‘Ajax in de markt voor Januzaj’

1215januzaj

Ajax zou volgens Belgische media in de markt zijn voor de negentienjarige Adnan Januzaj. De jonge Belg staat momenteel op de loonlijst bij Manchester United maar komt daar onder Louis van Gaal maar amper tot speelminuten. 

Van Gaal heeft inmiddels laten doorschemeren dat de buitenspeler mag worden verhuurd en hierbij maken ook Real Sociedad en Inter Milaan kans op de diensten van Januzaj. De speler heeft zelf heeft overigens een voorkeur voor Real Sociedad omdat daar zijn oude trainer Moyes werkzaam is en die liet hem vorig jaar debuteren bij United.

Bron: Het Parool

Related posts

24 Comments

 1. thijsAJAX1

  hij kost geld en hij staat de ontwikkeling van el ghazi kishna en fischer in de weg maar het is wel een verbetering. die keuze laat ik aan de boer en zn mannen over.

 2. Mooi

  Hij heeft al een voorkeur en nogmaals haal een goede verdediger heeft veel meer belang dat is echt nodig en we hebben genoeg goede aanvallers.

 3. Ajaxwestsidelove

  Niet doen.. Anders hou je onze jongens tegen. . We zijn lekker bezig.. Ajax bouwt ergens aan. Er is zeker vooruitgang. het heeft tijd nodig.. De A1 komt eraan.. De juiste contracten worden verlengd. Over jaar staan we veel sterker in Europa. Geloof me.. Januzaj binnen halen houdt zo een proces alleen maar tegen.. Ajax forever!!

 4. nick-afca95

  Goeie speler maar je kan beter je eigen jeugd de kans geven inplaats van spelers huren. Net zoals zimling, gooi gewoon bazoer voor hem in de selectie. En daarbij is er naar mijn idee geen buitenspeler nodig, die hebben we wel genoeg.

 5. S4ndrr

  Is Januzaj geen middenvelder? Hij is alleen volgens mij ingevallen als vleugelspits. Maar van nature toch echt een middenvelder?

 6. Jeffrey

  Niet nodig , zit alleen maar ontwikkeling in de weg , Ajax kan beter helemaal niks kopen ook geen verdedigers genoeg jeugd en Ajax gaat geen grootte spelers kopen dan worden de salarissen te verschillend. Ik las dat Ajax dann Ings van burnley misschien wil halen hij heeft nog 1 jaar contract en ik zou milik zijn koop optie gebruiken en siggy ergens anders dumpen

 7. JCruijff

  Niet doen. Kost een vermogen aan huur, blijft een jaar en houdt ontwikkeling van onze super talenten tegen. En dan maak je hem sterker voor een andere club die te arrogant is om zelf spelers op te leiden met een trainer die ook nog eens geen Engels kan praten.

Comments are closed.