De Boer: ‘We zijn verder dan vorig seizoen’

1130ado-ajax_deboer

Volgens Frank de Boer staat zijn ploeg er beter voor dan vorig seizoen. “We hebben een goede selectie, dus ik kan mensen tegen elkaar inwisselen. Van balbezit tot balverlies hebben ze het aardig in de smiezen. We zijn goed op weg naar het gewenste niveau. Misschien zal uiteindelijk blijken dat er door de concurrentie van feyenoord en psv meer punten nodig zijn dan afgelopen jaar. Maar je moet naar jezelf kijken,” aldus De Boer in De Telegraaf. “Je moet kijken naar de ontwikkeling van het team en de ontwikkeling van het individu is. Meer kun je toch niet doen. Uiteindelijk moet dat genoeg zijn voor de titel.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

15 Comments

 1. hansjmn

  Helemaal eens met Frank we zijn op de goede weg en dus blijf je nog minstens 1 seizoen om het af te maken en te fine tunen!!

  1. steddie eddie

   eens maar veel te wisselvallig wel een paar smaakmakers er bij ten opzichte van de dooie boel van vorig seizoen

 2. -THE BULLDOG-

  Het enige kleine probleempje is dat Psv ook verder is. Vorig jaar hadden de Eindhovenaren 20 punten na 16 wedstrijden nu 40…
  Psv won in Almelo met 2-1 in de 93e minuut en gisteren van Feijenoord in de 93e minuut.
  Ik ben benieuwd. Het wordt een spannend seizoen, maar twijfel geen seconde aan die 5e titel op rij. :-))

  1. AFCA my World

   Heb wel mijn twijfels over die 5e op rij,je kunt zien dat psv zich niet snel meer vergaloppeerd, bovendien vechten ze door tot ze in de kleedkamer zitten,nee ben bang dat we het niet meer redden,dan had feyenoord gisteren moeten winnen!

    1. AFCA my World

     Heb het vertrouwen in Ajax,maar helaas ook in psv!die zullen niet veel punten meer gaan morsen,dus denk dat we op het eind 1 puntje te kort komen! Maar we blijven hopen!

     1. Veltman

      Ga weg met je psv joh.
      Ajax heeft het betere spel, en dat gaat uiteindelijk de doorslag geven

     2. Moosie

      Pisvee heeft een veel makkelijker eerste seizoenshelft gehad dan wij ze moeten nog veel uitwedstrijden spelen die wij al hebben gehad dus je kunt het niet vergelijken.Het is pas in april mei gespeeld opgeven doe je niet in december

 3. toon61

  ERg zat is het een matige vertoning wat ons ajax laat zien ,verder als vorig jaar ,frank het word tijd dat je naar hans anders gaat ,en koop een paar fansoenlijke spelers ,zeker achterin is het een drama ,veltman en moisander zijn veelste licht voor ajax .

 4. AFCA my World

  Ik hoop je aan het eind van het seizoen de kunnen feliciteren,want dat betekent dat we weer kampioen geworden zijn,Ajax wisselt hele sterke wedstrijden af met hele slechte,psv is daar constanter in,Ajax zou eens 2 sterke verdedigers moeten kopen,daar ontbreekt het ons aan!

 5. paullus

  Volgens mijn zijn we een stuk verder
  We krijgen er nu al 4 om ons oren thuis
  De boer laat je nakijken
  Met de achterlijke uitspraken

Comments are closed.