Zaakwaarnemer Schöne: ‘Lasse is klaar voor de stap naar AC Milan’

1130ado-ajax_schone

Rob Groener, zaakwaarnemer van Lasse Schöne, laat weten dat zijn client klaar is om de stap te maken naar de Italiaanse Serie A, zo laat Groener weten in een interview met het Italiaanse medium MilanNews. 

‘Wij hebben contact gehad met AC Milan en denken dat Lasse klaar is voor een volgende stap in zijn loopbaan. Een zomerse transfer zou voor hem een logische optie zijn maar in januari kan het ook, al wil Ajax hem liever niet kwijt in de winterstop’. Vorig jaar zomer had de Italiaanse club ook al interesse in Schöne en lijkt nu opnieuw aan te kloppen bij Ajax.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

33 Comments

  1. lezerG

   Helemaal niet erg. Laat hem gaan. Er komen allemaal talenten aan. Riedewald, Zivkovic, El Ghazi, Kishna, Klaassen, Fisher, Serero, Veltman, Milik, Van Rijn, Cilessen, noem maar op. Dat zijn de mannen waarmee we Europa gaan veroveren.
   En dan hebben we al die talenten uit Jong Ajax en de A1 nog niet eens gehad.

   1. Mooi

    Op zijn positie is best wel goed dat er eens wat anders komt wat meer rendement en snelheid en doelgericht het is wel goed als hij gaat maar wel als hij zelf weg wil is dat jammer het is wel een goede Voetballer .ps maar Milaan niet meer top slechte keuze dus

 1. Daandinho

  Waarom zou je naar Milan gaan.. Die club gaat met sprongen achteruit, nu een middenmoter in Italië (waar echt niet allemaal topteams in zitten)
  Dus hij gaat alleen voor het geld daarheen dan?

 2. Guisando

  Geldklopperij, met als gevolg dat Schöne op de bank zit & Groener elke dag met een lach op z’n banksaldo kijkt! Schöne, blijf bij Ajax, beter voor jou en je familie!

 3. -THE BULLDOG-

  Ze hadden aan t begin van het seizoen Lasse contractverlenging moeten aanbieden en niet moeten wachten tot een maand of 2 geleden.
  Hij gaat ons transfervrij verlaten en dat mag Marc zn eigen best wel een beetje aanrekenen. Ik weet dat hij transfervrij aangetrokken was, maar met 1 jaar verlenging erbij had je er toch een paar miljoen aan overgehouden.
  Lasse is belangrijke jongen voor Ajax en daar hadden ze eerder op moeten inspelen.
  Ik zou t meer dan lochisch vinden als Lasse naar Milan zou gaan…

  1. AFCA my World

   Je maakt een denkfout,Ajax heeft hem een contractvoorstel gedaan,maar hij wilde zelf wachten om te kijken welke clubs er zouden komen,bovendien heeft Ajax aangegeven dat hij transfervrij weg mag omdat hij gratis binnenkwam,en hij kan nu een hoger salaris bedingen omdat hij transfervrij weg mag!

   1. -THE BULLDOG-

    Ja ik weet dat hij transfervrij weg zou mogen, maar ik vind dat wel gek.
    Je weet als Ajax zijnde dat dit jaar zn contract afloopt, dan grijp je direct in en kom je voor t seizoen nog met een voorstel en nier als het al bijna winterstop is, want dan zegt die Lasse terecht “ik wacht en kijk of er een mooie club komt”.

 4. aliajax

  Welk belang wordt er met dit verhaal van de zaakwaarnemer gediend ?
  In ieder geval niet dat van Ajax !

  1. rickert

   hij is geen zaakwaarnemer van Ajax toch? vind dit helemaal geen rare actie, ajax is tekortgeschoten en daar betalen ze nu de prijs voor.

 5. Veltman

  Moet eerlijk zeggen dat ik hier niet heel rouwig om ben. Fijn voor Schone dat hij een nieuwe uitdaging krijgt, kan hij ook nog even geld binnenharken. Hij heeft mooie jaren bij Ajax gehad, maar nu mag hij ruimte maken voor talenten die meer potentie hebben dan hij

  1. Fvanr

   Totaal niet mee eens. Lasse afschrijven als niet meer nodig!!! Hij heeft en betekend nog steeds veel voor Ajax.

   1. Veltman

    Ik heb niet gezegd dat hij overbodig is, ik vind hem een goede voetballer, maar vind wel dat het voor alle partijen voordelen heeft als hij zou vertrekken

 6. johnie stalker

  Jammer maar begrijpelijk. Gun Lasse ook nog even een dikke bankrekening aan het eind van zijn carrière.
  Er is geld genoeg om goede spelers te halen, wordt alleen een x tijd dat het wordt uitgegeven!

 7. Hazez

  Jammer maar ga lekker nog ff het grote geld binnen harken het is je gegund .. Had toch nooit iemand gedacht toen hij van NEC kwam !!! Bedankt schöne

 8. DennisTheMenace

  Ruimte voor talent, geen echte buitenspeler, vind Klaassen beter op zijn positie, Milik heeft ook bewezen een goede vrije trap in huis te hebben, maar toch… Wat was en is deze speler belangrijk. Zou het echt een aderlating vinden als hij vertrekt (helemaal in de winterstop).

 9. ElSalvador

  Laat maar gaan, zijn handelingssnelheid is toch te laag. Kan hij daar lekker op de bank uitrusten.

 10. kLASSE20

  Dat word zijn einde , hij moet blijven en wachten op Duitse club ofzo AcMilan is geen eens een topclub meer

 11. Escorpion

  Talent genoeg achter de hand. Zou het alleen jammer voor hemzelf vinden als ie daar zit te verpieteren op de bank

 12. tomik17

  Jongens wat lees ik nu, kijk is hoe belangrijk lasse voor ons is geweest! Schaam je dat t niet erg vind dat ie weggaat, topvoetballer die lasse alleen zou die op t middenveld geplaatst moeten worden

Comments are closed.