Opstellingen Ajax – Vitesse

opstelling_ajax

Ajax speelt om 20:45 uur het bekerduel met Vitesse in de Arena. Zoals gebruikelijk staat de tweede keeper, Diederik Boer, op doel. Frank de Boer heeft tevens Jairo Riedewald een basisplaats gegeven en start met een voorhoede bestaande uit Ricardo Kishna, Arek Milik en Anwar El Ghazi. Overigens zal de wedstrijd onder leiding staan van Bas Nijhuis omdat Reinold Wiedemeijer door prive omstandigheden niet aanwezig kan zijn.

Opstelling Ajax: Diederik Boer; Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Stefano Denswil, Nick Viergever; Davy Klaassen, Jairo Riedewald, Thulani Serero; Anwar El Ghazi, Arek Milik, Ricardo Kishna

Opstelling Vitesse: Room, Wallace, Kashia, Van der Heijden, Achenteh, Vejinovic, Pröpper, Vako, Labyad, Traore, Ibarra

Related posts

109 Comments

  1. pascal2809

    cillessen speelt nooit in de beker…. en schone weet ik de beweegreden niet van misschien wat rust geven of eens wat anders proberen met het oog dat schone waarschijnlijk voor een transfer staat.

    1. Ajaciednmr1

      Of kishna en el ghazi zijn net zo goed of misschien zelfs beter dan schone, bij hen ligt ook de toekomst

  2. pascal2809

    zo ik zit klaar voor hopelijk een mooie wedstrijd met mooi spel strijd en passie’!! oftewel barmhartig daadkrachtig en vastberaden

  3. Roughrolf

    Ik zit al 25 minuten naar de wedstrijd te kijken en ik vraag me echt af waarom Densfil denkt dat hij in de basis hoort????.?.?.??.???????

  4. 020 king of 010

    En de boer doet het ook slecht met zijn lange ballen !!! Elke keer de bal kwijt gelijk!!!

  5. Vakje129

    De hele achterhoede is zo lek als een vergiet, mogen wel oppassen dat we niet uitgeschakeld worden

  6. pascal2809

    tis werkelijk niet om aan te zien. En ze spelen notabene thuis en worden dan zo onder druk gezet!!

  7. afcabeek

    what the fuck is dit voor een wedstrijd? denken die luiaards werkelijk dat de goals van zelf komen. Verschrikkelijk om te zien hoe die verwende jochies trachten te voetballen.

  8. Geenemotie

    Aanval doet niets. Opbouw matig. Jammer dat de basisspelers niet het voortouw nemen en invallers er niet echt voor gaan.

  9. Ajacied407

    Wisselen Frank! Kishna eraf, Schöne erin (op de rechte flank)! Andersen erin en Riedewald eraf! Eigenlijk moet je alle 4 de verdedigers erbij wisselen, maar dat zal niet gaan helaas..

  10. fjonkman

    Ow ow ow het is wel weer duidelijk dat de beker blijkbaar voor een te drukke agenda zorgt voor de luie vedettes. Ze leggen het er alleen iets te dik bovenop.

  11. Hazez

    Als je achterhoede niet kan opbouwen dan kun je Messi in de spits zetten maar dan krijg je geen bal ..en dan denken ze ook nog dat ze goed zijn mijn god

    1. Nielsz.AFCA

      Ja echt = 4x op rij kampioen denken ze volgensmij , we fixen dit wel ff wij zijn toch de beste , slappe hap dit

  12. jeroen81

    Zo worden ze ook geen kampioen dit is niet om aan te zien jah als ze allemaal op 80 procent voetballen win je aankomend weekend ook nie en is de kampioenschap ook ver te zoeken

  13. Geenemotie

    Waar ik van baal is dat sommige speler een grote bek hebben over het feit dat ze niet altijd in de basis staan. Ze presteren niets en de zg basis ook niet. Dus geen goede brede gretige bank.

  14. dathijn26

    Frank moet zich echt kapot schamen. Ik erger me dood. Echt om te huilen dit. Hoe is dit mogelijk? Waarom speelt Veltman in godsnaam nog in de basis?? Wie kan me dat uitleggen? Viergever?? WTF zeg. Zelfs Klaassen gaat fouten maken. Nu zal iedereen me wel weer een zeikerd vinden want kritiek geven mag natuurlijk niet maar dit is echt niet om aan te gluren. Ze moeten zich echt allemaal kapot schamen!

  15. jeroen81

    was eerder van me werk terug gekomen om een leuke bekerwedstrijdt te zien bah en trouwens kan Ronald de boer ook niet horen praten nee loper

  16. pietprecies

    Ik denk dat FdB juist expres de gasten met de grootste muil nu heeft opgesteld met het idee van: oké, laat het maar zien dan, gasten als denswil en kishna. Als Ajax wint, top en als ze verliezen kan FdB in ieder zeggen: en nou je smoel houden..

  17. Jari1995

    Beste Marc, mag ik voor de kerst een goede verdediger in Ajax 1. Misschien ben ik brutaal, maar die er toch maar 2!

  18. Geenemotie

    Kampioenschap staat los van deze wedstrijd. Hoop dat Frank en Marc zich realiseren dat ze in winterstop zich moeten versterken. Basis is te smal om de strijd om kampioenschap aan te gaan.

  19. jojo123

    Het middenveld valt hartstikke tegen.. Loopt het niet dan loopt het gehele team niet.. Ballen komen niet aan of worden verspild.. Hopelijk zo meteen na een wissel beter…

  20. Geenemotie

    Over en uit. Goed gedaan Vitesse. Proficiat. Nu maar hopen dat we tegen Excelsior winnen. Gauw winterstop en boel op de rail zetten. Echt schandalig. Heeft toch met instelling te maken. Zie hoe Veltman verdedigd.

  21. stylo1984

    0-4 goed bezig jongens…. En maar over het kampioenschap ouwehoeren….. Flikker toch toch op man

    1. Bertus02

      Hebben geen recht op het kampioenschap. Dat is maar 1 club en dat is PSV, zeg ik als Ajax supporter

  22. fjonkman

    We worden hier in eigen huis ff flink op ons nummer gezet door Vitesse. Wat een oorwassing..

  23. Ajax1958

    Ik vraag 2 geroutineerde spelers, die die jonge gastjes op hun flikker geven als ze verzaken

  24. Geenemotie

    Verschil tussen Vitesse en Ajax? Vitesse wil graag winnen en Ajax boeit het niet. Respectloos naar de supporters.

  25. polaroids

    Inderdaad, supporters zouden hun geld moeten terugkrijgen en de spelers hun salaris inleveren…

  26. Nielsz.AFCA

    0-4 tegen vitesse en praten over finale europa league hou toch op man heb geen 1 kans op doel gezien : man , man , man….

  27. Toppertje

    Zal al die zgn voetbal knowhow bij Ajax inzien dat dit geen incident is? Wat levert deze knowhow nu eigenlijk op?Zie aan de verdedigers niet terug dat ze individuele training krijgen van een voormalige topverdediger.

  28. pietprecies

    Tja, 3 andere spelers in een keer blijkt te veel, veltman heeft nog veel te leren over medogenloosheid en denswil, tja, zou het niet erg vinden als ie niet bijtekent, schijt mentaliteit en grote waffel….

  29. PvL020

    Niets gezien maar niets gemist merk ik. Beker is ons niet gezind de laatste jaren. Liever competitie, beker zegt mijn al niet veel in NL. Maar als ik het hier lees is dit het dieptepunt

  30. fafieanie

    weer een stadion vol vanavond ga zo door sukkels nog even en de arena hoeft niet uit te breiden.

  31. polaroids

    Geen gezonde club meer, saneren…. Staf voldoet niet meer. Tijd voor vervanging van de technische staf, inclusief Overmars. Goede spelers waren ze vroeger, maar als staf te lang doorgegaan….

Comments are closed.