Veltman hoopt vanavond op puntverlies psv

1206ajax-willem2_veltman1

Joël Veltman steekt het niet onder stoelen of banken en gaat vanavond vanaf 20:45 uur er eens goed voor zitten. De verdediger hoopt dat psv puntverlies gaat oplopen in de wedstrijd tegen feyenoord waardoor het gaatje met de club uit eindhoven beperkt blijft.

‘Ik ga zeker kijken en eerlijk gezegd hoop ik op puntverlies van psv. Een gelijkspelletje kan ik ook nog mee leven maar heb dit keer het liefst dat feyenoord wint, dat is voor ons natuurlijk een gunstig scenario’. Veltman mag donderdagavond zelf aan de bak in de bekerwedstrijd tegen Vitesse. ‘Die wedstrijd is ook belangrijk voor ons want uiteindelijk willen wij dit jaar kampioen worden en de beker winnen. Wat dat betreft zijn het mooie wedstrijden deze week’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

32 Comments

 1. Sjakie z

  Dat hopen wij Ajax mannen allemaal gelijkspel ook goed zijn we verlopig ook van dat andere clubje af

  1. Paulydd

   Waarom altijd zo vijandig tegen feyenoord niet nu maar algemeen ik gun het vermeer en laten we gewoon allemaal zorgen dat we weer in de kuip mogen zitten bij de klassieker

   1. Moosie

    Jij snapt er dus echt geen ene klote van.Wij moeten die kakkerlakken iets gunnen omdat Veermeer met zijn schijnheilige hasses daar speelt.Of omdat we nu ineens vriendjes met Vak SS moeten worden.Jochie gisteren kom je met die onzin over de Boer en nu dit weer .Ik lees echt met stijgende verbazing wat voor onzin jij ventileert.Als je zo een fan bent van die grabbelaar ga je toch lekker elke week in een kakkerlakken shirt naar de wedstrijden van die kakkerlakken.Maar ga mij niet vragen om ineens vrede te stichten met de moordenaars van Picornie.Never forget never forgive flikker jij eens lekker op zeg.

    1. Ajaciednmr1

     Even voor de duidelijkheid ik heb haat aan vermeer en fnoord, maar dit keer wilde ik dat ze zouden winnen, gewoon omdat dat ook voordelig voor ons is

    2. Paulydd

     Ik zeg tog niet nu maar algemeen en ik zeg niet sticht vrede ik vraag alleen waarom zo vijandig ik vraag je niets en over f de boer 100% zeker dat hij vertrekt hij wil alleen nog dit jaar deel uitmaken van het record!!!!!!

 2. Gert Ajax

  Ik gun het Vermeer alsjeblieft zeg!Die gozer hebben we al genoeg gegeven een transfersommetje van niks en nog naar d’r aartsvijand ook.Het gunnen aan Vermeer lijkt me een gesloten boek.
  Het beste is een gelijkspel vanavond.

 3. Robin

  feyenoord iets gunnen??? Waarom altijd zo negatief tegenover feyenoord??? Moet niet gekker worden hier!! Binnenkort komt iemand nog met het voorstel om samen naar de EO Jongerendag te gaan….

 4. Fvanr

  Je kan ook echt niks aan 010 overlaten!! nou ja, gaan we maar op eigen kracht, zoals altijd, de schaal voor de 5e binnenhalen.

 5. jeroen81

  pisvee had de schijt mee en Depay populair wezen om op blote pens te lopen stomme kneus wij ajax worden toch kampioen

 6. Nummer 12

  Als vette Ajacied baal ik ! We hebben echt punten weggegeven in de eerste competitiehelft, en ik zie PSV toch echt mazzel hebben; nu weer !! Da’s een slechte voorbode

 7. ajacied078

  winnen in dat lampengat na de winterstop en hopen dat ze nog ergens puntjes laten liggen feynoord uit of az ofzo. dan kunnen we die 5de schaal ophalen als we net als vorige 4 seizoenen alles winnen na winterstop

 8. sabrina

  Tja weer mede mogelijk gemaakt door de scheids… Kuipers heeft zn fout toegegeven en dat een doelpunt van De Jong niet had mogen tellen… Achja bijna winterstop en het is iedereen bekend dat PSV het altijd moeilijk heeft na de winterstop. Maakt niet uit hoe goed ze speelde voor de winterstop. Schaal blijft toch in Amsterdam!!

 9. stylo1984

  Ajax heeft afgelopen seizoenen de eerste van het seizoen er veel slechter voor gestaan…. Nu bijna eerste… Kan alleen maar mooier worden 😉

 10. f-side64

  weer 1 concurrent minder nu de druk op dat pisvee houden dan worden we weer lachend en met de vingers in de neus voor de 5de x op rij kampioen want WZAWZDB.

 11. Velibor

  Lang niet zoveel als vorig seizoen man,take iT easy,PSV laat ook nog wel steekjes vallen,laatk ze denken dat ze er al zijn en dan krijg je dat hooghartige gedoe weer en plons weg punten voor de cocutjes ….

 12. Velibor

  Krijg vandaag ff geen kerstgevoel vd site,elke keer als ik wil beantwoorden staat reactie onderaan belachelijk te wezen .

Comments are closed.