordeeld. Natuurlijk loopt ook Veltman de kans dat hij een keer op de bank zal belanden maar dan moeten er wel jongens zijn die meer overtuigen op die positie. Je zag het bij Kenneth Vermeer die na een mindere periode plaats moest maken voor Jasper Cillessen. Zondag staat Joël gewoon in de basis en ga ik ervan uit dat we een stuk beter voor de dag komen’.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

37 Comments

 1. fafieanie

  beste frank er zijn erge dingen op de wereld toch vind ik het als voetballiefhebber dat wat de spelers hebben gepresteerd ver onder de maat qua strijd want daar schort het nog wel eens aan. ik ben geen fan van 010 maar ik ben wel jaloers op hun werklust. ik zou a.s weekend hier rekening meehouden omdat exelsior ook zo.n club is en zeker wat ze in de beker hebben bereikt nogmaals een voetballiefhebber van 020.

  1. AFCA1900

   Ajacieden…..ik ben ook van mening dat als het qua voetbal ff niet wil lukken er meer passie en strijd geleverd moet worden.1-0 achter dat kan…..maar dan moet er toch een knop om bij de boys….tot hier en niet verder, helemaal in eigen huis bij een fantastisch vak 410!

  2. Iceman

   Correcte reactie hier boven helemaal mee eens een beetje meer pit en velheid anders gaan we zondag ook de bak in bij Excelsior en ik ben ook een echte 020 man dus hoop op drie puntjes

  3. -THE BULLDOG-

   Kijk in ben un bloedfanatieke ajacied.
   Maar omdat ik uit de buurt van Eindhoven kom, heb ik meer de pesthekel aan Psv.
   Al mn vrienden zijn voor deze boeren. En geloof me die weten me nu wel te vinden.
   Indd er mag meer werklust verwacht worden van de spelers.
   Ik heb ook t gevoel dat ze in Rotterdam ook met meer passie spelen, maaaaaarrr als ik naar dat publiek kijk en weet dat ze sinds 1999 geen kampioen meer zijn geworden en toch nog steeds vierkant als een blok achter hun ploeg staan zeg ik petje af.
   Het deed gister pijn aan mn ogen toen er nog een kwartier gespeeld moest worden en het stadion al behoorlijk leeg gelopen was.
   410 en de f side blijven goed zitten zoals t hoort, maar vindt dat de rest van t stadion ook achter hun team moeten blijven staan!!!
   Onthoud goed. Ik heb niks met Feijenoord en gun ze niks…ik ben anti Psv.
   Maar laten we ons eigen nu niet de put inpraten en ga met volle overtuiging achter Ajax staan!!! En ook wanneer ze een keer een schandalige ondermaatse pot op de mat leggen!

  4. PvL020

   Ajax is geen 010 met werklust en moeten het hebben van het voetbal. Ik ben er ook mee eens dat dit zeer slecht was maar dat kan gebeuren al blijft het pijnlijk en we hebben echt meer kwaliteit dan 010. Werklust ja, maar laat gewoon door onze visie en brutaliteit gewoon merken dat er in Amsterdam niks te halen valt.

  5. lezerG

   Vergeten we niet dat wereldkampioen Ajax (met alle grote spelers!) in 1995 in december ook een bekerwedstrijd verloor. Uit bij Cambuur.

 2. Veltman

  Het was echt om te janken en heeft alles met instelling te maken. Laten we hopen dat dit te maken heeft met het feit dat die KNVB-beker ook gewoon een zielig kuttoernooitje is en dat dit een uitzondering is.

 3. AFCA my World

  Liever gisteren als vandaag Veltman op de bank,is echt totaal uit vorm,laat hij zijn vorm eerst maar eens terugkrijgen bij jong Ajax bijvoorbeeld! Al was het gisteren ook een collectieve wanprestatie!

  1. Sazzz

   wie wou je ervoor in de plaats zetten? Denswil zakte even hard door het ijs en Moisander speelt al weken slecht

 4. Ajax0202

  Cillessen
  V rhijn v d hoorn moisander viergever
  Klaassen serero schone
  El ghazi milik kishna

  Mijn favoriete opstelling

  1. Ajaciednmr1

   Andersen? En waarom zou veltman nu gelijk moeten worden afgeschreven? Vd hoorn is echt niet beter, geloof me

     1. AFCA my World

      Momenteel is Veltman uit vorm,daarom gaat mijn voorkeur nu even uit naar van de Hoorn !

 5. ajax-belg

  stam en deboer :2wereld verdedigers-Toch.!!
  leer ajax verdedigen .terug spelen op keeper dat hebben we nu wel onder de knie.

  1. Ajaciednmr1

   Eens, ook vind ik dat ajax hun portemonnee moet trekken voor een goede verdediger van ong. 15 20 miljoen. Verder zijn er geen aankopen nodig vind ik persoonlijk

 6. Mooi

  Wie je nu er ook maar neer zet in de verdediging met alle goede wil ze zijn geen verdedigers het niveau is niet aanwezig het is zorgwekkend .

 7. delano2101

  Altijd al dat gezeik over de spelers zelf iedereen kan wel eens een foutje maken het gaat om het TEAMMENTALITEIT en dat verdiend een dikke 0 maar om alles op Veltman af te reageren gaat nergens op het is een goede verdediger rustig aan de bal en altijd aanspeelbaar hij is tenslotte ook nog jong dus kom op niet zeiken maar laat zien dat je een ajax fan bent en steun je club!!!!!!

 8. Bolle Ron

  Zet hem maar samen met Viergever en Densvil op de tribune,misschien gaan ze dan een keer beseffen dat het maar hele middelmatige spelers zijn.

Comments are closed.