‘Liverpool mogelijk nieuwe werkgever De Boer’

1121deboer

Frank de Boer liet na de wedstrijd tegen APOEL doorschemeren dat hij gaat praten als er een mooie club komt en inmiddels gaan er geruchten dat De Boer hoog op het verlanglijstje staat van Liverpool en dat er al een eerste gesprek tussen Liverpool en De Boer heeft plaatsgevonden.

Liverpool  is zich namelijk aan het beraden over de opvolging van Brendan Rodgers, die na de uitschakeling in de Champions League weinig vertrouwen meer heeft en dreigt ontslagen te worden. Naast De Boer zijn ook Jurgen Klopp van Dortmund, Andre Villas-Boas van Zenit en Napoli-manager Rafael Benitez in beeld voor de opvolging van Rodgers.  De Boer was afgelopen zomer al dicht bij een transfer naar de Premier League, maar ging uiteindelijk niet in op de interesse van Tottenham Hotspur.

Bron: Football Express

 

 

Related posts

52 Comments

 1. Ajacied407

  Gewoon lekker bij Ajax blijven Frank! Ik gun je een transfer van harte, maar als je ergens aan bent begonnen, hoor je het ook af te maken. #5xoprij !

  1. Ajaxwestsidelove

   Niet helemaal mee eens.. Hij heeft ons 4x (5) KAMPIOEN van Nederland gemaakt. Perfecte voorbereiding voor waar we naartoe willen met Ajax voor de toekomst. Frank zal de geschiedenisboeken ingaan als de 1e trainer die daarmee van start is gegaan.. De filosofie van Ajax uitdragen en hanteren. Ik gun Frank het allerbeste!! Diep in me Ajax hart hoop ik wel dat ie toch nog 1 jaartje blijft en overwinterd in de Champions League….

 2. Veltman

  Denk niet dat Frank dit interessant vindt, Liverpool is niet de club voor hem. Bovendien zit je dan opgezadeld met ene Mario Balotelli…

 3. sidboy

  als hij weg wil gaan heeft hij niet genoeg liefde voor Ajax
  en dan heb is het maar beter dat hij weg gaat!!!
  weg met hem !
  er zijn betere coaches dan hem

 4. ferike

  Frank zou er goed aan doen, om een mooie club uit te kiezen. Voor alles en iedereen, die Ajax liefheeft, is dat jammer. Maar als Frank pas weg zou gaan als hij over de ‘houdbaarheidsdatum’ is, is het ook weer niet goed! Frank ik wens je veel succes: wat je ook besluit te gaan doen! Ik dank je wel….

  1. ajacied078

   in het kader van de historie van het voetbal is liverpool een van de mooiste clubs van de wereld. alleen dat clublied al met 40000 man koude rillingen!

 5. Velibor

  Als ie naar Liverpool gaat komt ie natuurlijk wel bij een geweldige club waar jaren eigenlijk niks is gewonnen , komt bij dat die steven gerrard er dan ook nog speelt,wat een geweldige clubspeler is dat toch en die maakte me gister weer een goal tegen dat mooie Fc Basel niet te weinig!

 6. 020 AFCALUUK

  Nee dit wil ik echt niet Liverpool heeft Suarez ook al gestolen! Nu zit hij mooi maar ik wil niet nog iets weg van hele belangrijke waarde voor de club

 7. Super AFC Ajax

  Liverpool is niks, was niks (in ieder geval al een hele lange tijd) en zal ook nooit iets meer worden. Ook niet met De Boer. Dus Frank, wat je ook doet, ga in ieder geval niet daarnaartoe. En als het je om uitdaging te doen is, die is bij Ajax groter dan welke club dan ook!

 8. Levenslang4Ajax

  Club is prachtig maar wil je je kinderen naar die verschrikkelijke stad brengen??? Alleen de stad is al reden genoeg om het niet te doen ook al woon je er buiten. Het is zo’n verschrikkelijk deprimerende stad.

 9. Anti sigi

  Blijf bij ajax het loopt echt steeds beter gaat ook super goed met de jeugd dus ik zeg blijfen en binnen 15 jaar de europa cup pakken

 10. fjonkman

  Ik denk dat we gewoon heel realistisch moeten zijn. 10 jaar de Boer bij Ajax gaat niet gebeuren. Hij presteert dusdanig dat het alle topclubs allang is opgevallen dat hij een topper is. Hopelijk is zijn opvolger ook een topper en kan Ajax blijven doorgroeien!

 11. AFCA my World

  Frank zijn magie is helaas uitgewerkt! Laten we Ron Jans eens proberen,leuk voetbal met passie en plezier!

 12. Timajaxfan

  Ron Jans voor de groep een regelrechte belediging voor de Boer, er moet gewoon weer een man aan het roer met een hart voor de club! (Stam, Jonk, Bergkamp, etc..) al zie ik Bergkamp niet als trainer vanwege zijn vliegangst..

  1. jacq64

   Geen probleem joh, Dennis voor de buis met de headset op, Japie in de dugout met een oortje haha

Comments are closed.