‘Bayern Munchen maakt morgen transfer Odegaard bekend’

0812MartinOdegaard

De kogel lijkt dan eindelijk definitief door de kerk: Het vijftienjarige Noorse supertalent Martin Ødegaard gaat naar Bayern Munchen. Bayern maakt morgen het grote nieuws officieel wereldkundig, zo meldt Sport1. Ødegaard, die woensdag zijn zestiende verjaardag viert en vanaf dat moment een profcontract mag tekenen, werd de afgelopen weken gelinkt aan zowat de hele Europese top.

Ook Ajax hoopte hem in te kunnen lijven. In januari zou de drievoudig Noors international van Stromsgodset IF naar Amsterdam komen maar dat bezoek lijkt er dus niet meer te gaan komen.

Bron: Sport1

Bekijk hier alle eerdere berichten over Odegaard

Related posts

20 Comments

 1. Ajacied407

  Eigen keuze om op de bank te zitten. Zal goed voor z’n ontwikkeling zijn! Centjes > ontwikkeling.. Domme keuze!

 2. Michielafca

  Waarom zou je dat doen. De concurrentie is moordend voor zo’n jongen, zeker bij Bayern. Echt wat geld toch al niet teweegbrengt. Had veel beter naar Ajax kunnen komen. Had die wekelijks gespeeld. Nu speelt die waarschijnlijk in het 8ste van Bayern tot die een jaar of 20 is.

 3. Emilio4Ajax

  Hij is gisteren naar Engeland gevlogen om vandaag bij Arsenal te kijken en morgen wordt ie 16…

 4. Grandmaster jp

  We hebben zelf fantastische jeugd. Maar deze gozer is echt uitzonderlijk! Als je zo n jonge binnen kunt halen dan maar een jeugd speler minder de kans

 5. wzawzb

  Jammer, hier had hij echt kunnen spelen en kunnen leren en daarna doorstromen naar een andere club

 6. AFCA my World

  Ze hebben hem een grote zak geld voorgehouden en de belofte dat hij bij de selectie aansluit,maar zal veel op de bank zitten want er lopen grotere spelers als hij rond!

  1. Velibor

   Tja je kunt natuurlijk beter voor half miljoen op de bank zitten dan voor 50 duizend met evt premies op de bank of denken we dat ie gelijk in basis staat bij ons? Tenminste ik denk dat ze dat zelf ook wel denken toch?

 7. Emilio4Ajax

  Laatste opdatering vanuit Noorwegen: Martin zal vandaag op z’n verjaardag geen kontrakt tekenen.

Comments are closed.