‘Ajax gaat strijd aan met psv om ‘nieuwe Zlatan’ Scamacca(15)’

gianluca_scamacca

Het vijftienjarige talent Gianluca Scamacca was in november op proef bij psv. De Eindhovenaren willen zich graag versterken met de aanvaller van AS Roma. Er zijn echter meer kapers op de kust. Het Southampton van Ronald Koeman wordt genoemd en nu schijnt ook Ajax belangstelling te hebben voor de Italiaan, zo meldt Voetbal International in hun kerstspecial.

Scamacca zou weinig heil zien bij Roma en daarom open staan voor een verhuizing naar het buitenland. Beweerd wordt dat hij een overstap naar Nederland wel ziet zitten.
De goaltjesdief wordt op Nieuwjaarsdag zestien jaar oud en mag vanaf die datum een contract tekenen in het buitenland. Scamacca wordt in Italië omschreven als ‘de nieuwe Zlatan Ibrahimovic’ en is bijzonder groot voor zijn leeftijd: hij is al 1,96 meter en daarmee een stuk groter, en fysiek sterker, dan zijn leeftijdsgenoten.

Bron: VI.nl

Related posts

12 Comments

  1. nick-afca95

   Ødie is nog niet uit beeld he. Heeft nog nergens getekend, en een bezoek aan amsterdam staat op de planning nog

 1. rickert

  straks krijgt Bayern er lucht van, daarna Barca en Real… nee hij komt niet naar Nederland.

  1. AFCA my World

   Google en you tube hem maar,is al super goed,hopelijk niet naar PSV,veel te goed voor hun!

 2. Mauroajaxje

  Hopelijk haalt ajax weer eens een keer een speler binnen want ze geven haast nooit geld uit aan nieuwe spelers en als hij in Italië al een soort Zlatan Ibrahimovic is dan mag hij van mij wel naar ajax komen ook al kost dat wat money

 3. f-side64

  waar wil dat pisvee het van betalen of schuift de gemeente onder de tafel wat geld in de pisvee geldkist !

Comments are closed.