De Boer: ‘Ik ben helemaal niet met Liverpool bezig’

1214ajax-utrecht_deboer

Frank de Boer laat op de persconferentie voorafgaand aan het bekerduel met Vitesse duidelijk weten dat hij momenteel niet bezig is met Liverpool. Al een aantal weken gaan de geruchten dat de trainer de opvolger kan worden van de huidige coach Rodgers, maar daar wil De Boer niks van weten.

‘Ik wil helemaal niet praten over Liverpool zolang ik geen belletje van hun heb gehad. Momenteel heb ik het met Ajax behoorlijk druk en zie ik in Amsterdam genoeg uitdaging om te blijven Er ontstaat bij Ajax een toekomstbeeld wat ik misschien helemaal niet wil missen dus wellicht beslis ik sowieso wel om bij Ajax te blijven’. aldus De Boer tegenover De Telegraaf.

Bron: De Telegraaf

Related posts

16 Comments

 1. vak410bitch

  Lekker in adam blijven!!! Veel uitdaging jonge talenten en de Wallen wat wil je nog meer…

 2. antonajax

  Zo denk ik er ook over! We kunnen je niet missen frank. De puzzelstukjes beginnen langzaam op z’n plaats te vallen

 3. jan 52

  goed nieuws denk niet dat je de boer een zak me geld moe geven om spelers te kopen hij werkt denk ik liever met eigen jeugd die houdt hij goed in de gaten is veel op de toekomst

 4. Pazuzzu

  Wacht minstens tot Wenger bij Arsenal afscheid neemt. Mooie club en zekerheid dat je de tijd krijgt. Tot dan blijven aub.

 5. coenie

  Het is “de wereld op ziin kop” al deze berichtgeving over De Boer naar Liverpool: de media suggereert maar wat, zijn broer gooit lekker olie op het vuur en zelfs zijn zaakwaarnemer ruikt “de zak met geld”! Vorig jaar gebeurde ook al zoiets dergelijks met Tim Sherwood van Tottenham. Een beetje druk opvoeren is prima, maar dit getuigd van géén respect voor Rodgers die vorig jaar nog kampioen kon worden.

 6. Bolle Ron

  Wat moet hij nou bij de kakkies van Engeland. Daar ligt alleen maar een laag stof in de prijzenkast.

 7. Vakje129

  De Boer heeft het prima naar zijn zin Bij ons aller Ajax , en zijn kids maken eerst hun studie af , en zijn vrouw heeft een leuke winkel. En hij heeft zelf aangegeven dat hij het liefst met de Jeugd werkt aan de toekomst.

 8. Iceman

  Tijd om in te pakken Frank dit heeft niks te maken met Vitesse maar je staat wel achter met 2-0 in je eigen arena

 9. Ajax1958

  RESPECT voor Frank, maar hij heeft zijn uiterste gebruikdatum bereikt. Gun je echt een mooie club

Comments are closed.