El Ghazi: ‘Ik ben gewoon heel erg blij weer terug te zijn’

1214ajax-utrecht_elghazi

Anwar El Ghazi stond amper één minuut in het veld toen hij de beslissende 3-1 binnen schoot. ‘Als je erin komt moet je proberen belangrijk te zijn en het verschil te maken,’ aldus de aanvaller voor de camera van Fox Sports. ‘Ik kreeg de bal van Davy na dom balverlies van FC Utrecht. Ik kon hem meegeven naar Ricardo, maar hij maakte veel ruimte voor mij. Daardoor besloot ik met een sleepbeweging naar binnen te gaan en te schieten. Daarna kwamen de emoties wel los. Ik ben gewoon heel erg blij weer terug te zijn.’

Het scorend vermogen van El Ghazi was al diverse malen belangrijk voor Ajax. ‘Ik ben gewoon heel erg gierig voor de goal. Ik wil altijd in de zestien zijn en probeer altijd mijn doelpuntje mee te pakken. Als je gewoon je meters maakt en voor het doel komt, is alles mogelijk.’

Over het spel van Ajax was de aanvaller slechts gematigd tevreden. ‘Het was wisselvallig vandaag. Ik vond dat we heel erg goed begonnen. Het positiespel was heel goed en we creëerden de nodige kansen. Na de 2-1 ging het bergafwaarts en was het erg slordig. Na rust begonnen we weer iets beter. In de laatste fase zag het er erg rommelig uit. Het allerbelangrijkste is echter dat we gewonnen hebben.’

Related posts

8 Comments

  1. marvinww

   wat ben ik tog trots op de beste club van nederland en de mooiste club van de wereld!! wij zijn ajax, wij zijn de beste!!!!!

 1. neslopu

  Tis een baas!! Hopelijk blijft hij maar ook vele anderen nog een tijd bij ajax zodat we een team hebben waar we ver in de CL kunnen komen…

 2. ollie90

  Mooi voor El ghazi, ben blij dat hij het zo goed doet! Hopelijk maakt hij geen domme keuzes in de toekomst zoals vele Marokkaanse jongens.

  1. Daviid

   Hopelijk maakt hij een goede keuze in de toekomst net zoals vele andere Marokkaanse jongens.

Comments are closed.