Zaakwaarnemer Schöne ziet met verbazing ‘eigen’ quotes: “Totale onzin”

1206ajax-willem2_schone-dij

Rob Groener, de zaakwaarnemer van Lasse Schöne zag tot zijn grote verbazing quotes van zichzelf opduiken in de Italiaanse media (zie eerdere bericht). De zaakwaarnemer van Lasse Schöne spreekt resoluut tegen dat hij dergelijke uitlatingen heeft gedaan. “Totale onzin”, zo verzekert de belangenbehartiger tegenover De Telegraaf.

Schöne beschikt over een aflopend contract bij Ajax en staat open voor een mooi avontuur in het buitenland. AC Milan wordt gelinkt aan de aanvaller. “Ik heb contact gehad met Milan. Hij is klaar voor de stap naar een van de grootste clubs in Italië. Ajax verkoopt hem liever niet in januari, maar je weet het maar nooit. De zomer zou in ieder geval zeker een goed moment zijn voor een transfer”, zo citeerden de Itaiaanse media, naar eigen zeggen althans. Het blijkt dus allemaal uit de dikke duim van een journalist te komen. Of gaat het verhaal ‘waar rook is is vuur’ hier wellicht op?

Bron: De Telegraaf

Related posts

5 Comments

  1. Veltman

    Pfff zo gaat het altijd, jammer dat zulke journalisten niet gewoon ontslagen worden. Maar nee, onwaar nieuws is beter dan geen nieuws

  2. johnie stalker

    Tuurlijk. Contract loopt af, dreigen met weggaan, geen contact, wel contact, ontkennen en uiteindelijk adviseert de zaakwaarnemer om weg te gaan want meneer vangt 10% commissie. Lasse is gone, daar kunnen we vanuit gaan.

  3. AFCA my World

    Wel of niet waar,maakt niet uit,dat sjeune vertrekt is duidelijk,dit is zijn laatste kans op een transfer naar een grote competitie,bovendien vertrekt hij transfervrij dus kan hij een groter salaris bedingen, maar we hoeven niet te treuren want zijn opvolgers staan al klaar!

Comments are closed.