‘Mijn broer zou zeker nadenken over Liverpool’

ronalddeboer

Ronald de Boer is overtuigd dat zijn broer Frank zal luisteren als het Engelse Liverpool binnenkort een poging wil wagen om hem als hoofdtrainer aan te stellen.  Bij de Engelse topclub ligt manager Brendan Rodgers onder vuur en Frank de Boer zou genoemd zijn als kandidaat opvolger.

‘In de winterstop zal Frank zeker niet een stap maken maar het kan wel zo zijn dat hij aan het einde van het seizoen de uitdaging pakt. Liverpool is een mooie club om trainer van te zijn en dat heeft hij mij ook verteld. Ik denk dat als hij Ajax wil verlaten Liverpool een club is die hem kan overtuigen’. Ook Kenneth Perez ziet De Boer wel een overstap maken. ‘Het is een club van het kaliber dat Frank wel ziet zitten’.

Bron: Fox Sports

Related posts

16 Comments

 1. Ajacied407

  Ik zie hem ook wel de overstap maken. Het is een mooie club en heeft rek. Toch vind ik dat Ronald een keer z’n mond mag houden over Frank en transfers. Het lijkt wel alsof hij wil dat Frank weggaat..

  1. suske

   Ja die mag iddd zu, n snater wel eens dicht tape als het daar om gaat!! Verder zou ik het wel snappen, maar jmmr vinden! !!

   1. -THE BULLDOG-

    Ik ben het met jullie beide eens. Ronald praat de laatste tijd steeds negatiever over Ajax en hij is al 2 jaar aan t suggereren dat zn broer een overstap maakt. Begin me steeds te vaker te irriteren aan Ronald!!
    Frank is Ajax!!!

 2. ricardoafca410apd

  ik zal liever zien dat die nog paar jaar blijft bij Ajax en dat overmast de portefeuille keer open trekt

  1. Moosie

   Jij moet wel een kenner zijn net als al die anaallisten dus wie moeten we kopen en voor hoeveel???

 3. phlomis

  niks is zeker in het voetbal
  4 jaar op rij kampioen misschien 5 als het lukt. Frank bedankt voor die mooie jaren het ga je goed als je weg wilt.

 4. Bolle Ron

  Frank moet niet de overstap maken naar de kakkies van Engeland want die pakken al jaren geen prijzen.

 5. ricardoafca410apd

  ik zeg we kopen een goeie spits voor 13miljoen en goeie cvm voor 10 miljoen en twee CV voor paar miljoen

 6. afca33

  ze willen Frank gewoon weg hebben. zodat iemand een keer kampioen kan worden. Frank is de enigste trainer in Nederland die zijn ploeg tot aan het einde van de competitie scherp kan houden.

Comments are closed.