Ajax verdient 27,6 miljoen aan Champions League

championsleague

De lucratieve Champions League heeft Ajax ook dit seizoen weer vele miljoenen opgeleverd. De overwinning op APOEL leverde Ajax één miljoen euro op en totaal zijn de inkomsten uit het miljoenenbal opgelopen tot 27,6 miljoen. 

‘De plaatsing van de Europa League levert ons 200.000 euro op en mochten we daarin een ronde verder komen dan gaan we al gauw naar de 350.000 euro. Het is het gevolg van het ingestelde beleid dat we dit nu kunnen beschouwen als pure winst. De kostenbesparing op salarissen en de huurverlaging in de overeenkomst met de ArenA spelen hier ook een belangrijke rol in’, aldus Slop.

Bron: De Telegraaf

Related posts

8 Comments

 1. Dinandd1994

  128mln. Daar moet toch zeker wel iets goed voor kunnen gebeuren. De topspelers van dit seizoen gewoon goede contracten geven zodat die ook eens blijven. Dan pas kan je gaan bouwen aan een echt kampioensteam, wat ook steeds beter gaat voetballen. Je zag gisteren dat de spelers elkaar steeds beter beginnen te begrijpen. Dit moet gewoon zo blijven. Genoten van de 2e helft gisteren!

   1. Dinandd1994

    Contracten worden verlengd, maar milik hebben ze nog niet binnen, schone kunnen ze toch zeker ook wel een goed contract aanbieden zodat hij langer wilt blijven. Spelers zien ook wel in als je t hele team nieuwe contracren geeft dat je wilt bouwen aan een cl waardig team. Zolang ze niet de topspelers die jaarlijks weggaan langer kunnen binden gaat het nooit werken

    1. TiGer

     Milik kan ook nog zwaar geblesseerd raken, Ajax wacht gewoon af en Milik wil zelf ook komen. Schøne doet er volgens mij een beetje lastig over het contract.

     1. AFCA my World

      Ik kan mij voorstellen dat sjeune nog 1 klapper wil maken,is interessant voor clubs die grote salarissen willen betalen omdat hij transfervrij word, zie hem liever blijven maar verwacht het niet!

  1. Veltman

   Ja, Ajax moet een grote, sterke, meedogenloze centrale verdediger kopen die ook nog voetballende kwaliteiten heeft!
   Weet iemand er een? 😉

Comments are closed.