Denswil in de basis tegen Vitesse; ‘Moisander wellicht na winterstop op de bank’

1125denswil

Frank de Boer start in het bekerduel tegen Vitesse met Stefano Denswil in de basis, zo weet De Telegraaf te melden. De Boer houdt daarbij alvast rekening met een aanstaand vertrek van Niklas Moisander en laat Denswil speeltijd opdoen. “Niklas kan na de winterstop zomaar op de bank terechtkomen als hij blijft. Hij kan in elk geval minder gaan spelen, omdat we uiteindelijk verder moeten. Maar als het gat te groot is, zal Niklas gewoon spelen, hoor,” zo geeft De Boer daarover aan in De Telegraaf.

Related posts

12 Comments

  1. Velibor

   Dat bedoel ik liever met die jonge jongens verder als hij toch weg wil of moet,vind hem dit seizoen niet echt wat afdwingen maar daar kan ik niet echt over oordelen want ik ben geen trainer maar supporter en komt bij ik ben voor Ajax en niet voor een bepaalde speler ( Klaassen uitgezonderd natuurlijk 🙂 )

 1. jeroen81

  Ja precies die jongen laten spelen moisander op de bank ik vindt moisand er de laatste tijd al nie sterk spelen

 2. paullus

  Dit verhaal is vreemd
  Hoor
  Denswil heeft ook een aflopend contract
  En wil ook niet tekenen dus
  De boer moet niet met 2 maten meten

  1. S4ndrr

   Denswil en Moisander zijn beide niet goed genoeg momenteel. Alleen zit er nog wel rek in Denswil. Daarbij wil Denswil niet bijtekenen vanwege de aanwezigheid van Moisander.. En Moisander niet vanwege een avontuur naar het buitenland. Alleen zijn beide nu niet, iig denswil NOG niet, goed genoeg om een mooie club te vinden. Lastig..

 3. AFCA my World

  Ik zou zeker voor Tete kiezen,Bazoer is toch meer een verdedigende middenvelder, Denswil heeft de kwaliteit en mentaliteit niet die bij Ajax horen,dus helaas we gaan vanavond verliezen!

 4. Veltman

  Ik denk dat Denswil iets te hard aangepakt wordt door iedereen.
  Oke, hij is een beetje arrogant..
  Oke, hij heeft nog nauwelijks iets gepresteerd in het 1e

  Maar mensen zitten complex in elkaar. Het zou zomaar kunnen dat hij vanavond een dijk van een wedstrijd speelt, dat niveau vast weet te houden, zijn contract verlengt en iedereen loopt de polonaise

 5. KBouter

  Denswil komt tekort, en dat weet ook Frankie, er zijn afspraken als wanneer je contract niet bijtekend dat je zomaar op de bank kan belanden.

  Maar Frank weet ook dat Moisander nog steeds 2 klassen beter is dan Denswil (die overigens ook zijn contract nog niet verlengd heeft) en een kampioenschap mag je nooit vergooien op een gemaakte afspraak, uitzonderingen zullen altijd blijven!

Comments are closed.