Ajax geniet aanstaande maandag geen voorkeurspositie bij loting Europa League

loting_europaleague

Aanstaande maandag, 15 december, om 13.00 uur vind de loting plaats van de zowel de laatste 32 als de laatste 16 van de Europa League. Ajax is als een van de ‘slechtste nummers drie’ niet geplaatst bij de loting. Dat betekent dat Ajax een van de 12 groepshoofden kan loten of een van de vier ‘beste nummers drie’ van de Champions League poules. In de strijd om de laatste 32 kan Ajax nog geen Nederlandse tegenstander treffen.

Related posts

8 Comments

  1. Ajacied

    Om de cup te pakken zul je van iedereen moeten winnen, dus loten maar en opvreten die handel! Let’s go Joden!

  2. jari

    Mooi! Heb liever een goede tegenstander. Dan winnen we tenminste. Die kleintjes komen niet om te voetballen

Comments are closed.